[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DpbTKJ_v1JE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jxMeLM5rLKY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3mlaUq31OQs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eSEtoGqK11E[/youtube]
El Clon: 44.sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться117.04.2010 11:00
Поделиться217.04.2010 12:02
Viss bija ideāli - atlikuši 3 mēneši, škiršanās un tad Hade dotos uz Ameriku, studētu un darītu ko gribētu.. Bet izrādījās, ka tas ir kārtējais likteņa joks, jo nepaspēja Hade no sirds izpriecāties, kā uzzina, ka ir stāvoklī.. loģiski, ka visi plāni izjūk..
Поделиться317.04.2010 14:21
Tā jau ir,ja pasaka ''hop!'' pirms ir pārlēkts pāri grāvim,jo nekad nevar zināt kā dzīve iegrozīsies.
Поделиться417.05.2010 20:42
Vispirms - tā nazira ir vnk kadrs!!! Visiem brauc virsū , a pati ko! aiziet uz klubu un uztaisa visiem priekšnesumu - un vēl bez lakata!!! Haram!!!
Nu jā.... un tad Hade. Ak, es jau skaitīšanā teicu - kaut apraudāties
Bet kad sāka skanēt tā mūzika un Hade paskatījās uz audumiem, man jau bail palika - nu, Saīda dēļ, ka izčakarēs viņa dārgos audumus...
Bet beidzot viņa to panāca.. nokaitināja līdz pēdējai pakāpei viņu... panāca šķiršanos. Bet kad Ali pateica to noteikumu, man jau bail palika, ka tieši tas arī notiks...
Es tikai nesapratu prikolu, kāpēc 3 menstruācijas jāgaida! ar vienām nepietiek, lai būtu skaidrs, ka nav stāvoklī, vai tad?
Ak, bet tiešām viss šķita tik brīnišķīgi - šķiršanās dabūta, pēc tam sūtīt uz Ameriku taisījās Ali un ļaut dzīvot kā viņa grib... Viss būtu tik labi...
Bet atkal jau liktenis tā negribēja... neļauj viņai būt ar Lukasu... ak, tik liktenīgu, bezcerīgu seriālu es tiešām neesmu vēl redzējusi bet tajā pašā laikā... nez, mani šis seriāls ļoti saista, nu tiešām ļoti... Nemaz nerunājot par faktu, ka man nav ne jausmas, kas tālāk notiks un ar ko seriāls beigsies.. Bet skatīties katru sēriju ir interesanti. Pat nezinu, kāpēc, bet tā ir
Поделиться517.05.2010 21:04
ak, tik liktenīgu, bezcerīgu seriālu es tiešām neesmu vēl redzējusi
Īstenībā jā.. jo parasti seriālos bezcerīgi ir varoņi, bet šeit viņus dzīves bezcerīgas padara liktenis! taisni bezspēks rodas skatoties, jo zini, ka wnk tiešām neko nevar izdarīt.. piem. kaut vai kad Hade gribēja aizbraukt uz Ameriku, bet vajadzīga atļauja.. nu ko viņa iesākt varētu? nu neko.. tik bezcerīgi drausmīgi!
Visiem brauc virsū , a pati ko! aiziet uz klubu un uztaisa visiem priekšnesumu - un vēl bez lakata!!! Haram!!!
Tāda ir tā Nazira.. Man jau sākumā likās, ka tāda aizdomīgi pareiza Viņa wsp pārkapumu ziņā ar Hadi varētu būt labākās draudzenes.. Tikai Hadei tie pārkāpumi cēlāka mērķa vārdā.
Bet kad sāka skanēt tā mūzika un Hade paskatījās uz audumiem, man jau bail palika - nu, Saīda dēļ, ka izčakarēs viņa dārgos audumus
āāa.. tas.. skaaidrs o jāa. man ar likās, ka sagraizīs vai kko tml Par laimi tas nenotika
Поделиться617.05.2010 21:05
ak jāa - bet man tāds prieks, ka Tev patīk šī telenovele, ka ne par velti Tev mēģināju piedabūt Tevi skatīties
Поделиться717.05.2010 21:19
Īstenībā jā.. jo parasti seriālos bezcerīgi ir varoņi, bet šeit viņus dzīves bezcerīgas padara liktenis! taisni bezspēks rodas skatoties, jo zini, ka wnk tiešām neko nevar izdarīt.. piem. kaut vai kad Hade gribēja aizbraukt uz Ameriku, bet vajadzīga atļauja.. nu ko viņa iesākt varētu? nu neko.. tik bezcerīgi drausmīgi!
aha! Te vienkārši apstākļi ir tādi, ka nav iespējams būt kopā... tik smagi...
Tāda ir tā Nazira.. Man jau sākumā likās, ka tāda aizdomīgi pareiza Viņa wsp pārkapumu ziņā ar Hadi varētu būt labākās draudzenes.. Tikai Hadei tie pārkāpumi cēlāka mērķa vārdā.
ahaaa, Hade vismaz mīl Lukasu, viņa cīnās skaistu jūtu vadīta, bet Nazira... vnk... ka tikai tikt pie vīrieša... ak.
ak jāa - bet man tāds prieks, ka Tev patīk šī telenovele, ka ne par velti Tev mēģināju piedabūt Tevi skatīties
nu, nebija jau baaaigi jāpiedabū. pietika ar dažu faktu minēšanu un sakritību..
ak, gribēju vēl kko teikt, bet atkal aizmirsu, grrrr.
Поделиться817.05.2010 21:19
aaaa, to, ka tagad parādās iespēja, ka mooooš tomēr Hades bērns varētu satikt Lukasa bērnu... tik liela tā gadu starpība nemaz nebūs, kad pieaugs.. bet tās jau tik manas spekulācijas un fantāzijas. nu redzēs.
Поделиться917.05.2010 21:36
aaaa, to, ka tagad parādās iespēja, ka mooooš tomēr Hades bērns varētu satikt Lukasa bērnu... tik liela tā gadu starpība nemaz nebūs, kad pieaugs.. bet tās jau tik manas spekulācijas un fantāzijas
nuuu..es laikam nespoilerošu