TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Fernando Kolunga atsakās filmēties La duena rīmeikā

Fernando Kolunga atsakās filmēties La duena rīmeikā

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

FERNANDO COLUNGA llamó a Nicandro Diaz y le dijo... les cuento que, fernando colunga le acaba de llamar a nicandro diaz a su oficina para decirle que no acepta ser el protagonista de la dueña de tu amor, porque va a hacer una pelicula con el director joe menendez, el que dirigio ladron que roba ladron, fernando le dijo que acaba de firmar el contrato para la pelicula con joe. nicandro esta muy enojado, no sabe que hacer, le dijo a fernando que no tenia palabra.
nicandro esta que entra y sale de su oficina, esta furioso, esta que no le calienta ni el sol.

Comentario vertido por la ANONIMA DE TELEVISA en el foro de las telenovelas de Venezuela

Es esmu šokā.

0

2

Jaunais galvenais varonis varētu būt Pabl Montero.
Kaut kā stulbi, ka Fers atšuva La duena projuektu, bet izrādās, ka viņam bija paredzēts pašam kas cits - viņš laikam filmēsies kādā filmā.

0

3

ek, nu ar Pablo Montero es 100 gadus neskatīšos to seriālu :D
bet Fernando filmu gan tad gaidu ^^

0

4

Es savā ziņā gan skumstu,ka Fernando atteicās filmēties,jo Hosē Marijas loma viņam būtu bijusi piemērota,gan tajā pašā laikā priecājos,ka netiks lauzta tradīcija Fernando divreiz nefilmēties kopā ar vienu un to pašu aktrisi savstarpēju mīlētāju lomās,ja vien protams arī Lusero neizdomā atteikties no lomas.

0

5

Tik kā Lusero izskatīsies kopā ar Pablo Montero - nesaderīgi.
Bet vimaz būs kāda filma ar Fernando, kaut arī, ja būtu telenovele, tas būtu daudz labāk :)

0

6

Tagad figurē informācija, ka Fernando tomēr filmēsies(par Fernando prieks :)), bet viņa partnere te;lenovelē būs Jessica Coch vai Alicia Machado.
Jānogaida kāds mēnesi, kad viss tiks izlemts līdz galam, jo kiatru dienu informācija mainās .

0

7

jaa...viss ir tik mainīgs..tā ka nedomāšu, kā būtu...gaidīšu galējo ziņu!

0

8

tik tiešām, nav ko te prātot vairs, jāgaida gala rezultāts! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Fernando Kolunga atsakās filmēties La duena rīmeikā