qaf sērijas laikam visas ir wow...
Oki, nu nez - tik daudz ko teikt. Jau sākuma saruna dainerī par pagājušo sestdienu - Maikijam un Emam galīgi garām, bet Brians tik paziņo, ka viņam bij agrais vakars. Nevar tak teikt, ka viņš did repeat ar Justinu, lai gan - hihihi, protams, ka tie abi zina.
Kā jau qafā - komiskie momenti mijas ar asarainajiem. Piemēram dildo kauja Emam ar Maiklu, Viks un viņa humors, Justins brīžiem izturas kā bērns un vispār viss, kas Debas mājās notika, bija humors. Bet paralēli Briana un Melas saķeršanās. Briana saruna ar Lindsiju par to, kā mēs varam būt droši, ka esam dzīvi un protams Briana fuck you 3x saruna ar komā esošo Tediju. Es paraudājos tajā brīdī. Un turpat jau atkal Briana fuckings ar to medicīnas džeku.
Bet labakais humors man bija, kad Justins pateica, ka pārvāksies uz Ņujorku un būs hustlers un apkalpos vecus, perversus večus un Viks tāds - I`ll give you 20 bugs. What? He`ll save money for the train. Vienkārši ķiķināju līdz asarām. Un protams Justina un Briana randez vous Maikija istabā. Nabaga Maikijs. hahha. Bet forši bij, kā Justins juta, ka Brians ir iegājis istabā vel pirms bija pagriezies. Un tad tā īsā saruna - ko tu te dari? Gaidu tevi... Pat ne tie teksti, bet kā viņi to pateica - tā izteiksme un tonis. Un Brians, kur spelejās un it kā neļāva Justinam sevi noskūpstīt un pēc tam protams ļāva un ... ah. Un Deba tik runā, bet Maikija galva paceļas uz augšu - Maikijs pilnīgi jūt. Hahaha. Vispār šajā sērijā bija tik daudz sunšainīgo momentiņu - Justins no dušas izgāja līdz viduklim kails ar izpūrušiem matiņiem, kā Justins skrēja, kad Jenna paprasīja, vai viņam ir boyfriens - ak dievs - viņš tik sexīgi skrēja. Un kā viņš jerked off Kristu nolāpīto Hobsu - tas bija hot, bet tieši tas, kā Justins izksatījās un uzvedās. oh, god. Fuck. Tradīcija - jāiet dušā. Un bija tas jaukais BFF momentiņš, kur Justins un Dafne gulēja Justina gultā galviņas kopā salikuši. tik mīlīgi. Vel bij mīlīgais father and son momentiņš - nē, vienkārsi es kūštu no momentiem, kad Brians ar Gusu.
Tāks, kas vēl tur bij - ā, gribēju teikt, ka šī bija episode par tēmu mammas un viņu geji-dēli. Kā kura mamma uztver, kā jūtas, bet galu galā visas mīl savus dēlus, lai kas viņi arī būtu. Ema nelielā atzīšanās, ka viņs turējis vecmāmuļas roku stundu pēc viņas nāves, pirms paziņojis citiem, ka viņa nomirusi. Tas bija tik aizkustinoši un skaisti. Un episode arī par dzīvi un nāvi. Un man kā zināms šī tēma ir emociju pilna. Es prātoju par Emu un vecmāmiņu, par to, ka atslegt un kam tu uztici sevi atslēgt. Mammai uz beigām bija tādas sāpes, ka viņa brīžiem jau nemaņā, kad jau viņai realitāte juka, teica, lai mēs izmetam viņu ārā pa logu... Njā, vispār otreiz skatoties (šito sēriju čist tagad tik otro reizi, pat momentiņus nekādus nebiju skatījusies tūbē), tik daudz ko tādu redzēju un kaut kā tik dziļi mani tas aizskāra - nevis negatīvi vai pozitīvi, bet drīzāk abējādi emocionāli.
Ak, jā - es tik tagad ievēroju - nez nebiju ievērojusi vai neatcerejos - simbolu Justinam uz rojas - vīrieša, vīrišķības simbols ar B burtu pa vidu. Un tas tika uzsvērts - gan ainā ar Hobsu, gan kad Jenna pamanīja. Un Justinam bija tas arī pie Debas un arī, kad viņs bija ar Brianu. Un netika parādīts, vai Brians pamanīja. So, ko jūs domājat - pamanīja???