Pēc mary lūguma.
Tātad.
Dīzvoja reiz divi brāļi - dvīņi. Viens kluss - Lūkass, otras skaļš, atvērts, ekstraverts. Viņiem bij bagāts, autoritatīvs tētuks, kurš ļoti atbalstīja savu draugu profesoru, kurš nodarbojās ar klonēšanas pētniecību - protams pagaidām tik zvērus klonēja. Ekstravertais brālis profesoram bij īpaši mīļs, turklāt profesoram nevarēja būt bērnu. Ekstravertais brālis nomira un profesors nespēja samierināties ar traģēdiju. nevienam nezinot, viņš ektraverto brāli klonēja un protams nevienam to neatklāja. Devās prom, lai neviens neuzzinātu un uzaudzināja kā savu bērnu ar savu sievu.
Tikmēr otrs dvīņu brālis Lūkass satika austrumu skaistuli, kura bij uzaugusi salīdzinoši liberāli Rietumu vidē, bet kad viņas vecāki nomira, viņa nonāca radu aizgādnībā stingrā austrumu vidē. Viņa iemīlēja Lūkasu, bet viņus izšķira. Jadi piespieda apprecēties ar austrumu vīrieti. Lūkass, to uzzinot, apprecēja ritumu sievieti. Jades vīrs bija labs, tomēr austrumnieks, autoritatīvs un nespēja pieņemt Jades brīvdomību, lai arī mīleja viņu ka apsēsts. Jade nemīleja. Seriāla laikā daudzas reizes tikās arlūkasu, krapa vīru. Viņai no vīra meita piedzima, kuru viņa tā īsti nemīlēja. Viņas vīrs paņēma pat otru sievu, jo Jade viņam atteica. Autrumos sieviete nevar šķiršanos pieprasīt. Viena brīdī vīrs šķiršanos tomēr beigās prasīja. Lūkasam līdzīgi gāja - arī bērni un negāja ar sievu. Daudzi gadi pagaja un Jeda aizmuka un... satika Leo. Kurš izskatās tieši tāpat, kā Lūkas jaunībā, bet viņam ir vairāk drosmes un viņš cīnās par to, kas viņam nozīmīgs. Viņš nepadodas kā Lūkas, nesamierinās, nesēž dīkā. Jadei tā ir kā atgriešanās pagātnē, it kā šie daudzie gadi nebūtu pazaudēti. Leo protams ir tas klons. Es nez - neatceros īsti, bet šķiet, ka Leo gaja bojā vai nomira kaut kā nez, bet nu Jade ar Lūkasu beigās palika, ja pareizi atceros. Es seriālu neskatījos, bet mana mamma ļoti centīgi skatījās.