TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » O Clone - oriģināla sižets

O Clone - oriģināla sižets

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Pēc mary lūguma.

Tātad.

Dīzvoja reiz divi brāļi - dvīņi. Viens kluss - Lūkass, otras skaļš, atvērts, ekstraverts. Viņiem bij bagāts, autoritatīvs tētuks, kurš ļoti atbalstīja savu draugu profesoru, kurš nodarbojās ar klonēšanas pētniecību - protams pagaidām tik zvērus klonēja. Ekstravertais brālis profesoram bij īpaši mīļs, turklāt profesoram nevarēja būt bērnu. Ekstravertais brālis nomira un profesors nespēja samierināties ar traģēdiju. nevienam nezinot, viņš ektraverto brāli klonēja un protams nevienam to neatklāja. Devās prom, lai neviens neuzzinātu un uzaudzināja kā savu bērnu ar savu sievu.

Tikmēr otrs dvīņu brālis Lūkass satika austrumu skaistuli, kura bij uzaugusi salīdzinoši liberāli Rietumu vidē, bet kad viņas vecāki nomira, viņa nonāca radu aizgādnībā stingrā austrumu vidē. Viņa iemīlēja Lūkasu, bet viņus izšķira. Jadi piespieda apprecēties ar austrumu vīrieti. Lūkass, to uzzinot, apprecēja ritumu sievieti. Jades vīrs bija labs, tomēr austrumnieks, autoritatīvs un nespēja pieņemt Jades brīvdomību, lai arī mīleja viņu ka apsēsts. Jade nemīleja. Seriāla laikā daudzas reizes tikās arlūkasu, krapa vīru. Viņai no vīra meita piedzima, kuru viņa tā īsti nemīlēja. Viņas vīrs paņēma pat otru sievu, jo Jade viņam atteica. Autrumos sieviete nevar šķiršanos pieprasīt. Viena brīdī vīrs šķiršanos tomēr beigās prasīja. Lūkasam līdzīgi gāja - arī bērni un negāja ar sievu. Daudzi gadi pagaja un Jeda aizmuka un... satika Leo. Kurš izskatās tieši tāpat, kā Lūkas jaunībā, bet viņam ir vairāk drosmes un viņš cīnās par to, kas viņam nozīmīgs. Viņš nepadodas kā Lūkas, nesamierinās, nesēž dīkā. Jadei tā ir kā atgriešanās pagātnē, it kā šie daudzie gadi nebūtu pazaudēti. Leo protams ir tas klons. Es nez - neatceros īsti, bet šķiet, ka Leo gaja bojā vai nomira kaut kā nez, bet nu Jade ar Lūkasu beigās palika, ja pareizi atceros. Es seriālu neskatījos, bet mana mamma ļoti centīgi skatījās.

+1

2

Paldies alby.

0

3

Paldies, Alby! Nja, īstenībā izlasot vienkārši sižetu , es šo telenoveli nebūtu sākusi skatīties.. Nepatīk man ka tiek veidotas Jades līnijas gan ar Lukasu , gan ar to klonu..Bet šī telenovele paspēja ieinteresēt ar citām lietām, tādēļ šobrīd skatos..Tad jau redzēs, kā uztveršu turpinājumu.

0

4

Patiesībā seriālā ir stāsts sievietes vietā Islāma pasaulē,brīvdomātāja Hadē,kura pēkšņi nokļūst sev citā pasaulē,kur sievietei ir pavisam nenozīmīga vieta,kur ar viņas domām un jūtām neviens nerēķinās,kur viņu uztver tikai kā savu vecāku meitu un sava vīra sievu,nevis kā personību.

0

5

o.O  Lūkass padevās un necīnījās...ehh...tad jau viņiem var teikt ir nelaimīga mīlestība :( īpaši daudz kopā nebūs, ja jau katram savs laulātais draugs un tā daudzus gadus kamēr Leo izaug un Lūkasam rodas drosme. A Jade tad ar to Leo ar bija kopā?

Terēze написал(а):

Patiesībā seriālā ir stāsts sievietes vietā Islāma pasaulē,brīvdomātāja Hadē,kura pēkšņi nokļūst sev citā pasaulē,kur sievietei ir pavisam nenozīmīga vieta,kur ar viņas domām un jūtām neviens nerēķinās,kur viņu uztver tikai kā savu vecāku meitu un sava vīra sievu,nevis kā personību.

Taisnība, tas ļoti izteikti parādās šajā telenovelē. Bet tomēr gribējās vairāk laimes galvenajiem varoņiem...savādāk tik daudzus gadus nelaimīgi...  :'(  bet tā laikam tajā pasaulē ir, tā ir veiksme, ja ir abpusēja un dziļa mīlestība laulībā.

0

6

Nu varbūt šajā rimeikā kaut kas mainīsies.. lai gan īstenībā, ja jau būs klons, tad Jade būs arī ar viņu..

0

7

Man arī nepatīk, ka viņa būs kopā ar klonu. Bet diezvai viņi kaut ko mainīs sižetā, jo telenoveles nosaukums taču ir klons.
Stulbi, ka Lūkass bija tik neizlēmīgs un paies gadi kamēr viņi atkal tiksies, viņš taču varēja izjaukt Hades kāzas vai arī viņu aizvest prom no sava vīra.

0

8

mmaarriiaa написал(а):

Stulbi, ka Lūkass bija tik neizlēmīgs un paies gadi kamēr viņi atkal tiksies, viņš taču varēja izjaukt Hades kāzas vai arī viņu aizvest prom no sava vīra.

mjaa...bet tā jau ir, ka no kļūdām iemācās tās pieļaujot.

0

9

Es atceros, ka šo seriālu kaut kad sen rādija pa televīziju un es sekoju līdzi, ne bieži, bet ik pa laikam noskatījos kādu sēriju un man patika. Visvairāk jau tādēļ, ka seriāls ļāva ļoti labi izgaršot visu to austrumu atmosfēru. :)

0

10

Amira написал(а):

Visvairāk jau tādēļ, ka seriāls ļāva ļoti labi izgaršot visu to austrumu atmosfēru.

īstenībā tāda atkarību izraisoša atmosfēra :D Man jau noskatoties šī rīmeika pirmās piecas sērijas, visu laiku galvā skan kaut kas austrumniecisks, kaut kādi austrumu tēli, tuksneši galvā :D :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » O Clone - oriģināla sižets