TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Forum cinemas un citi kinoteātri

Forum cinemas un citi kinoteātri

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

Iedomājos, ka vajadzētu kopīgu tēmu kinotēātriem, kur varētu rakstīt ne tikai par filmām, bet visādi citādi apspriesties :) Nu piemēram:

17. decembrī forum cinemas ir ZE DIENA! Un forši ir tas, ka arī es jau tad būšu Rīgā (iebraucu ap 14:30) :D Gribētu protams uz Ziemassvētku dziesmu, bet uz parasto versiju, tā tikai pa 1,09Ls  :playful: Ir seanss 17:00. Kurš vēlas pievienoties? Vēl man bij doma, ka varētu Zombijzemi pieķert klāt  :glasses:  Karoče, apspriežamies par šo ceturtdienu ;)

0

2

es ar mieru. :D

0

3

koa? Nē, nu šitā ir ņirgāšanās par mani, goda vārds!!! :D man todien ir viena lekcija - 13:30-15:00 un vakarā balle! Pffff :P nav smuki tā darīt :P

0

4

albalonga написал(а):

es ar mieru. :D

o super  :glasses: Tad 17:00 uz Ziemassvētku dziesmu ejam :)

0

5

okā. :D  Uz vēl kaut ko ejam?

Ev, a ir arī Z-svētku dziesma 3D, ja? Mēs moš tad tomēr uz 3D varētu iet. Es uzsauktu un tu beidzot 3D redzētu.

0

6

Saku god'igi Zombijland nav vērts skatīties!
Jau noskatījos un tur izņemot dažus brīžus nekā tāda nav! :D

0

7

hahaha, bumes, paldies par brīdinājumu. Taz jau laikam novilkšu kauč kad un datorā nolūrēšu.

0

8

albalonga написал(а):

Ev, a ir arī Z-svētku dziesma 3D, ja? Mēs moš tad tomēr uz 3D varētu iet. Es uzsauktu un tu beidzot 3D redzētu.

Ir, bet tikai 21:30 vakarā un tad līdz pusdivpadsmitiem - kauč kā negribas tik ilgi un tik vēlu :( Gan jau vēl paspēšu uz 3D :)

0

9

albalonga написал(а):

okā. :D  Uz vēl kaut ko ejam?

Es domāju, ka nē, pietiks ar vienu filmu :)

0

10

cravey написал(а):

Ir, bet tikai 21:30 vakarā un tad līdz pusdivpadsmitiem - kauč kā negribas tik ilgi un tik vēlu  Gan jau vēl paspēšu uz 3D

jā, nu okā.

cravey написал(а):

Es domāju, ka nē, pietiks ar vienu filmu

lābi. :rolleyes:

0

11

Ev, es jau nopirkšu mums biļetes un pārsūtīšu tev, tu varēsi izprintēt? Tas tāds ejošs seanss varētu būt, jau puse vietu nopārdotas.

0

12

ew, es ar gribu

0

13

albalonga написал(а):

hahaha, bumes, paldies par brīdinājumu. Taz jau laikam novilkšu kauč kad un datorā nolūrēšu.

tas būtu prātīgāk! Varbūt man vienkārši tobrīd nebij īupaša garīgā skatīties, bet es nesaskatīju tur neko special! :D

0

14

cravey написал(а):

Ev, es jau nopirkšu mums biļetes un pārsūtīšu tev, tu varēsi izprintēt? Tas tāds ejošs seanss varētu būt, jau puse vietu nopārdotas.

Izprintēju. cravey, tu angy ar nopirki?

0

15

albalonga написал(а):

Izprintēju. cravey, tu angy ar nopirki?

Pirms tam nea, bet tikko nopirku, bija vēl blakus :) Man draudzene vēl pieteicās, vnk zināju, ka viņa ar grib uz to filmu un tad es viņai piedāvāju. Tūliņ nosūtu 4. biļeti :)

0

16

Rīt 16:45 tiekamies foruma fuajē :)

0

17

okā.

0

18

Hahahah, tev ar no manis pielipis tas okā :D

0

19

hihihi, jā. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Forum cinemas un citi kinoteātri