nu es jau pirms kāda laika biju aizgājusi noskatīties kino , drīz pēc filmas iznākšanas, patiesībā , noteikti nekritizēšu filmu , man bija jautri , labi es bija kopā ar draudzeni un mums vēl savas stubības pa vidu, iespējams, tas nospēlēja savu lomu, bet neizinu , man pēc tam tā pozitīvi bija
patika mazai pusītis , bet nu jā viņi kopā ar indiešu meitenīti nebija tik mīlīgi kā pats pusītis, geju pāris, man bija jāsāk smeities, bet labā nozīmē , patika taylor pāra stulbums, visu laiku ka rādīja viņus smējos, itkā tiktiešam varētu teikt ka pat bija kaitinoš ,bet noteikti smieklīgā ziņā, patrika demsijs, bet ne viņa loma, likās nedaudz garlaicīgi , lai gan bija satriecoši , kā viņu mīļākā nolika pie vietas restorānaaā, un pēc tam kā viņa dauzīja to sirdi, tā gārneres varone tiktiešam tāda pārāk parasta un tā apmāktība ar demsiju stulba, lai gan kurš nemīl demsiju, , bet jā tas kā viņa patika pusītim un tā restorāna vieta satriecoša, patika kautkas no albas, tas ka viņa itkā bija tik neizlēmīga , bet tai pašā laikā izlēmīga , to ka viņa spēja atzīt ka viņai karjera ir svarīgāka, un tas teiktums ko viņa pateica ēštonam , jā . lai gan piekrītu indy - teksti tiktiešam škieta nenoslīpēti. un jā hetaweja lielākais iemesls kāpēc skatījos, kā vienmēr mani apbūra, tas jau laikam nevienu nepārsteidz, mani jau noteikti ne, patika , lai gn viņas džekiņš aprobežots, , bet jā viņu atkal saiešanu kopā , noteikti varēja izdomāt interesantāk.
un jā man viņa arī līdzinājās love actualy, bet man pat grūti salīdzināt , kura labāk, līdzīgi un pavisam savādāki reizē , ši filma noteikti triumfē aktieru ziņā , tā noteikti tekstu ziņā , tie bija īsti un netik piedzīvoti.
nu ko draugi , tas ir arī viss.