[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WIWa7FJch1M[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yRQJGenJ4rM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUDuY8SQQt4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iIdDHclK6vk[/youtube]
DEE - 19. sērija
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться103.04.2010 18:27
Поделиться203.04.2010 19:16
Patīk, ka Kristobals runā ar terapeiti, tad var daudz vairāk uzzināt par viņa izjūtām, jo īstenībā viņš tās cenšas ārēji slēpt. Tik mīļi, ka viņam nepatīk redzēt Danas ciešanas. Danai jau vispār telenovelē smagākais liktenis, tik daudz un tāādi pārdzīvojumi, ka ja viņa nebūtu stipra sieviete, tad jau nojūgtos. Tvēru katru mirkli, kad ieradās atpazīt līķi - tos Danas un Kristobala skatienus.. nebija jau tie uzsvērti, bet vienalga patika redzēt, ka skatās viens uz otru Un vēlāk, kad nākamajā rītā Dana teica, ka pati dosies pie policistiem, cik Mariano bij šķība izteiksme.. Un kad Dana piezvanīja Kristobalam jau tā nopriecājos , bet te bāāc...viņš iedeva klausuli Krusai..Bet saprotu, kāpēc tā izdarīja.
Mariano izdarīja šajā sērijā labāko ko seriāla gaitā bij izdarījis - aizstāvēja savu māsu, liekot Bruno saprast, ka viņam nav uzdevīgi atraidīt Sesīliju
wow..un kādas beigas!! Elisa piezvanīja!! Protams, ka nepateiks neko vairāk nekā vajag, lai viņu atrastu, bet nu!! super!
Īstenībā, ja telenovele nesauktos "Kur ir Elisa?", tad es jau būtu iepriekšējās visās reizēs domājusi, ka tulīt viņu atradīs vai tamlīdzīgi, bet jau ar nosaukumu pietiek, lai saprastu, ka Elisa atradīsies kaut kur pēdējās sērijās.. Vismaz tas izklausās logiski
Поделиться303.04.2010 19:51
ak, jā , starp citu! Man tajā līķa atpazīšanas brīdī tik žel kļuva Kristobala, jo taču skaidrs, ka viņš gribēja būt tas, kurš mierinoši apskaus Danu, turēs viņas roku utt.. Vismaz manā iztēlē to piedzīvoju bet viņam bija jāsavaldās, lai nekustētos un tiktu tam pāri.
Поделиться404.04.2010 12:02
Tik mīļi, ka viņam nepatīk redzēt Danas ciešanas. Danai jau vispār telenovelē smagākais liktenis, tik daudz un tāādi pārdzīvojumi, ka ja viņa nebūtu stipra sieviete, tad jau nojūgtos. Tvēru katru mirkli, kad ieradās atpazīt līķi - tos Danas un Kristobala skatienus.. nebija jau tie uzsvērti, bet vienalga patika redzēt, ka skatās viens uz otru
Ak.. Man ar patīk, kā Kristobals rūpejas par Danu.! Tas ir tik mīļi..laikam, tapēc ka pats ir zaudējis sev mīļus cilvēkus,un otrs iemesls...noteikti ir tas, ka viņam rūp Dana!
Cik žēl, ka Sesīlija tā izturas pret Nikolasu..(man tak abi kopā tā patīk, iespējams, ka Sesīlija nejūt pret Nikolasu kaut ko ļoti stipru ...kā mīlestību, bet skatoties uz viņu, man liekas, ka Nikolass gan kaut ko jūt pret Sesīliju..vairāk par kaislību jau noteikti.)
Cik jauki, kā bērni rūpejas par Sesīliju...(vispār šī ir kļuvusi par man mīļāko Siačokes lomu!
)
Un,man vispār patīk, ka Nikolass ir draudzigs pret bērniem, iepriekšejās serijās ar Floru arī...tik mīlīgi...
Un, piezvanija Elisa...tātad viņa nav mirusi, lai gan ne mirkli nedomāju, ka ir..bet noteikti jau neatradis viņu, jo galu galā tad seriāls būtu jābeidz
Поделиться504.04.2010 12:14
liekas, ka Nikolass gan kaut ko jūt pret Sesīliju..vairāk par kaislību jau noteikti.)
jā, tas gan ir skaidri manāms.. arī viņam , tapat kā Kristobalam ir "palaimējies" iemīlēties precētā sievietē.
vispār šī ir kļuvusi par man mīļāko Siačokes lomu!
Jā, man arī ārkārtīgi patīk šī viņas loma. Vienmēr esmu domājusi, kā viņu būtu redzēt miermīlīgākā lomā, un īstenībā nav zudusi ne druska no viņas varonēm piemītošā šarma
Ak.. Man ar patīk, kā Kristobals rūpejas par Danu.! Tas ir tik mīļi..laikam, tapēc ka pats ir zaudējis sev mīļus cilvēkus,un otrs iemesls...noteikti ir tas, ka viņam rūp Dana!
Jāāa... Tas ir tas kas mani ļoooti piesaista Kristobalā, ka pats ir dzīves ievainots varonis, kuram nepieciešama profesionāla palīdzība, lai tiktu galā ar saviem murgiem, bet tajā pat laikā viņš gatavs darīt visu lai atrastu Elisu, par spīti tam , ka tieši otrādi tieši tādēļ nāksies sastapties ar saviem murgiem. Un es ticu, ka Dana būs tā, kas izdziedinās viņu Man vispār visvairāk ir fascinējuši tādi spēcīgi, bet smagus dzīves pārbaudījumus pārdzīvojuši vīrieši (aNgeL atceras Rikardo no Pasion, Manuelu no Amor Real
u.c.)