TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: Laura Perico pievienojusies aktieru sastāvam

El Clon: Laura Perico pievienojusies aktieru sastāvam

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Laura Perico atveido Lukasa un Marisas meitu Natāliju.

http://3.bp.blogspot.com/_5Lf1TOwDu_c/SNax0gBUXgI/AAAAAAAACUE/ksSQOT_gWXg/s400/LAURA+PERICO.jpg

0

2

Par to jau uzzināju pirms dažām nedēļām, bet nebiju 100% pārliecināta. Bet šodienas sērijā ieraudzīju viņu ar savām acīm! Man lielais prieks  :love:  Toreiz ar Perro amor apčakarēja mūs, bet vismaz tagad viņu var redzēt :)

0

3

ak, un kāds man prieks! :love: Man viņa ļoti iepatikās Viktorijā!

aNgeL, pasaki man,lūdzu, tikai tik daudz - kā tev šķiet, vai ir vērts griezt Natāliju vai nē? Pagaidām mani baigi velk to darīt, es pat nez kāpēc. :D Jau ieinteresēja mani viņa!

0

4

Paloma написал(а):

aNgeL, pasaki man,lūdzu, tikai tik daudz - kā tev šķiet, vai ir vērts griezt Natāliju vai nē? Pagaidām mani baigi velk to darīt, es pat nez kāpēc.  Jau ieinteresēja mani viņa!

Ja griezīsi es tikai priecāšos! Viņa ir mana mīļākā varone šajā telenovelē :)

0

5

oo, ok, viss skaidrs. :D
pat mīļāka par Hadi? :O

0

6

Paloma написал(а):

pat mīļāka par Hadi?

Nu tagad pagājuši gadi, Hade jau nopietna sieviete, nav vairs tik forša kā bija.. Nē, nu Lukasu un Hadi es wnk turu ārpus loka, jo viņi īpatnējie..  :D nu ārpus viņiem toč Natija man mīļākā varone :)

0

7

mm, nu skaidrs ar tevi :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: Laura Perico pievienojusies aktieru sastāvam