TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 22. sērija

El Clon: 22. sērija

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pzlr1XadQiw[/youtube]

0

2

Es cik sapratu, tad Lukass bildinās Marisu? īstenībā nu tas ir ārkartigi nelogiski, jo kāreiz Marisas dēļ Lukass nepaspēja uz tikšanos ar Hadi. Marisa zināja, kur viņš steidzas, bet vienalga izģērbās pusplika un mēgināja uzmākties.. un tagad viņš taisās ar viņu precēties?? Lai kā man patiktu Andrea Lopesa, bet šo Marisu es wnk neciešu!

0

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5O1ncemPw0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StdFec7WeG0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2wW262GB8jw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RiWm4V47pT8[/youtube]

0

4

ai..jocīgi viņi visi! tas Lukas vispār..nu kā varēja tik wnk saiet ar Marisu? Viņa man galīgi neliekas uzticama sieviete..
Prieks, ka Hade mēgina cīnīties par savu brīvību un ka vēlas studēt :) Saida žēl joprojām, jo patiešām pelnījis laimi..
Tā Latifa savāda..vislaik centās attālinās Hadi no Lukasa un visas šīs pasaules, bet tiklīdz ieraudzīja Lukasu restorānā, tā uzreiz piezvanīja Hadei.. Kāpēc lai viņa to darītu ar visiem saviem uzskatiem?

0

5

aNgeL написал(а):

ai..jocīgi viņi visi! tas Lukas vispār..nu kā varēja tik wnk saiet ar Marisu? Viņa man galīgi neliekas uzticama sieviete..

Man liekas, ka Lukass tagad vnk mēģinās kļūt tāds kā Djego, jo zaudēja Hadi. Labi, saprotu, ka grib sacelties pret likteni, jo ir dusmas, bet nu varēja jau bez Marisas iztikt, savādāk tagad viņa lielā mīlestība pret Hadi izskatās pēc aizraušanās tikai :( Šī ir liela kļūda, ko viņš pieļauj...
Leonardo ar jocīgs, pirms tam nē, nekādā gadījumā Lukass nedrīkst precēties ar Hadi, jo jauns un visa dzīve priekšā, a tagad jā, jā...

Njā, un izskatās, ka Rosa neļaus Hadei parunāt ar Lukasu un atrunāt no kāzām. Īstenībā paradoksāli, visi nostājās pret viņiem un izjauca viņu laimi, bet tikai Kristina lika klausīt sirdij un atbalstīja.

0

6

sigsaster написал(а):

bet nu varēja jau bez Marisas iztikt,

it īpaši pēc tā ka viņas dēl, viņš nepaspēja uz tikšanos ar Hadi.. kā viņs neredz cauri šai liekulei?

sigsaster написал(а):

Leonardo ar jocīgs, pirms tam nē, nekādā gadījumā Lukass nedrīkst precēties ar Hadi, jo jauns un visa dzīve priekšā, a tagad jā, jā...

aha... tikai atrunas meklēja..

sigsaster написал(а):

Īstenībā paradoksāli, visi nostājās pret viņiem un izjauca viņu laimi, bet tikai Kristina lika klausīt sirdij un atbalstīja.

jāa. Kristīna kā abu eņgelis :)

0

7

aNgeL написал(а):

it īpaši pēc tā ka viņas dēl, viņš nepaspēja uz tikšanos ar Hadi.. kā viņs neredz cauri šai liekulei?

Aha, es arī brīnos, viss izvērtās tā TIEŠI viņas dēļ. Īstenībā neviens neredz Marisas īsto seju, Rosa ar visu laiku Marisa tik labiņa utt., Hade tik slikta...Redzēs vēlāk nebūs laimīgs ne Lukass, ne Marisa, ko tad Rosa teiks....

0

8

aNgeL написал(а):

Lai kā man patiktu Andrea Lopesa, bet šo Marisu es wnk neciešu!

Es nezinu, kāpēc, bet man nekādas baigās anti jūtas viņa neizraisa. :D laikam tāpēc, ka neesmu redzējusi, ka viņa būtu ļauna.. Ok, jā, viņa aizkavēja Lukasu, bet... es laikam arī šo pārkāoumu viņai nespēju tik ļoti pierakstī, jo man neštimmējas kopā laiki, man nešķiet, ka viņa viņu aizkavēja TIK ilgi, lai Hade paspētu pat aizlidot... ;) bet nu lai nu būtu... Katrā ziņā, jā, man ar nepatīk, ka viņš taisās precēt marisu, bet tēvam tak pateica, ka tā domā aizmirst Hadi... muļķis... laulības ar citu nav izeja. :/

aNgeL написал(а):

