TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Henesis Rodrigesa un Kristians Meiers izšķīrušies

Henesis Rodrigesa un Kristians Meiers izšķīrušies

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

La publicista de la actriz confirmó la noticia sin dar detalles de la ruptura
26 de marzo, 2010

Diez meses después de que Génesis Rodríguez y Christian Meier confesaran en la alfombra roja de la fiesta de Los 50 más bellos de PEOPLE EN ESPAÑOL en Nueva York que tenían un bello noviazgo, la actriz acaba de confirmar que terminó su relación con el actor peruano.

"Puedo confirmar que Génesis Rodríguez terminó con Christian Meier y ya no están juntos", declaró Francis Bertrand, publicista de la actriz, a través de un comunicado de prensa.

Aunque la hija del cantante José Luis Rodríguez "El Puma" no reveló detalles de la ruptura con el actor, dejó claro que por ahora prefiere no tocar ese tema.

"Génesis no hará ningún otro comentario sobre este asunto en este momento", agregó el publicista.

Meier, de 39 años, y Rodríguez, de 22, se conocieron durante el rodaje de la telenovela Doña Bárbara y a pesar de la diferencia de edades, la pareja aseguró que se llevaban muy bien y que estaban muy enamorados.

En los últimos meses, Meier ha estado en el centro de la polémica luego de que hiciera comentarios ofensivos contra su ex esposa, Marisol Aguirre, a quien incluso quiso reducirle la pensión alimenticia de sus hijos.

0

2

Pat biju aizmirsusi, ka viņiem tur kaut kas veidojās.. bet nekad neticēju, ka tas būs uz ilgu laiku. Man jau nekad nav gribējies, lai abi paliek kopā.

0

3

man tas pats - nemaz nezināju, ka viņi bija pāris. :D atceros, ka bija kaut kādas baumas, bet ka tās ir patiesas - nemaz nebiju zinājusi. :D
Nu, es nepārdzīvoju... :) Man Genesis nekad nav patikusi... Lai gan dumji ir tā no malas mums spriest, kam ar ko būtu jābūt, jo tās jau ir viņu dzīves un mēs nemaz tos cilvēkus nepazīstam.. :)

0

4

Paloma написал(а):

man tas pats - nemaz nezināju, ka viņi bija pāris.  atceros, ka bija kaut kādas baumas, bet ka tās ir patiesas - nemaz nebiju zinājusi.

es zināju, bet aizmirsu :P Nē, nu bij ka baumas, bet pēc tam apstiprinājās, cik atceros..

0

5

jā, un man ir mežonīgi žēl. Un klīst baumas, ka Chris tipa bijis neuzticīgs...

0

6

albalonga написал(а):

Un klīst baumas, ka Chris tipa bijis neuzticīgs...

nu jāa.. telenoveļu tēls un aktieris ir 2 pavisam dažādi cilvēki, lai cik skumji tas nebūtu..

0

7

Mna patika viņi abi kopā, bet domāju, ka lielākoties tas bija dēļ Donjas Barbaras. Seriālus skatoties, jau vienmēr gribas, lai tavs mīļākais pāris uz ekrāna ir pāris arī dzīvē. Bet, ja atklāti, man arī bija nojausma, ka ilgi tas nebūs.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Henesis Rodrigesa un Kristians Meiers izšķīrušies