TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Visus visus apsveicu ar pavasari!!

Visus visus apsveicu ar pavasari!!

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

:friends: Pavasaris tas ir loti skaists gada laiks! Dzied putni,pamodas bites  un taureni,sak smaidit pirmie paistam silti saules starini ,pamodas cilveks !Vinsh grib dzivot pavasari...pavasaris it ka mini vasara...sniegi aizlido- ka ari slikts laiks. saksim pavasari!

SVEICINU VISUS VISUS KURI SHEIT IR KOPA AR MUMS JAU NE PIRMO DIENU JA ES SAKSHU SVEICINAT PA VARDIEM UN KADU PIEMERSIHU TAD BU OI OI OI... BET CENTISHOS NEVIENU NEPIEMIRST!

lIELU LIELU APSVEIKUM 1 MARTA DABUJ.... ALBALONGA ,DEYALIT,JULIA,PALOMA,MISSY,ANINA,RAGANA,AJUX,ANNA,TA KURSH VEL MUMS IR....................KAD ATCERESHOS TAD NOTEIKTI VEL APSVEIKSHU KURA VARDA SHEIT NAV LUUDZUU NEVAJAG APVAINOTIES ES ARI JUSSS  SVEICINU PAVASARI! :heart:  :agree:  :clapping:  :pooh_iet:  :P  :yes:  :superman:

0

2

ATCEROS DANNI!

0

3

paldies liels par apsveikumi... ļoti mīļi, bet tik tā pavasara galīgi nav... laiks ir drausmīgs, tad labāk auksta ziema nevis tik drūms pavasaris...
bet, protams, arī skaists pavasaris vairs nav aiz kalniem... un drīz mēs atkal dzirdēsim putnu dziesmu. šajā laikā vislabāk atrasties pie dabas un klausīties kā ūdens sāk tecēt pa maziem strautiņiem, kā ledus izmisīgi grib palikt, taču siltie saules stari to iznīcina, sakot - ka pavasaris klāt!!! ;)

es pievienojos pie šiem vārdiem... ALBALONGA ,DEYALIT,PALOMA,MISSY,ANINA,RAGANA,AJUX,ANNA, DANNA vēl arī Jolanta un Ilze, Irun4ik, mmaarriiaa, aņgel un Drogada... ;) un protams vissi citi...

:kiss: un tevi Hulia ari.. ;)

0

4

:first_move: paldies julii tas ir loti miili no tavas puses :friends:

0

5

Labrīt!!! :bye:
Mostas zvēri, mostas saule, runči sāk dziedāt savas ik pavasara serenādes, lēnām actiņas paver sniegpulkstenīši, tam gatavojas arī krokusi, zem sniega zāle, aiz vēlmes arā tikt, sāk kņosīties, putni sāk dziedāt tā skaļāk un mīļāk, diena arvien spītīgi paliek garāka un siltāka, mostas nosalušās cilvēku dvēseles, mostas mīlestība. :heart: Tā lēnām, pamazītiņām - PAVASARIS nāk!!!  :nyam: Nu  - jūti un redzi?

Pavasarīgi sveicieni jums visiem pirmajā pavasara dienā!!!  Atliek vien ielaist un sajust pavasari katram savā sirdi... :friends: Lai izdodas!!!

Отредактировано danna (01.03.2007 18:58)

0

6

Nē, es tipa vēl pa ziemu dzīvojos un vēl sniegu gribu baudīt un līdz bioloģiskajam pavasarim ar vēl tālu, takā ejiet vien pastaigāt ar to savu pavasari... :P  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

7

albalonga написал(а):

Nē, es tipa vēl pa ziemu dzīvojos un vēl sniegu gribu baudīt un līdz bioloģiskajam pavasarim ar vēl tālu, takā ejiet vien pastaigāt ar to savu pavasari...

Nu kā kuram!!! Man jau ziema ar patīk, bet ne tagad.Tā pat to tagadējo slapdraņķi par sniegu nenosauksi...
Es jau esmu nosalusi un apnikusi no tā ziemas aukstuma. Man vajag tās pārmaiņas un cerības, ko atnes pavasaris. :clapping:

0

8

albalonga написал(а):

Nē, es tipa vēl pa ziemu dzīvojos un vēl sniegu gribu baudīt un līdz bioloģiskajam pavasarim ar vēl tālu, takā ejiet vien pastaigāt ar to savu pavasari...

labi pateikts.... man lai labak ir tagad auksta ziema nevis tāds slapjdraņķis, vaia rī siltu pavasari...
bet vispār MAN VAJAG ZIEMU!!!! SKAISTU ZIEMU!!!! jo pēc nedēļās brālis atbrauks tikai tāpēc ka te VAJADZĒJA BŪT ZIEMAI!!! bet tā sāk izzust....
man vajag sniegu, lai mēs brauktu ar visu ģimeni uz kalniem, slēpot!!!

0

9

man vajag to lai tas pedejas 40 dienas ietu ttiikkkk   llleeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jo pez kaut kur 40 dienam bye bye veetraa! :sorry:  ak dievs ko tad izdarit :lol:  bet patiesham tas ir visspozakais serials un nekada arhiva to baazt nevajagg=((((((((((

0

10

Ak, MĪĻŠ PALDIES par sveicieniem!   :give_heart:
Laikam jau vēl tā kā pavasaris neskaitās un arī ārā laiks tāds dikti nepavasarīgs tomēr jauki, HuLiA, ka Tu mūs tā sveicini! ;)
Tev jau laikam pavasaris galvā! :D

Es arī VISUS, VISUS sveicinu  :kiss:  ja ne ar pavasari, tad vismaz ar to, ka mēs lēnām varam sākt gaidīt pavasari un pēc tam jau nāk vasara... :dance:

0

11

:rolleyes:   uj, aaraa gan taads nepatiikams laicinjsh tagad !!! 

Bet ceru, ka driizuma atnaaks siltais  pavasaris  :friends:  un es arii apsveicu PILNIIIGI VISUS :kiss:

0

12

bet vassara man ne dikti patik=( nu saprotams ka vajag braukt riga=) tur vel arzemes=((((( fee nepatik=(( tur i neta nav=((( bet vasara tu esi gandrizs visu dienu arpuss majas un nevari sedet i neta=( jo aras laiks nelaiz ^_^

0

13

Paldies, HuLiA! Cerēsim, ka  drīz pienāks īsts pavasaris un būs SILTI!!!

0

14

ATCEROS DANNI!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Visus visus apsveicu ar pavasari!!