TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 18. sērija

El Clon: 18. sērija

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IeabDtjIAdI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Izjq3aQqfA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5f0eQYTTrXI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tqWq7EybbF0[/youtube]

0

2

Hade un Lukass ar katru sēriju arvien tālāki un tālāki viens no otra. Tieši otrādi, zinot, ka viņi tik apdraudēti būtu kaut kas jādara.. Protams, šoreiz viņi nevar tā vienkārši slepus apprecēties, jo sākumā vienam no abiem ir jānomaina religija, bet tad to Lukass arī beidzot varētu izdarīt, nevis bremzēt. Apprecētos un tad jau pārējiem nekas cits neatliktu kā tam pielāgoties..
Tā Nazira gan tāda.. visus tikai kritizē, bet lai gan pati staigā piesegusies, toties kādas viņai kustības, kā viņa krāsojas! Atceros šo aktrisi no Zorro un īstenība šīs 2 tik radikālas lomas un viņa lieliski, manuprāt, tiek galā! Vispār interesanti, kādā veidā Hade apprecēsies ar Saidu, ja šobrīd visi viņi uzzinājuši, ka Hade mīl citu un tas taču esot apkaunojums.

0

3

Starp citu man arvien vairāk patīk Kristīna un Leonardo :D sākumā man Kristīna ļoti nepatika, bet viņa tik uzstājīga un izkstaās, ka tomēr mīl Leo un man jau gribas, lai beigās abi paliek kopā :D

0

4

aNgeL написал(а):

Hade un Lukass ar katru sēriju arvien tālāki un tālāki viens no otra. Tieši otrādi, zinot, ka viņi tik apdraudēti būtu kaut kas jādara.. Protams, šoreiz viņi nevar tā vienkārši slepus apprecēties, jo sākumā vienam no abiem ir jānomaina religija, bet tad to Lukass arī beidzot varētu izdarīt, nevis bremzēt. Apprecētos un tad jau pārējiem nekas cits neatliktu kā tam pielāgoties..

Aha, man arī gribas, lai kaut ko viņi dara lietas labā, precīzāk Lukass, jo Hade jau visu, ko var, ir izdarījusi, bet viņš tik velk laiku un brauc izklaidēties ar Marisu.

He, he Lukass tā samulsa...mīļi...  :love:

Ārprāts, tā Nazira tik runā un runā...šausmas tīrās :D

aNgeL написал(а):

Starp citu man arvien vairāk patīk Kristīna un Leonardo :D sākumā man Kristīna ļoti nepatika, bet viņa tik uzstājīga un izkstaās, ka tomēr mīl Leo un man jau gribas, lai beigās abi paliek kopā :D

Jā, man arī sāk vairāk iepatikties Kristina, laikam tiešām mīl Leonardo. Bet, runājot par Leonardo, man tā ne visai, nesaprot Lukasu....

0

5

sigsaster написал(а):

Jā, man arī sāk vairāk iepatikties Kristina, laikam tiešām mīl Leonardo. Bet, runājot par Leonardo, man tā ne visai, nesaprot Lukasu....

Nu tas gan.. leonardo sevi uzskata par baigo pieredzējušo, lai gan pats Kristīnu no galvas nevar izmest , bet nesaprot, ka Lūkass ar ir cilveks, kas spēj mīlēt.

0

6

aNgeL написал(а):

Nu, tādā ziņā, ka tad viņi varētu būt kopā, jā... Bet tik stulbi ir mainīt reliģiju kā zeķes - vispār neticot tam, ko tā māca. Njāā.. nu šeit palīdz arī tas,ka Hade ir tāda pusmusulmaniete un Lukas tāds puskatolis... Jo ja ticība ir īsta, tad tāda reliģijas maiņa ir vsp kkas neiespējams, man šķiet... tu tak nodod savus principus, to, kam tici.. Un dzīvot ar cilvēku, kas tic kkam citam.. neiespējami. Es ar musulamni nekad nevarētu sadzīvot. :D ok, tās tādas manas teorētiskās filozofiskās pārdomas.

aNgeL написал(а):

Tā Nazira gan tāda.. visus tikai kritizē, bet lai gan pati staigā piesegusies, toties kādas viņai kustības, kā viņa krāsojas! Atceros šo aktrisi no Zorro un īstenība šīs 2 tik radikālas lomas un viņa lieliski, manuprāt, tiek galā! Vispār interesanti, kādā veidā Hade apprecēsies ar Saidu, ja šobrīd visi viņi uzzinājuši, ka Hade mīl citu un tas taču esot apkaunojums.

Oj, Nazira... kā viņa atver muti, tā man roka stiepjas pēc visbiezākā un lipīgākā skoča...
Un par to, kā Hade apprecēsies.. nuu, Saīds jau kko teica tip, ka viņam patīk Hade un ka precēsies bezmazvai tik un tā, lai ko citi saka. Nu, ne tieši tā, bet līdzīgi. Un vņš tak ar to visu zina it kā... vismaz daļu... Un ja viņam vienalga, nu tad...

0

7

Paloma написал(а):

Oj, Nazira... kā viņa atver muti, tā man roka stiepjas pēc visbiezākā un lipīgākā skoča...

Vo vo man tāpat :D :P

0

8

Paloma написал(а):

Es ar musulamni nekad nevarētu sadzīvot

nu jāa..es ar.. bet no otras puses - ja Tu mīlētu viņu? Atteiktos tādēļ, ka dažādas religijas?

