Telemundo taisās uztaisīt arī venēcuēliešu telenoveles Mis tres hermanas , kura galvenajās lomās bija Rikardo Alamo un Skarleta Ortisa, rīmeiku. Runā, ka uz galvenajām lomām pretendē Gaby Espino un Viljams Levi.
Mis tres hermanas (Telemundo, 2010)
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться201.03.2010 14:29
šitādu es izlasīju vienā forumā, bet noticēt kaut kā nevaru..Vairāk izklausās pēc baumām.
Поделиться301.03.2010 14:45
Nū - Gabija šobrīd ir Telemundo lielākā zvaigzne. Nez. Viss jau var būt. Bet nu jocīgi, ja ieliks Gabiju novelē, kur viņa it kā ir galvenajā lomā, bet vēl ir iekļauti divi citi pietiekami nopietni stāsti par divām māsām. Un vēl arī tad tak brāļa stāsts - jo tās trīs māsas ir vecākajam brālim un tur diezgan liela loma tieši tam brālim tajā stāstā. Bet no otras puses - moš Gabija gribētu tādā novelē, kur viņai nav jābūt tik ļoti daudzās ainās, kā MSED un vismaz nav tik daudz liaka jāpavada filmēšanas laukumā. Nez. Gaby tip negrib vairs ar Jencarlosu filmēties baumu dēļ. Bet es par kaut kādiem 90 % esu droša, ka pēc pāris mēnešiem Jencarlos un Gaby paziņos, ka ir kopā. Nu Gabija ar Villiamu - nez. Tiešām. Man kaut kā neiet viņi kopā, pat ja Telemundo tiešām atkal saminās ar Televisu ar aktieriem - kā viņi jau darīja ar Viktoriju Ruffo un Edīti Gonzalesu. Gabija tiešām šobrīd izskatās ļoti jauneklīga un varētu ar Villiamu filmēties, bet... Man kaut kā neiet viņi kopā.
Поделиться401.03.2010 14:55
To, ka Gabija varētu tēlot galveno lomu es ticu, bet man grūti noticēt, ka viņa kopā ar Levi varētu tēlot.. Es pat nezinu, kā viņi kopā izskatītos, nespēju nemaz iztēloties, bet katru atsevišķi no viņiem es mīlu
Поделиться501.03.2010 22:24
jāā, par katru no viņiem atsevišķi es ļoti priecājos, ka viņi būtu telenovelē kādā - bet kopā kaut kā grūti iedomāties.... Tiešām iztēle tik tālu man nesniedzas kkā.
Поделиться601.03.2010 22:39
Toties, ja Levi saliktu ar Dannu Garsiju, tad gan iztēle darbotos, ne?
Поделиться724.03.2010 23:42
Mis Tres Hermanas con Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodriguez, Gaby Espino and Christian Meier - (2010)
šobrīd parādās, ka šāds iespējamais aktieru sastāvs..
Nezinu kādas tās māsas ir originālajā versijā, bet ja ir Elizabete, tad ļoti ceru, ka viņai nebūs eņgeļlabās varones loma, jo viņai nepadodas tādas. loti ceru,ka Maritza būs. un ko lai saka par Gaby un Christianu īpaši pēc tam, kad pati tikai pirms dažām dienām noskatījos Lunu? Tikai lielā cerība, ka šie abi tā arī paliks līdz pat telenoveles filmēšanās beigām.
Поделиться825.03.2010 00:26
Nez no kurienes šitas, bet - nu Mariza nebūs noteikti, jo filmējas Perro Amor un paralēli nesāks vēl kādā novelē filmēties. Viņa vienmēr ņem pauzi starp novelēm. Elizabete ar nebūs gandrīz droši - viņa tikko meitiņu dzemdējusi un pat ja arī atgūtu fizisko formu pa šiem diviem mēnešiem, nedomāju, ka viņa filmēsies, kamēr bērns tik mazs, jo Telemundo filmēšanas grafiki ļoti saspringti. Un Elizabetei arī nav kontrakta ar Telemundo. Domāju, ka viņa ja arī ar Telemundo ko filmētos, tad tik Meksikā vai arī ja Maiami, tad tikai tad, ja Williams ar tur būtu, jo laulībām bij reāla krīze, kad viņa filmējās Anālijā un Williams dzīvojās pa Meksiku. Nav jau īpaši liels noslēpums, ka Elizabete palikdama stāvoklī burtiski izglāba savu laulību.
Kristians noteikti nebūs novelē, jo viņš negrib atgriezties telenovelēs vispār. Un turklāt viņam ir politika - nefilmēties divreiz ar vienu aktrisi galvenajās lomās...
Ir zināms, ka Jencarlosa jaunās noveles pagaidu nosaukums ir Las quatras mujeres de Jaun un viņam Juana loma. To pats Jens pateica, bet vairāk neko. Bija jau aizdomas, ka tas varētu būt tas pats, kas Mis Tres Hermanas un triju māsu vietā četras. Bet tad sanāktu, ka Gabija atveidotu Jena māsu. Un no otras puses Mis Tres Hermanas brālis tām trijām māsām bija vecāks par viņām visām. Nu tomēr lai cik pieaudzis izskatās Jens, pēc vecākā brāļa nu nekā. Mistērija pieaug.
Ne pa tēmu, bet - Gaby Espino šodien ielidoja Puerto Rico, Jencarlos tur jau ir no pirmdeinas man šķiet. Piektdien un sestdien Jenam tur ir konči, pirms tam rīt un parīt ir MSED PR pasākumi, intervijas uc. Jens jau teica, ka koncertos klātesoši būs viņa ģimenes locekļi un arī Gabija. Abiem atsevišķi, kad viņi ielidoja, Puerto Rico uzmācīgā prese protams prasīja par abu romantiskajām attiecībām. AQbi joprojām apgalvo, ka ir tikai ļoti labi draugi bet preses uzmanība viņus vēl vairāk satuvinājusi. Vēl jau pirms laikam Jens pateica, ka Koncertos paziņos kaut ko personīgu. Visi protams cer, ka jens varētu oficiāli paziņot, ka viņi ar Gabiju ir kopā
Поделиться925.03.2010 14:06
Es jau gaidīju, ka Tu sniegsi plašu informācijas klāstu, lai mēs varētu izprast to, kas notiek Paldies!!