Avance
STD: 5. sērija
Сообщений 1 страница 13 из 13
Поделиться224.04.2010 16:47
Youtube.com Televisa ir bloķējusi to cilvēku, kurš liek Soy tu duena video, autortiesību pārkāpums, tāpēc pagaidām ir iespējams skatīties tikai dailymotion, bet es īsti nezinu kā tie video jāliek, lai varētu skatīties uzreiz neejot iekšā mājaslapā pašā.
jāa.. tieši tāpēc nesaliku.. jo nav ko likt.
Поделиться324.04.2010 16:48
jāa.. tieši tāpēc nesaliku.. jo nav ko likt
Es ar iegāju youtubā - nav, vienā citā mājaslapā un nav. Un tad izdomāju, ka šajā jāpameklē, vimaz var noskatīties šo seriālu.
Поделиться424.04.2010 17:08
WOW. mjam, telemundo tā nedara... visas telemundo telenoveles mierīgi var skatīties youtubē, cik zinu... Dumji!
Поделиться524.04.2010 17:13
WOW. mjam, telemundo tā nedara... visas telemundo telenoveles mierīgi var skatīties youtubē, cik zinu... Dumji!
Pēc kāda laika varēs likt. Tāpat bija ar Zacatillo un lugar en tu corazon. Biju izdomājusi viņu apskatīties, bet sākot ar kādu ceturto sēriju viņu nekur nedrīkstēja likt un vispār pagāja diezgan ilgs laiks, kad atkal sāka likt un nebloķēja.
Tā laikam ir tā lieta, ka visi noskatās netā un kad jau iepērk kāda valsts, nav vairs neviens kam skatīties. Bet tas ir bišķiņ stulbi, visi, kas ļoti vēlas var tikpat labi tiešraidē skatīties Canal de las estrellas.
Поделиться624.04.2010 17:14
Jāa.. tas pats arī ar Sortilegio, vēlāk nobloķēja visas sērijas youtubē, kuras es arī forumā ieliku..
Поделиться724.04.2010 17:16
Jāa.. tas pats arī ar Sortilegio, vēlāk nobloķēja visas sērijas youtubē, kuras es arī forumā ieliku..
jāā? tizli, nu bet točna... Iespēja, ka pie mums parādīs šos seriālus ir vsp niecīga, un tāpat noteikti vēl daudzās valstīs... dumjums. Tāpat cilvēki, kas vnk nevar pa tv redzēt... nu dumji
Поделиться824.04.2010 17:17
jāā? tizli, nu bet točna... Iespēja, ka pie mums parādīs šos seriālus ir vsp niecīga, un tāpat noteikti vēl daudzās valstīs... dumjums. Tāpat cilvēki, kas vnk nevar pa tv redzēt... nu dumji
aha.. bet nu tāda ir tā autortiesību pasaule.. labi vismaz, ka ielādēt varam.
Поделиться924.04.2010 17:28
Man ir aizdomas, ka šo seriālu Latvijā kaut kad parādīs, jo galvenajā lomā ir Lucero un Fernando, vēl taču Gabriela Spanika un ir arī Eriks del Castillo, kurš ir baigā zvaigzne.
Jā, tas gan, es vēl nesen gribēju atkal dažus momentus no seriāla apskatīties, bet sērijas bija bloķētas. Un, man liekas, ka Sortilegio Latvijā tālā nākotnē arī parādīs.
Поделиться1024.04.2010 17:29
Lai nu kā, kā jums patika šī sērija?
Savādāk mēs jau par nedaudz citu svarīgu tēmu aizrunājāmies.
Поделиться1124.04.2010 17:33
Man ir aizdomas, ka šo seriālu Latvijā kaut kad parādīs, jo galvenajā lomā ir Lucero un Fernando, vēl taču Gabriela Spanika un ir arī Eriks del Castillo, kurš ir baigā zvaigzne
Jā, tas gan, es vēl nesen gribēju atkal dažus momentus no seriāla apskatīties, bet sērijas bija bloķētas. Un, man liekas, ka Sortilegio Latvijā tālā nākotnē arī parādīs.
es īstenībā piekrītu!! šie divi ir no tiem variantiem, kurus noteikti jāparāda.. ja vien nolems nerādīt lētās telenoveles.. Nu el nombre del amor izvēle jau rāda uz pozitīvo virzienu
Lai nu kā, kā jums patika šī sērija?
Vēl ne es, ne Paloma neesam redzējušas
Поделиться1224.04.2010 17:38
es īstenībā piekrītu!! šie divi ir no tiem variantiem, kurus noteikti jāparāda.. ja vien nolems nerādīt lētās telenoveles.. Nu el nombre del amor izvēle jau rāda uz pozitīvo virzienu
Rāda, gan, ko pozitīvu, jo kad nopirka Nabaga miljonāri, man likās, ka lnt atkal sākas mazvērtīgo telenoveļu etaps, bet kā redzams, tomēr, atkal sāk piesaistīt skatītājus ar ko labu. ENDA ir diezgan skaist, bet tajā pašā laikā arī diezgan skumjš stāsts, bet ir labs.
Поделиться1324.04.2010 17:53
es gaidu, kad parādīsies ielādējams video labā kvalitātē tad arī nokomentēšu