TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Ir piedzimusi arī Scarlett Ortiz meitiņa

Ir piedzimusi arī Scarlett Ortiz meitiņa

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Nāca pasaulē 9.martā un tika nosaukta par Barbara Briana. Skarleta jau ilgus gadus ir kopā ar arī aktieri Yul Burkle. Lai gan nav precējušies, bet ir ļoti laimīgi. Tā kā Gabija un Skārleta ir ļoti labas draudzenes, man ir īpašs prieks. Oriana un Barbara noteikti būs labas draudzenes. Interesanti, ka Oriana savukārt nāca pasaulē 9.jūlijā. Abas 9. datumā dzimušas.

0

2

Forši :)

0

3

albalonga написал(а):

Nāca pasaulē 9.martā un tika nosaukta par Barbara Briana. Skarleta jau ilgus gadus ir kopā ar arī aktieri Yul Burkle. Lai gan nav precējušies, bet ir ļoti laimīgi. Tā kā Gabija un Skārleta ir ļoti labas draudzenes, man ir īpašs prieks. Oriana un Barbara noteikti būs labas draudzenes. Interesanti, ka Oriana savukārt nāca pasaulē 9.jūlijā. Abas 9. datumā dzimušas.

Skarleta un Yuls ir vēl viens pāris, kurš mani loti priecē ar to , ka spēj tik ilgi saglabāt savas attiecības :) Meitas vārdu salikums gan tāds jocīgs.. Bet forši, ka abas mazās 9tajos datumos piedzimušas :D

0

4

Prieks par viņu!  ^^

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Ir piedzimusi arī Scarlett Ortiz meitiņa