TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Let’s Go Watch Meteor Shower - Ķīnas

Let’s Go Watch Meteor Shower - Ķīnas

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Liu_Xing_Yu.jpg
Details

* Title: 一起来看流星雨 / Yi Qi Lai Kan Liu Xing Yu
    * English Title: Let’s Go Watch Meteor Shower
    * Genre: Romance, comedy, inspirational
    * Episodes: 36
    * Broadcast network: Hunan TV
    * Broadcast Period: 2009-Aug-08 to 2009-Aug-29
    * Broadcast Time: 22:00 - 24:00
    * Drama OST: Liu Xing Yu OST
    * Related TV series: Meteor Garden, Hana Yori Dango, Boys Before Flowers

Synopsis

Chu Yu Xun is a hardworking, smart high school girl. Her biggest dream is to enter the prestigious Alistun University. With help from her uncle, she finally gets accepted. Murong Yun Hai, Duanmu Lei, Shangguan Rui Qian, and Ye Shuo are the four richest students of Alistun. With their gorgeous looks, they are the idols of all the girls there. However, they are unsatisfied with the lives that their parents forced upon them. In order to get the principle to expel them from Alistun, they perform a series of pranks. While fighting for the justice of the victims of the pranks, Yu Xun becomes the target of the four guys. Through fighting and arguing, they begin to admire each other and eventually become friends. At the same time, the four guys grow into loving, responsible young men. Through the multiple struggles and hardships, Yu Xun, Yun Hai, Duanmu, Ye Shuo, and Shuangguan mature. They learn to control their own lives, choose their own futures, and strive for their own dreams.

Cast

* Zheng Shuang as Chu Yu Xun
    * Zhang Han as Murong Yun Hai
    * Yu Hao Ming as Duanmu Lei
    * Wei Chen as Ye Shuo
    * Zhu Zi Xiao as Shangguan Rui Qian

The Murong Family

* Wang Jian Xin (王建新) as Murong Zhong Shi
    * Li Ying (李颖) as Shen Han Feng
    * Xiao Han (肖涵) as Murong Yun Duo

Students

* Ren Si Lu (任斯璐) as Xu Li Li
    * Lu Hu (陆虎) as Guo Rong Rong
    * Yin Ye Zi as Zhao Mei Ran
    * Chu Yi Nan (楚轶男) as Jin Na Na

Others

* Peng Yang (彭杨) as Yu Xin
    * Chen Yi Na as Xiao Yu
    * Xu Yang (徐洋) as Yu Xun's mother
    * Li Dong Lin (李东霖) as Yu Xun's uncle
    * Jerry Huang as Ye Mian
    * Zong Feng Yan as Lin Xiao Li
    * Ma Jian Qin (马剑琴) as Vincy
    * Li Shi Peng (李世鹏) as Jie Jia Long
    * Cai Jun Tao (蔡俊涛) as An Yuan

Production Credits

* Director: Ding Yang Guo, Shen Yi

0

2

Cik man zināms- kārtējā HYD adaptācija. Iesāku šo skatīties, taču, varbūt tādēļ ka man vienkārši nesajūsmina Ķīniešu valoda, varbūt sižeta dēļ, necik tālu nespēju tikt. Šī drāmas versija ir pārāk tālu no oriģināla un mani tas tik ļoti vairs nesajūsmina.

0

3

Amira написал(а):

Cik man zināms- kārtējā HYD adaptācija. Iesāku šo skatīties, taču, varbūt tādēļ ka man vienkārši nesajūsmina Ķīniešu valoda, varbūt sižeta dēļ, necik tālu nespēju tikt. Šī drāmas versija ir pārāk tālu no oriģināla un mani tas tik ļoti vairs nesajūsmina.

Man 'so trauc'eja skat'ities tas, ka vi'na ir dubl'eta un tizli skanēja! Un jā tas ka viņa ir nu patālāka no orģināla tas gan, šī ja godīgi man likās viss sliktākā no visām HYD versijām un arī beigas bija nekādas! Es tāarī tur dažas sērijas izlaidu, jo sapratu, ka nav tolkka vars skatīties!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Let’s Go Watch Meteor Shower - Ķīnas