Prieks, ka Hade mēgina cīnīties par savu brīvību un ka vēlas studēt  Saida žēl joprojām, jo patiešām pelnījis laimi..

ahaa, Hade nepadosies nekad, kā izskatās... Bet Saīd tiešām žēl, viņš patiesi mīl Hadi. :(

aNgeL написал(а):

Tā Latifa savāda..vislaik centās attālinās Hadi no Lukasa un visas šīs pasaules, bet tiklīdz ieraudzīja Lukasu restorānā, tā uzreiz piezvanīja Hadei.. Kāpēc lai viņa to darītu ar visiem saviem uzskatiem?

nuu, viņa jau it kā Soraidai zvanīja, ne? Hadei tur tā baigi nevajadzēja būt nemaz, viņa tak vairs nedzīvo tēvoča mājā :P nu un moš ar''i gribēja, lai Hade uzzina, ka viņš ar citu bija kopā... ai aizmirst par viņu..

sigsaster написал(а):

Nuuu, bet Hade tak bija kaut kāda tur musulmaniete! Marisa cilvēks kā nākas! Kas tur ko nesaprast? ai, riebjas šitie aizspriedumainie >< pat ne reizi nesatika Hadi, tikai izteica savu spriedumu.

0

9

Paloma написал(а):

es laikam arī šo pārkāoumu viņai nespēju tik ļoti pierakstī, jo man neštimmējas kopā laiki, man nešķiet, ka viņa viņu aizkavēja

Nu zin.. man neliekas pieņemami, ja sieviete zinot, ka vīrietis ir laimīgi iemīlējies citā, grib bēgt ar viņu, apprecēties utt, cenšas pievākt vīrieti sev.. Ir jābut kaut kādai cieņai pret citu mīlestību, lojalitātei, nevis šitik liekulīgi atņemt Hadei Lukasu.. Tieši tāpēc mani arī kaitina Marisa.. ja viņa būtu tipiska ļaunā, tad būtu skaidrs, ka viņa tā dara, bet Marisa tāda nav, tadēļ man viņa liekas kā viens no sliktākajiem sieviešu veidiem.

0

10

nu, es jau nākamajā sērijā pateicu, kāpēc laikam man nav tādu pretenziju pret viņu... Maktub.. ;)
Es nezinu, it kā jau es saprotu, ka tev ir taisnība, bet vienalga es viņu nespēju tā uztvert. :D

0

11

Paloma написал(а):

nu, es jau nākamajā sērijā pateicu, kāpēc laikam man nav tādu pretenziju pret viņu... Maktub..

un es ar teicu, ka vaina ne jau tajā ka viņa ielīda Hades un Lukasa pārī, kuriem škiršanās iemesli ir visi iespējamie. Vienkārši es uzskatu, ka nav trešajam nav tiesību jaukties divu citu mīlestībā.. Turklāt vēl ja tie divi taisās precēties un Lukass ar bieži Marisai Hadi pieminēja, bet viņa wnk negodīgi atņem Hadei mīļoto , un vēlāk.. lab..nespoilerošu, bet viņas tālāka rīcība man liek neciest viņu vēl vairāk. Wnk tā es uzskatu, ka ja divi cilvēki mīl viens otru, tad lai kā tu nemīlētu vienu no viņiem, tad vienalga nedŗīksti jaukties viņu attiecībās. a Marisai Lukass wsp drīzāk ir kaprīze, nevis mīlestība un tas ir vēl dumjāk..

0

12

nu jā... es to visu saprotu... Bet nezinu, kāpēc man tāda neitrāla attieksme pret viņu.
Tur jau tev taisnība, ka tā līst pa vidu ir ļoti nesmuki... viņa ļoti labi zināja, ka Lucas mīl Hadi, zināja viņu plānus, bet tai pašā laikā centās dabūt sev... Dumji.

0

13

Paloma написал(а):

nu jā... es to visu saprotu... Bet nezinu, kāpēc man tāda neitrāla attieksme pret viņu.
Tur jau tev taisnība, ka tā līst pa vidu ir ļoti nesmuki... viņa ļoti labi zināja, ka Lucas mīl Hadi, zināja viņu plānus, bet tai pašā laikā centās dabūt sev... Dumji.

nu nez..moš es tā asi uztveru, jo pašai dzīvē līdzīgā situācijā nācies nokļūt..un wsp bieži tādas gadās, man liekas

0

14

aNgeL написал(а):

nu nez..moš es tā asi uztveru, jo pašai dzīvē līdzīgā situācijā nācies nokļūt

aa.. nu tad jā, tad jau, protams, citādāk uztver... :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 22. sērija