angelina написал(а):nu bet kā tad lai skatās, ja šitādus murgus dod...
Pareizi pateici!
Terēze написал(а):Ja pareizi atceros,tad uzreiz pēc ''Kaislībām'' rādīja vācu seriālus ''Tēva noslēpumi'' un ''Mīla pie Gardas ezera'',nevis uzreiz ''Nopirkto mīlu'',tiešām nebūtu pārsteigta,ja arī tagad rādītu kādu vācu nevis latīņamerikāņu seriālu.
PAULINA написал(а):ņum es ar ne. Bet ir jau tak viens vācu.. "Ana un mīlestība" pietiek.
Vuuiii..tas gan būtu stulbi, jo tie vācu seriāli tak jau parņem LNT, katru otrdienu kaut kāda vācu filma, un tak Anna un Mīlestība jau ir..to gan negribētos..Varbūt paņems kaut ko jaunu, bet man tas nelikas neiespējami..Kapēc gan jārada 2007 gada telenoveles, ja ir jaunākas un intresantākas..Bet, vispār..nesaprotu kapēc viņi nevar nopirkt kaut ko labu nevis dot šitādas telenoveles, kurās viens un tas pats scenārijs..piekrāp, piedod , atkal kopā, tad tur aprec citu,..ai..taču tagad ir pietiekami orģināli sižetu jaunajām telenovelēm..
Nez vai ..vrb Sortilegio paradīs..es nezinu, man tik ienāca prātā..Tad gan es būtu apmierināta, bet nevar jau tagad uz neko cerēt..