TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Lucero galvenā varone telenovelē "La duena de tu amor"

Lucero galvenā varone telenovelē "La duena de tu amor"

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Luego de confirmar su participación en la próxima producción de Nicandro Díaz “La dueña de tu amor”, el actor Erik del Castillo aseguró que Lucero y Fernando Colunga serán los protagonistas de la trama que iniciará grabaciones en este mes.

Sin embargo, el equipo de Nicandro Díaz aseguró que aunque la actriz ya tuvo conversaciones con el productor, no ha hecho casting por lo que no tenía los elementos para confirmar la información, se informó en "Fórmula Espectacular"

El actor Erik del Castillo aseguró que Lucero y Fernando Colunga serán los protagonistas, incluso dijo que él será interpretará al padre de Colunga, en tanto que también confirmó a Jaqueline Andere y a Sergio Goiry.

Por otro lado, el equipo del productor sólo confirmó que Colunga sí será el protagonista, en tanto que Gabriela Spanic podría ser la villana.

Los conductores de “Fórmula espectacular” comentaron que también se ha mencionado a Silvia Navarro a William Levy como protagonistas de la trama, sin embargo aclararon que son solo especulaciones.

0

2

mjam...es zināju, ka tomēr loma tiks viņai.

0

3

eh, savādi kkā, ka viņi kopā 2 telenovelēs... :/

0

4

Ir tā, ka Kolunga vēl nekad nav bijis galvenajā lomā ar vienu un to pašu partneri otreiz. Alboradā  viņi ļoti labi saskanēja kopā. Gan jau viss būs kārtībā un šis rīmeiks labi izdosies :)
Bet man prieks, ka Fernando aktīvi filmējas, ka viņam vēljoprojām ir galvenās lomas un ka nav viņš pametis Televisu :)
Savu dzīvi viņš ir veltījis skatuvei, bet cerams, ka viņa privātā dzīve arī nokārtosies, ka viņš apprecēsies un viņam būs bērni.

0

5

Al parecer el productor Nicandro Díaz ya tiene a la mayor parte del elenco del remake de “La Dueña”. Y es que se dice que Lucero y Fernando Coluga cargarán con el peso de los estelares.

Así que se espera que el próximo año se vea este melodrama y en el horario estelar. Además se comenta que Gaby Spanic sera la encargada de dar vida a la villana, que en 1995 interpretara Cinthya Klitbo.

¿Qué opinan del elenco?.

Por lo pronto, se sabe que las grabaciones comenzarán en breve y que los actores estarán bajo la dirección de Salvador Garcini, quién deja “Corazón Salvaje” para estar en “La Dueña de tu amor”.

Tikko bija baumas, ka Gaby būs galvenajā lomā, tagad jau jau ļaunā.. :D What will be next..? :D

0

6

Man pret Lusero nav iebildumi,bet tajā pašā laikā jau biju pieradusi,ka katrā seriālā Fernando varoņa mīļoto tēlo cita aktrise,tāpēc savā ziņā jūtos nedaudz vīlusies,ka šī tradīcija tiek lauzta.

0

7

nu ir apstiprināts, ka Gaby Spanic atveidos ļauno, ja nekas pēkšņi nemainās.

0

8

Ak, jā - vēl ir nopietnas spekulācijas, ka galvenā loma tika piedāvāta Talijai, bet viņa to noraidīja.

0

9

albalonga написал(а):

ka galvenā loma tika piedāvāta Talijai, bet viņa to noraidīja.

Eh žēl :D

0

10

nē, tad jau labāk Lucero :D es nez kāpēc, bet man Talija nepatīk (kaut kādreiz ļoti patika :D )
hm, tas būs interesanti... ka Spanika ļaunā.

0

11

Paloma написал(а):

es nez kāpēc, bet man Talija nepatīk (kaut kādreiz ļoti patika

re kā. :D a man viņa arī tgd patīk, ja viņa spēlētu galveno lomu, būtu interesanti paskatīties.

0

12

hmm..nu ņemot vērā visas tās runas par Kolungas un Tālijas pagātni..ka viņš savulaik esot daudz cietis viņas dēļ un tml..(nezinu jau kā tur tiešām īstenībā bija..), bet tādēļ negribu, lai abi kopā tēlo..lai dzīvo katrs savu dzīvi mierigi..
Oo..Spanika ļaunā..tik tiešām interesanti..es jau iedomājos tāādu..riktīgo.. ah..bet atcerējos Paolu no Krāpnieces..tas bij dievīgi  :love:

0

13

nesapņo, eņģelīt, es nekad neticēšu, ka šī ļaunā var stāvēt tuvu Paolai - ņemot vērā spanikas izmaiņas kopš tiem laikiem :D

0

14

Jā,Gabriela Spanika ''Krāpniecē'' Paolu nospēlēja lieliski,domāju,ka Lauras loma viņai arī izdosies,jo Gabija nav no tām aktrisēm,kurām būtu jātēlo tikai ''pareizās'' varones,kuras visu laiku cieš no visāda veida pārestībām un pazemojumiem,tiesa,šī būs pirmā reize,kad Gabija tēlos galveno otrā plāna lomu,lai gan man īsti negribētos Lauru saukt par otrā plāna varoni,jo viņa bija līdzvērtīga Rehīnai,kaut arī bija ļaundare.

0

15

Paloma написал(а):

nesapņo, eņģelīt, es nekad neticēšu, ka šī ļaunā var stāvēt tuvu Paolai - ņemot vērā spanikas izmaiņas kopš tiem laikiem

es neteicu,ka sapņoju, bet gan, ka atcerējos Paolu :P es zinu, ka Spānikā ir daudz mainījies kopš tiem laikiem.

Terēze написал(а):

Jā,Gabriela Spanika ''Krāpniecē'' Paolu nospēlēja lieliski,domāju,ka Lauras loma viņai arī izdosies,jo Gabija nav no tām aktrisēm,kurām būtu jātēlo tikai ''pareizās'' varones,kuras visu laiku cieš no visāda veida pārestībām un pazemojumiem,tiesa,šī būs pirmā reize,kad Gabija tēlos galveno otrā plāna lomu,lai gan man īsti negribētos Lauru saukt par otrā plāna varoni,jo viņa bija līdzvērtīga Rehīnai,kaut arī bija ļaundare.

Karjeras sākumā jau viņai arī uzreiz nebija galvenās lomas un turklāt cik zinu, tad ir bijusi vismaz viena ļaundares loma. un pieskaitot to Paolu, tad Spanikai ļaundaru jomā kaut kāda pieredze ir :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Lucero galvenā varone telenovelē "La duena de tu amor"