ludzu atbildiet komentus atstajeit
man loti patika albalongas piedavajums---}
Сообщений 1 страница 11 из 11
Опрос
Поделиться203.03.2007 15:16
Es teiktu, ka Edelmīra... Viņa visus pārspēj. Un viņas mīlestība pret Simonu ir vienkārši slimīga. Tas skats, kā viņa toreiz to savu draudzeni ar elektrību nogalināja - nu vareni... Bet vēl es arī Isabella dievinu - es do`maju, ka viņa nav tik ļauna, tikai dikti egoistiska, skaudīga un atkarīga no dažādiem sliktiem ieradumiem. Tāpēc jau Edelmīra - Melnā atraitne - nodzīvos ilgāku dzīvi, nekā Isabella. Bet abas zināmā mērā līdzīgas - viena nojūgusies Simona, otra Santosa dēļ...
Поделиться303.03.2007 15:26
Es arī par Edelmīru. :neka: Vispār, ja paskatās pat viņas acis un runāšana veids staro nežēlīgu ļaunumu. Viņa slimīgi iemīlējusies Simonā. Un te jau jāsaka tā - ka ļaunums mijas ar trakumu. Godavārds - reizēm skatoties tikai pie sevis noelšos:"Viņa ir slima!!!"
Arī Izabella ir unikāli ļauna un nežēlīga, bet Edelmīru viņa nepārspēj.
Cepuri nost aktrises priekšā! Viņa ir teicama ļaundare!!! :ok:
Поделиться403.03.2007 16:27
paldies ka jus balsojiet!
Поделиться503.03.2007 17:08
Edelmira vinaa ir vissss launakaaaaaaaaa
Поделиться604.03.2007 15:26
Viņi visi ir ļauni!!!
Edelmīra man šķiet visļaunākā, bet viņai kaut kādas novirzes ir. Tomēr citi ar viņu sacensties nevar.
Simonu var attaisnot ar edelmīras audzināšanu.
Izabella cieš no kompleksiem un skaudības. Viņa tā paīstam nevienam ļaunu nevēl, tikai grib iegūt sev visu, kas pieder Marijai Terēzei. Psihiski slima baba.
Sipriāno ir baigais monstrs, bet viņš mīl savu dēlu.
Huestakuils ir "prodažnaja škura", vienrocis tāpat.
Vēl tikai Rikardo. Pretīgais divkosis, liekulis. Un tēlo labiņo. Viņš paša rokām nevienu nav nogalinājis. (vismaz es neko tādu neredzēju)
Bet Edelmīra tik un tā ir īsta ļaundare, viņa pārspēj visus.
Поделиться704.03.2007 15:38
es tev pilniba piekritu ! :beee:
Поделиться804.03.2007 15:43
Rikardo. Pretīgais divkosis, liekulis. Un tēlo labiņo. Viņš paša rokām nevienu nav nogalinājis. (vismaz es neko tādu neredzēju)
hehe vinsh ir baigais dedushka! tads milsh bet iisteniba tads pretiigs terekans
Поделиться904.03.2007 17:23
Edelmira - īsts demons. Nezinu kāpēc, bet no tam serijam, ko redzeju kadreiz, viņa ļaunaka par visiem.
Поделиться1004.03.2007 17:33
loti labi izskatas !!! :yes:
Поделиться1104.03.2007 22:05
loti labi izskatas !!! :yes:
kas tieshi?