TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 5. sērija

El Clon: 5. sērija

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t74BMKANrG4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oqKi4kKVGL8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JNnYc10nuUo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sLsHsDqYI0o[/youtube]

0

2

Reti, kad seriālos tik ilgi skūpsti, kā šiem abiem! Bet tik skaisti izskatās tās satikšanās drupās , tā slepenības atmosfēra  :love:  bet  nespēju priecāties par viņiem, kad abi satikās laimīgi, zinot, ka viņus izsekoja. un beigas sērijas arī baisas.

0

3

Haha, jā, es ar par to padomāju - tik skūpstās un skūpstās. :rofl:
Bet skaisti tomēr :love: Kaut gan man drusku traucē tas, ka mūža mīlstība pēc pāris tikšanās reizēm - jau gatavs pa taisno precēt utt. Man tas vienmēr ir traucējis seriālos kkā... Bet vienalga viņi skaisti kopā. Un jā, drupas, tas viss, tik super! :love:
Un drausmonīgi iedvesmojoši. Man pat nav jāpaskaidro sīkāk, man šķiet :D
Bet jā, beigas baisas. :s diez kas tālāk būs? :s

0

4

Paloma написал(а):

Kaut gan man drusku traucē tas, ka mūža mīlstība pēc pāris tikšanās reizēm - jau gatavs pa taisno precēt utt. Man tas vienmēr ir traucējis seriālos kkā...

Jā, mani ar tas vienmēr ir tā kā apturējis..es jau neticu tāda tipa mīlestībai, tāpēc man tā ļoti dīvaini tas liekas.. bet nu..nekas cits neatliek kā pievērt acis uz to :D

0

5

aNgeL написал(а):

bet nu..nekas cits neatliek kā pievērt acis uz to

jāā, tā gan! :D
es nez, man liekas no vienas puses tas tik savādi... mēs te tādas seriālu fanes, romantiķes, un neticam mīlestībai no 1.acu skatiena! :D

0

6

Paloma написал(а):

mēs te tādas seriālu fanes, romantiķes, un neticam mīlestībai no 1.acu skatiena!

es kādreiz ticēju :D nu un vispār it kā jau ir bijuši tādu reāli stāsti ar mīlestību no pirmā acu skatiena..bet man tas kaut kā neštukojas kopā :D

0

7

aNgeL написал(а):

es kādreiz ticēju  nu un vispār it kā jau ir bijuši tādu reāli stāsti ar mīlestību no pirmā acu skatiena..bet man tas kaut kā neštukojas kopā

man šķiet, ka es arī... Bet man šķiet tas bija, kamēr man mīlestība bija kkas abstrakts no seriāliem un grāmatām... :D patiesībā, es pat nez vai tas saistīts, vai kad mainījās mani uzskati... Bet nu jā, man tagad arī neštukojas kopā... nevaru iedomāties, kā var iemīlēties no 1.acu skatiena... Nu, tā ka uzreiz iepatīkas, tad iepazīst, un saprot, ka tiešām ir īstā mīlestība, tas ok... Bet ka pēc pāris dienām gatavs precēt, nu es nez... Tak vispār neko nezinot par to cilvēku praktiski! :D

0

8

Es arī neticu mīlestībai no pirmā acu uzmetiena,tā var būt kaisle,iekāre,bet ne mīlestība uz mūžu,es personiski nepazīstu nevienu pāri,kuri būtu iemīlējušies no pirmā acu mirkļa.

0

9

Terēze написал(а):

Es arī neticu mīlestībai no pirmā acu uzmetiena

Nu jaa.. jo butībā kad ieraugi cilvēku pirmo reizi - no tā pirmā skatiena tu jau neredzi, kāds viņš ir iekšpusē..nu jā - kaut ko var nojaust pēc piem, apģērba, sejas izteiksmes un tml..bet vispār jau - vajag aprunāties.. labi, ja uzreiz atrod kopīgu valodu un var runāt daudz un tāa.. tad jājūt pievilkšanās, pieķeršanās..var sākt satikties un tikai jau vēlāk, kad šis cilvēkis ir tevi pieradinājis un otrādi - tad tā ir mīlestība.. viens no loģiskajiem variantiem..
bet par to, ka kaisle var būt no pirmā skatiena..tas jau varētu būt tuvāk īstenībai

0

10

Nu jā.. kaisle, iekāre, kkādas simpātijas utt. - jā. Bet ne jau patiesa mīlestība. Kā jau aNgeL teica - tu neredzi, kāds vinš ir iekšpusē. Un manuprāt tomēr vajag kādu laiciņu, lai tā pa īstam iepazītu otru un saprastu, vai tiešām gribi visu mūžu ar viņu pavadīt.. :)

0

11

Bet telenovele ir telenovele un šeit jau pārsvarā viss idelizēts :)

0

12

jāāā, to es pamanīju. Tā pati Latifa un Muhameds spilgts piemērs tam. ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 5. sērija