TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Shutter Island (2009)

Shutter Island (2009)

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

http://i576.photobucket.com/albums/ss203/GaByGallery/ShutterIslandPoster.jpg

Režisors: Martin Scorsese
Scenārijs: Laeta Kalogridis
Producents: Brad Fischer, Mike Medavoy, Arnold Messer, Martin Scorsese
Žanrs: Trilleris, Mistika, Drāma
Lomās: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Michelle Williams, Max von Sydow, Jackie Earle Haley
Sižets: 1954. gads. Tiesu izpildītājs Tedijs Daniels (Leonardo di Kaprio) dodas uz cietumu garīgi slimiem noziedzniekiem attālā Šatera salā, lai izmeklētu pacientes-slepkavas pazušanu. Izmeklēšana norisinās veiksmīgi līdz brīdim, kad Tedijs atrod pieradījumus, ka cietuma speciālisti ārstē savus pacientus ar nelikumīgām metodēm. Drīz stipra vētra atgriež salu no civilizācijas, un Tedijs kopā ar pārinieku kļūst par noslēpumainās salas gūstekņiem. Notikumi strauji attīstās, un drīz vien Tedijs sāk šaubīties visā – gan savā atmiņā, gan savā pāriniekā, gan par to, kas notiek viņa prātā...

Treileris:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HYVrHkYoY80[/youtube]

0

2

Superīga filma... pēc noskatīšanās vēl ilgi domāju par to, kas kā un kāpēc tieši tā notika... liek šaubīties par visiem filmā parādītajiem faktiem!!!  :O

0

3

Es tikko noskatījos filmu, wow! o.O Iespaidīgi! 8-) Leo labāk piestāv šādas lomas, viņš ir lielisks aktieris.. :flirt:
Nezinu, kapēc, bet man atmiņā visu laiku skan viņa pateiktais it kā Čakam:
'You know, this place makes me wonder - whick would be worst - to live as as a monster or die as a good man?'
Bet nu jā, filma tik tiešām ir laba! :) ^^

Siikaa написал(а):

pēc noskatīšanās vēl ilgi domāju par to, kas kā un kāpēc tieši tā notika... liek šaubīties par visiem filmā parādītajiem faktiem!!!

Vot, vot! Nedaudz atgādina The Uninvited..

0

4

GaBy написал(а):

man atmiņā visu laiku skan viņa pateiktais

Tieši tā.. es noskatījos filmu no rīta puses un pēc tam devos uz darbu... savu mūžu tik maz darbā nebiju izdarījusi, jo tikai to vien spēju par šo teikumu un filmas beigām vispār...  :huh:

0

5

Siikaa написал(а):

jo tikai to vien spēju par šo teikumu un filmas beigām vispār...

Vot, vot.. Filma pamatīgi iespaido.. o.O

0

6

jā, jānoskatās. bet bail pilnīgi. Uz tādas šausmu filmas robežas, bet ja jau Skorsēze, tad noteikti ar gaumi un vērienu.

0

7

albalonga написал(а):

bet bail pilnīgi. Uz tādas šausmu filmas robežas, bet ja jau Skorsēze, tad noteikti ar gaumi un vērienu.

Noskaties gan, alby. :) Lieliska filma. Neesmu gan redzējusi citas Skorsēzes filmas, bet esmu dzirdējusi.. :) Es visu dienu biju filmas iespaidā, ietekmē. :huh:

0

8

GaBy написал(а):

Neesmu gan redzējusi citas Skorsēzes filmas, bet esmu dzirdējusi..

Esmu gan redzējusi tikai jaunākās Skorsezes filmas (filmētas pēc 2000 gada), bet visas ir bijušas super un iesaku viesiem skatīties :) ... cerams, ka būs iespēja un laiks kaut kad redzēt arī vecākās...  :stupor:

0

9

Interese nezuda visas filmas garumā. Tas pēdējais citāts spēcīgs. di Kaprio jau sen pierādījis sevi kā labs aktieris.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Shutter Island (2009)