4. nedēļas 2010. video
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться224.01.2010 17:06
Youtubē negribi likt? es tur dažas reizes esmu likusi, kad šeit ko parādīt gribas
godīgi sakot, lādēt man baigais slinkums
Поделиться324.01.2010 17:18
Youtubē negribi likt? es tur dažas reizes esmu likusi, kad šeit ko parādīt gribas
godīgi sakot, lādēt man baigais slinkums
Te lādējot pat nekāds kods nav jāievada..
Tāpēc arī saku, ka negribu youtubē likt, jo negribu nekādus sakarus ar autortiesību pārkāpumiem.
Поделиться424.01.2010 17:45
pff.. mjam... Nu kā vēlies. man problēmu nav bijis ar tiem dažiem mazajiem gabaliņiem..
Nu tad iztikšu neskatoties nav tā vērts čakarēties, youtubē vismaz intereses pēc tīri varētu apskatīties
Поделиться524.01.2010 19:13
nav tā vērts čakarēties
žēl, kad tā saki nezinot, kāda doma atrodas tajā video.. Bet ok, nav svarīgi
Поделиться624.01.2010 23:56
o, nu tā jau pavisam cita lieta! paldies liels!!!
Aw, mīlīgi!
Un pirmajā brīdī man tik jocīgi bija redzēt šo aktrisi tādu.. nu, Virhīniju... bet uz video beigām pat pieradu un iepatikās
Поделиться725.01.2010 09:46
Un pirmajā brīdī man tik jocīgi bija redzēt šo aktrisi tādu.. nu, Virhīniju... bet uz video beigām pat pieradu un iepatikās
aha.. man arī..bet arī ātri pieradu un iepatikās
Поделиться825.01.2010 16:57
Aceros šo skatu, tik mīlīgi..Kā abas tādas draudzenes un abu starpā tādā uzticība...
Vispār, sākumā es pat vienu bridi domāju, ka viņa gribēs Danielu , kad Mariana it kā gāja bojā, bet prieks ka maldijos.. Tik skaista draudzība ..aww...!! Nav vārdu cik aizkustinošs mirklis..Un, Izabella jau allaž jūta ka Anna ir Mariana, jo kā gan citādi viņa spēja tik ātri pieķerties viņai..Skaisti!!
Поделиться925.01.2010 17:17
Aceros šo skatu, tik mīlīgi..Kā abas tādas draudzenes un abu starpā tādā uzticība...
Vispār, sākumā es pat vienu bridi domāju, ka viņa gribēs Danielu , kad Mariana it kā gāja bojā, bet prieks ka maldijos.. Tik skaista draudzība ..aww...!! Nav vārdu cik aizkustinošs mirklis..Un, Izabella jau allaž jūta ka Anna ir Mariana, jo kā gan citādi viņa spēja tik ātri pieķerties viņai..Skaisti!!
Jāa... tas man ārkārtīgi patika, ka Izabella uzreiz juta , ka Ana ir Mariana..un vispār Izabella ir brīnišķīga draudzene. un šī aina, kuru ieliku Njāa.. realitātē tāda draudzība ir retums!
Поделиться1025.01.2010 17:18
okeeeei, nu jau sākas sarunas, kuras es nesaprotu
Поделиться1125.01.2010 17:28
okeeeei, nu jau sākas sarunas, kuras es nesaprotu