Paloma написал(а):

kā viņa atver muti, tā man roka stiepjas pēc visbiezākā un lipīgākā skoča...

oj, jāa.. tāds sievišķis!! :D

0

9

aNgeL написал(а):

nu jāa..es ar.. bet no otras puses - ja Tu mīlētu viņu? Atteiktos tādēļ, ka dažādas religijas?

droši vien, ka jā... ZInu, ka tas neskan diez ko romantiski :D bet tā ir taisnība... Nu es nevaru šobrīd iedomāties saistīt savu dzīvi (domājot tiešām par visu dzīvi) ar cilvēku, kas nebūtu katolis... man šķiet, ka tas ir tik sarežģīti... kad otrs cilvēks nedomā tāpat, kā tu... kad jūs viens otru īsti nesaprotat... Es domāju, ka jau ar luterāni būtu smagi, par musulmaņiem nemaz nerunājot! Kā lai es spētu veidot kopdzīvi ar cilvēku, kas netic Jēzum kā Dieva Dēlam, bet tikai kā pravietim? Nemaz nerunājot par visām citām sadzīves lietām, kas iet pret manu pārliecību... Jua teicu, es varu pieņemt kautcik to šo abu gadījumā, jo viņi nav tiešām ticīgi savā reliģijā. Bet ja cilvēks tiešām tic... tad ir grūti. Un mainīt reliģiju vispār neiespējami. :) Nu, tas tā no pārliecinātas katolietes skatpunkta ;)

0

10

Nu jāa...es to visu saprotu, bet jūtas taču ir nekontrolējamas.. kā varētu piespiest sevi atteikties no viņa? viens ir ja viņš pats negrib, tad nav problēmu, bet ja abpusēji.. wsp ļoti drausmīga situācija šitāda..

0

11

nu jā''a... protams, ka nevaru jau ar 100% drošību pateikt, kā es rīkotos... Jo tādā situācijā neesmu bijusi, varu tikai spriest pēc savām šībrīža sajūtām... Bet kamēr pats neesi piedzīvojis, nezini, kā rīkotos, tas nu ir fakts.. :)

0

12

Piekrītu māsai Kristū Palomai,ka pat divu dažādu kristīgo konfesiju pārstāvjiem ir grūti sadzīvot,kur nu vēl katolim ar musulmani,jo tas nav tik vienkārši kā tas no malas arī šķiet, jo laimīgai kopdzīvei vien nepietiek ar kaislīgu mīlestību,pārāk atšķirīgie uzskati un tradīcijas var nokaut pat vislielāko mīlestību.Var jau protams runāt par zelta vidusceļu un kompromisu meklēšanu,bet-kurš no laulātajiem tad būs tas,kurš gribēs konvertēties dzīvesbiedra reliģijā,it sevišķi,ja abu ticība ir pārāk nesatricināma?Tāpat arī paliek aktuāls jautājums-kurai no abām reliģijām piederēs bērni?Lozēs ko iesākt-kristīt baznīcā vai pasludināt par musulmani?

0

13

Terēze написал(а):

Piekrītu māsai Kristū Palomai,ka pat divu dažādu kristīgo konfesiju pārstāvjiem ir grūti sadzīvot,kur nu vēl katolim ar musulmani,jo tas nav tik vienkārši kā tas no malas arī šķiet, jo laimīgai kopdzīvei vien nepietiek ar kaislīgu mīlestību,pārāk atšķirīgie uzskati un tradīcijas var nokaut pat vislielāko mīlestību.Var jau protams runāt par zelta vidusceļu un kompromisu meklēšanu,bet-kurš no laulātajiem tad būs tas,kurš gribēs konvertēties dzīvesbiedra reliģijā,it sevišķi,ja abu ticība ir pārāk nesatricināma?Tāpat arī paliek aktuāls jautājums-kurai no abām reliģijām piederēs bērni?Lozēs ko iesākt-kristīt baznīcā vai pasludināt par musulmani?

Jā, pilnīgi visu pamatoti izklāstīji.. Turklāt ne vienu reizi vien ir gadījies, ka tiešām apprecas musulmanis ar piem. katoli un vēlāk kopdzīvē sākas lielas problēmas tieši šīs dažādības dēļ. Tādēļ jau ir tik dīvaini, ka tomēr šādi cilvēki iemīlas, lai gan kopīgas nakotnes nevar būt, bet cilvēks jau parasti riskē, jo domā, ka tomēr viss būs savādāk.

0

14

Terēze написал(а):

Piekrītu māsai Kristū Palomai

ai, cik tas skaisti skanēja. Izsauci man platu smaidu! :)

Terēze написал(а):

Tāpat arī paliek aktuāls jautājums-kurai no abām reliģijām piederēs bērni?Lozēs ko iesākt-kristīt baznīcā vai pasludināt par musulmani?

Jā, šis arī ļoti svarīgs faktors! Es kaut kad biju aizdomājusies, kā ir, ja apprecas luterānis ar katoli kaut vai... Kā bērnu audzināt? Kā katoli? Kā luterāni? Ok, pienāks kaut kāds vecums, kurā bērns var pats izlemt. Bet līdz tam vecumam? Nevar taču vicspār neaudzināt kristīgi. Un mācīt tikai ļoti vispārīgi? Jo, lai izskaidrotu sīkāk, vajag pievērsties konkrētās konfesijas ticībai...

aNgeL написал(а):

Tādēļ jau ir tik dīvaini, ka tomēr šādi cilvēki iemīlas, lai gan kopīgas nakotnes nevar būt, bet cilvēks jau parasti riskē, jo domā, ka tomēr viss būs savādāk.

tā jau ir... tam es ticu, kā sākumā var šķist, ka visu pārvarēs, bet realitāte ir realitāte...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 18. sērija