[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jrQhWIhQzcQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=awmnkYG2PIY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ojaia_Kka4E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JJb4AEZb4o8[/youtube]
Mas sabe el diablo 163. sērija
Сообщений 1 страница 18 из 18
Поделиться119.01.2010 14:26
Поделиться219.01.2010 14:58
Kā man patīk, ka viņi meklē jaunus veidus, kā komprometēt martinu! jābūt kkādas action - es jūtu
Uuu..Virhīnija uzzināja par mātes pagātni...Uzreiz atcerējos par to, ka es nesapratu, kāpēc Kristians toreiz nebija Horacio pateicis, ka Martins nogalināja Manuelas tēvu :/ ceru, ka tas tomēr atklāsies..
cik labi, ka policijā visu pieraksta - malacis kapteinis, saprata, ka pārāk bieži parādās vienu un to pašu policistu vārdu , kgan varēja jau agrak to ievērot
Поделиться319.01.2010 15:53
Ah, lamatu taisīšana Martinam varētu būt kkas super riktigi!! actions, nerv kutināšana, un vispār!
Haha, es jau tinu uz priekšu tos abus, bet kaut kā uzslēdzās tieši mirklis, kad Lūkass teica par 14 gadiem un ieraudzīju Virhīniju. uzreiz interesanti palika! mjam, bet smagi abām māsām tāda ziņa.. ka māte krāpa tēvu... un tagad atkal ar to pašu ir kopā..
Un kapteinis malacis! Beidzot saprata, ap ko lieta grozās - vismaz daļēji!
Поделиться419.01.2010 15:55
Haha, es jau tinu uz priekšu tos abus, bet kaut kā uzslēdzās tieši mirklis, kad Lūkass teica par 14 gadiem un ieraudzīju Virhīniju.
a es wnk klausījos, kā Lūkass runā ar Arianu, un pati forumā kko darīju, un tad dzirdu, ka viņš runā, bet sākas tāda mūzika, kas liecina par kkādu action, ieslēdzu - ahaa.. Virhīnija
Поделиться519.01.2010 16:37
hihihi, jā, mūzika ir viena varen laba lieta, lai saprastu, kas notiek
Поделиться619.01.2010 16:45
hihihi, jā, mūzika ir viena varen laba lieta, lai saprastu, kas notiek
aha ah, bet es sapratu, ka uz doto brīdi Karla Monroig ir mana mīļākā aktrise - pirmkārt, msed viņu redzu un jūsmoju jau sen, un el rostro de Analia viņa arī ir
Поделиться719.01.2010 17:10
uhtī iespaidīgi.
mjam, es pat laikam tā nevarētu pateikt uz doto mirkli mīļāko aktrisi. nu, Lorena ir forever un ever, bet vnk sen nav redzēta nekur vienīgi Hewitt moš šobrīd tā īpašāk
Поделиться819.01.2010 17:22
mjam, es pat laikam tā nevarētu pateikt uz doto mirkli mīļāko aktrisi. nu, Lorena ir forever un ever, bet vnk sen nav redzēta nekur vienīgi Hewitt moš šobrīd tā īpašāk
nu es to nedomāju tā, ka no visām mīļākā, no tām, kuras agrāk bijušas utt.. bet wnk tagad tieši uz doto brīdi aizrauj visvairāk Karla. Kaut kādā vispārīgā topā viņa nav 1. vietā man es pat nez, kura ir Starp citu erdā viņu sauc Izabella tik jocīgi
Поделиться919.01.2010 17:42
Nu, es jau sapratu, un es ar par šo brīdi runāju, tāpēc teicu, ka nevaru pateikt... nu jā, Hewitt šobrīd ar gw. Tas arī viss. Šī Virhīnijas patīk, bet ne tik ļoti, lai tā aizrautu
Поделиться1019.01.2010 18:04
nu jāa.. Wnk es GW esmu atmetusi, tāpēc tādu svaigu emociju pret Hewitt nav, savukārt Karla, kā jau teicu, uzreiz 2 telenovelēs
Поделиться1119.01.2010 18:06
nu jā es atkal kāreiz baigi daudz gw skatos, tāpēc man tā...
Поделиться1219.01.2010 18:16
ak, Tev forši.. Hewitt..tādas asociācijas..kgan starp citu man arī - Erdā galvenās varones kabinetā pie sienas plakāts ar uzrakstu Roma
Поделиться1319.01.2010 18:25
wow, jā? forši
Ek, un starp citu, man šobrīd lielāka iedvesma uz kko citu būtu, man šķiet, nekā uz Romu īpaši pēc Mentiroso, ko shuffle vienu dienu piespēlēja bet jā, laikam arī gw iespaids - spoki, mistiskais un tā...
Поделиться1419.01.2010 18:27
vispār man tikko ienāca prātā, cik tas.. savādi sanāk... pēc tā, ko tikko pateicu, gan Iglesias, gan GW asociējas ar abiem diviem... Mentiroso un Iglesias kā tāds. GW spocīgums un Hewitt...
un vispār mēs aizrunājāmies ne par tēmu, bet tā kā neviens cits te nerādās,... man diezgan vienalga
Поделиться1519.01.2010 18:29
vispār man tikko ienāca prātā, cik tas.. savādi sanāk... pēc tā, ko tikko pateicu, gan Iglesias, gan GW asociējas ar abiem diviem... Mentiroso un Iglesias kā tāds. GW spocīgums un Hewitt...
un vispār mēs aizrunājāmies ne par tēmu, bet tā kā neviens cits te nerādās,... man diezgan vienalga
ahaa..īstenībā jā, sanāk, ka abi asociējas ar abiem ai..šas sāksi te mani iedvesmot
Nekas, lai citi nelasa
Поделиться1619.01.2010 18:33
Nu jāsāk kkā pamazām.. vajadzētu mēģināt kaut kā to februāra pirmo nedēļu lietderīgi daudzmaz izmantot, tu nedomā? vismaz plānošanas līmenī...
Поделиться1719.01.2010 18:47
vajadzētu mēģināt kaut kā to februāra pirmo nedēļu lietderīgi daudzmaz izmantot, tu nedomā? vismaz plānošanas līmenī...
vajag padomāt.. lai es tajā nedēļā izdarītu visu ko gribu, man derētu 24h būt nomodā
Поделиться1819.01.2010 19:47
jāā, diennaktī vienmēr ir par maz stundu!