albalonga написал(а):Jensens ar savu tēlojumu bija mani novedis.
O jā Jensens ir nepārspējams, es savu mūžu nebiju raudājusi skatoties TV, mani pat bieži sāka dēvēt par nejūtīgu, bet laikam arī tāda esmu, jo baigi reti tā kādam patiesi jūtu līdzi. Nu jā, bet katra asariņa, katrs heartbreaking kadrs no Dīna puses, man vienkārši lika apraudāties. Jensens ir tiešām fenomenāls aktieris, un par tādu es esmu tikai vēl Hītu Ledžeru nodēvējusi. Laikam jau viņi abi ir vairāk kā mākslinieki, ne tikai kaut kādi aktieri.
albalonga написал(а):Oj, jā, Jensens forever. Es joprojām esu šokā, kā kāds var būt TIK pievilcīgs. Nopietni. Jareds paliek vecāks, stipri izmainās un tas viņa ļaunais izskats man vispār ne īpaši - kad viņš bija jaunāks, man viņš labāk patika. Tagad ar, kad smaida, tad ir saulīte, bet ta - nez. Bet Jensens - es nevaru. kā twinks viņš bija neželīgi pievilcīgs un kā pieaudzis vīrietis arī tikpat pievilcīgs - recē vīrišķīgs, geekīgs un baby face pievilcīgs. Es nez - vienkārši nežēlīgi smukiņš.
Vai ne Es esmu liela Jareda fane, viņš ir ļoti smukiņš un labs aktieris, bet tomēr Jensen forever. Jaunāks viņš bija tāds foršs bumbulīts, tagad jau viņš sāk palikt vīrišķigāks, bet man patīk, katrs gads viņam nāk par labu, viņš paliek aiz vien smukāks un smukāks. Nekad tā īsti nelietoju vārdu par kādu cilvēku perfekts, bet skatoties uz Jensenu man tikai tas vārds nāk prātā. Bet jā Miša ļoti tuvu stāv tam perfekts arī
albalonga написал(а):Es lasīju 2009.gada fiku A certain Smile, kur darbība risinās 50-to gadu beigās un māksla tam fikam uztaisīta - foromontāžas. Un Jensenam ir James Dean frizūra tā laika stilā un fotošopēta seja - nu kā tā laika bildēs, kad nefija fokuss pietiekami stiprs un fuck - viņš ir vēl pievilcīgāks par manu elku - man James Dean plakāts ir pie sienas...
No way man agrāk arī bija pie sienas, bet tagad, kad iztaisīts remonts vairs nav Bet tas fics būs jāizlasa