Ak Cravey!!!!!!!!!!!!!! Awwwwwwwwwwwwwwww!!! Joe!Paldies, ka uztaisiji šo tēmu..Joe ir mans mīļākais
x factor uzvarētājs..Mani favorīti kopumā x factorā bija Jls, bet Joe man tomēr mīļāks!!!
*The very first audition .
Jau no šī brīža man viņš ļoti iepatikās ..Tik milīgs man viņš likās...Awwww!!!!
Un, tā dziesma Dance with my father ....Tik superīga...Viņa balls..-nepārspējama..
*Bootcamp.
Atkal fantastisks..Laikam no šī brīža, man viņš tā pa īstam iepatikās..
Sākumā pēc audition mans favorīts bija Danly, bet Joe pēc šī priekšnesuma vienkārši mani 100 pārliecināja būt par viņu..
*Judges houses.
Kāds prieks, ka viņš tik cauri..Un, ka viņa tā Judge bija Cherly Cole..Viņi abi kopā ir tik miļi, turklāt viņš dziedāja vienu no manām mīļākajām grupas Blue dziesmām..Super!!
Vēl, nemaz neatpazinu Will Joung , tik ļoti mainijies pēc Pop Idol uzvaras, vispār jau man tajā gadā, kad viņš uzvarēja gribejās, lai uzvar Gareth Gates.. Bet, šogad beidzot..beidzot uzvarēja mans favorīts, jo pagašgad mani favoriūt citi Jls (manā parakstiņā..) neuzvarēja..
es pat zināju, ka Džo tiks cauri, tur vnk nevarēja būt citu varinatu..
*Live show 1.
Ak, šī dziesma, ko viņš dziedāja...Mīlu tagad to, pateicoties Joe, bet man liekas, ka viss no viņa izklausās ekstremāli lieliski..
Burvīgi!!!!
*Live show 2:
Awww!!! Dievinu..Viens no maniem mīļākajiem priekšnesumiem no viņa..Where Broken do broken hearts goes...Aww!!! ļoti patīk šī dziesma..Viņa balls kā enģelim...
Un, Simons dziedāja vēl līdz...
*Live show 3:
šis laikam priekšnesums , kurš man vismazak patika..bet vienalga patika..
Dejo jau viņš arī labi..bet, man likās ka viņam mazliet neērti..To viņš jau bija teicies pirms uzstāšanās...Ak,mans mīļums..tik pieticīgs..
*Live show 4:
Perfekti!!! Lieliski, viņa mīļākā dziesma tagad arī viena no manām mīļākajam dziesmām no viņa.. .
Sākuma man isteniba nemaz šī dziesma nepatika...bet kad finālā viņš to atkal izpildija, tad iepatikās..un pat ļoti..Viņš vienkārši..liek iemīlēt tas, kad viņš tā izpilda..
*Live show 5:
Jā..Grūta ..dziesma, un skaista balāde..Viņam ļoti piestāv balādes...!!! Ha, un Danija teica-The best vocal in the competion...Taisnība!!!!!!!!!!
*Live show 6:
Somebody to lo love...Lieliska dziesma un pats tik lielisks...!!! Kapēc man gan šī dziesma atgādināja We are Champions...
Nezinu, ka tai vakarā arī we are champion..Tiešām neatceros..
*Live show 7:
Noteikti labākais
viņa priekšnesums..Tik izjusts un emocionāls....
Viņam ekstremāli labi padodas dziedāt Džordzā Maikla dziesmas..
Arī viens no viņa mīļākajiem priekšnesumiem man...
Un, visi judgi piecelās kājās!!! Wow!!! Ha..un atkal Luijs piesejās...
Smieklīgs gan viņš ...
No šī priekšnesums viss mainijās, jo no tā vakarā viņu iebalsoja pirmajā reizē...visu laiku līdz uzvarai..
*Live show 8:
Noteikti pats , pats, pats mīļākais viņa priekšnesums..Lieliski!!!
Un, tik izjusti, tik ..it kā viņš izdziedātu katru vārdu, katru burtu..Aww....
Un, tā dziesma man liekas tik ideāla prekš viņa...
Mans Džo..tik burvīgs, brinumains bija šai vakarā...Pēc šīs dziesmas es zināju, ka viņš būs finālā..
*Live show 9, song 1:
She out of my life..Tik lieliski...Man patika..Tik lieliski nodziedāja Maikla Džeksona dziesmu..
Arī to Charity dziesmu, ja aceries, Alone vai ..aizmirsas nosaukums..lieliski..Man vnk nav vairs ko teikt..Superīgi..
*Live show 9, song 2:
Viņš vienmēr dzied tā ka tirpiņas skrien..Tik izjusti...Un, pats tik smuks!!! Aww..es vairs nevaru...
*Live show 10, song 1, pusfināls:
Es gaidiju, ka viņš atkal nodziedās šo dziesmu..Un, viņš nodziedāja!!!Awww!!!
Tas bija tik skaisti, noteikti viens no viņa labākajiem priekšnesumiem..Viņš vienmēr tajās dziesmās ir tik dziļi iekšā, ka prieks klausities..
*Live show 10, song 2 - with George Michael:
Džo jau varēja dziedāt šo dziesmu viens pats, bet...nu labi!!!
Izklausijas tik pat labi ka pirmaja reizē...
*Live show 10, song 3:
Un, atkal Seems the hardest world!!!! Lieliski!
Viņam vnk pēc šī priekšnesuma bija jāuzvar...
*Fināls, 1. dziesma:
Ak, Džo..labāk es nemaz nezinu vai var nodziedāt...No viņa es ņemtu visu pretī..Pat dziesmu , kuru man nepatiktu..
*Fināls, jaunais singls "The Climb":
Awww... Tik...Džo piestāv šis singls...Žēl, ka neizcinaja pirmo vietu Ziemassvētku balsojumā, tā vietā Džo palika otra vietā un uzvarēja pret x faktora vērstā kampaņa ar kaut kādu stulbu metālu grupu...
Lasiju, ka fani pat pirkuši vairākus Džo Cd, lai tik viņš uzvarētu, kamēr to otru pirkuši pat tādi, kam tas nepatika tā grupa, lai tik Džo neuzvar..Tik stulbi un zemiski. .Cik man žēl Džo, bet gan jau visos citos viņš būs 1.
*Uzvarētāja paziņošana:
Džo!!!!!! Es biju tik priecīga!!!!!!!!
*Un vēlreiz uzvarētāja dziesma:
Tik mīlīgi, un kā viņš sākumā iesmejās..nevarēja noticēt..Aww... Es vēlu viņam visu labāko..Viņš bija pelnijis 100 % uzvaru..
Šo priekšnesumu pārskatijos 100 reižu..Vēl aiziev liels prieks par viņu...
Luija deja pie galda..smiekligi, un visi tie dabilnieki bez maz vai noburza mazo Džo...
Burvigi!! Atkal vaŗeju izjust katru priekšnesmu..
Vakar uzrakstiju vēl garāku komentu, bet uzkarās...Ehh...
Bet, vnk isāku šajā gadijumā nespēju!!!jēe''..Džo!!
Tas bija labi , Cravey, īsta Ziemassvētku dāvana..
Velāk ielikšu vēl video no xtra faktora..
A, un The Climb video arī labs, var redzēt kā audzis..