TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Personal Preference (Korejas, 2010)

Personal Preference (Korejas, 2010)

Сообщений 21 страница 40 из 55

21

Marlena Favela написал(а):

kpc? apnika vai nav laika?  :question:

nu tad kad skatījos tad vēl šis seriāls gāja un 12 sērija bija pēdējā pieejamā un tā arī neesmu vēl noskatījusies līdz beigām! :D

ou, izskatās, ka varētu būt laba, man vaidzēs kkad paskatīties  :yep:

cik es parakstus esu lasījusi un bildes redzējusi patiešām laba izskatās!

Neesi vēl noskatījusies 2 sēriju Personal Preference ? :D

tagad jau līdz 11 tikusi esu!
zini patiešām laba un tik daudz rēcīgu mirkļu un tagad viņš (Min Ho) tik daudz smaida un viņš ir tik mīļš ahh pilnīgi kūstu skatoties! :D

0

22

bumerbmw написал(а):

nu tad kad skatījos tad vēl šis seriāls gāja un 12 sērija bija pēdējā pieejamā un tā arī neesmu vēl noskatījusies līdz beigām! :D

net tev noteikti jānoskatās :D  :flag:  :love:

bumerbmw написал(а):

tagad jau līdz 11 tikusi esu!
zini patiešām laba un tik daudz rēcīgu mirkļu un tagad viņš (Min Ho) tik daudz smaida un viņš ir tik mīļš ahh pilnīgi kūstu skatoties! :D

jau? :D tik ātri? :O :D
tu mani vnk kārdini, bet es neskatīšos tagad, jo ar krievu subiem ir tikai 9 sērijas un es zinu, ka noskatīšos pa kādām trīs dienām un tad būs tāpat kā ar Bumija jaunāko drāmu, tagad gaidu ik pa vienai sērijai katru nedēļu/vai pat katru otro nedēļu tik iznāk tie krievu subi, tas ir tik mokoši....es nevaru :(

0

23

tagad gaidu ik pa vienai sērijai katru nedēļu/vai pat katru otro nedēļu tik iznāk tie krievu subi, tas ir tik mokoši....es nevaru :(

tagad tu sp'ej iedom'aties k'a ir man ja es skatos dr'amu, kas tikai v'el tiek raid'ita?

jau? :D tik ātri? :O :D

jap tagad tik nedudz apstājos bet drīz noskatīšos visu! :D

net tev noteikti jānoskatās :D  :flag:  :love:

gan jau es to izdarīšu :D

0

24

bumerbmw написал(а):

tagad tu sp'ej iedom'aties k'a ir man ja es skatos dr'amu, kas tikai v'el tiek raid'ita?

jā nu tagad es tevi ļoti labi saprotu  :dontknow: Bet man tik un tā tā i gribās sākt skatīties šo drāmu :( :O

bumerbmw написал(а):

jap tagad tik nedudz apstājos bet drīz noskatīšos visu! :D

ātri gan, lai gan es Bumija drāmu arī noskatījos cik nu bija pieejams(7) tik pat ātri kkur :D Tā kā neesmu jau labāka :D

bumerbmw написал(а):

gan jau es to izdarīšu :D

Skaties man :D :P

0

25

nu to dr'amu ir tik daudz vismaz ar ang'lu subtitriem, ka varu at'lauties skat'ities 'atri! :D :D

0

26

bumerbmw написал(а):

nu to dr'amu ir tik daudz vismaz ar ang'lu subtitriem, ka varu at'lauties skat'ities 'atri! :D :D

laimīgā :D a man gan jāmokās :D :confused:

0

27

ahh ši patiešām ir laba drāma!
MAn patikās un vakar beidot noskatījos līdz galam!
ahhh man tā patīk Min Ho! un viņš ';seit tik labi izskatījās!
Es piekrītu Amirai beigas patiešām bija sasteigtas, bet tik un tā patiešām laba drāma!

0

28

bumerbmw написал(а):

ahh ši patiešām ir laba drāma!
MAn patikās un vakar beidot noskatījos līdz galam!
ahhh man tā patīk Min Ho! un viņš ';seit tik labi izskatījās!
Es piekrītu Amirai beigas patiešām bija sasteigtas, bet tik un tā patiešām laba drāma!

Prieks dzirdēt  :yep:  :cool:
Tagad tikai jānoskatās man un jāsniedz savs vērtējums :D

0

29

Tagad tikai jānoskatās man un jāsniedz savs vērtējums :D

TAs Gan! :D

0

30

bumerbmw написал(а):

TAs Gan! :D

:D :D :D
Drīzumā jau sākšu skatīties, jo jau 13 sērijas ir ar krievu subiem  :love:  :yep:

0

31

:D :D :D
Drīzumā jau sākšu skatīties, jo jau 13 sērijas ir ar krievu subiem  :love:  :yep:

sāc jau skatīties! VArbut kamēr tiksi līdz 14 jau būs ar subtitriem.
Tik un tā ir tik 16 sērijas!
ahh bet domāju ka tev patiks.
Būs jāpainteresējas, vai Min Ho negrasās vēl kādu drāmu filmēt drīzumā!

0

32

bumerbmw написал(а):

sāc jau skatīties! VArbut kamēr tiksi līdz 14 jau būs ar subtitriem.
Tik un tā ir tik 16 sērijas!

Domāju, ka jau nākamnedēļ būs visas 16, nu vai arī 15 patiešām :D Vispār viņu ļoti ātri iztūlkoja  :yep:  :cool:

bumerbmw написал(а):

ahh bet domāju ka tev patiks.

es nešaubos par to :D :D  :love:

bumerbmw написал(а):

Būs jāpainteresējas, vai Min Ho negrasās vēl kādu drāmu filmēt drīzumā!

painteresējies gan, bet ļoti jau gribētos kādu vēl jaunu drāmu no viņa puses  :love:  :idea:

0

33

Vispār viņu ļoti ātri iztūlkoja  :yep:

tāpēc ka laba !:D

bet ļoti jau gribētos kādu vēl jaunu drāmu no viņa puses  :love:  :idea:

ooo jā!
var arī kādu filmu, bet tās ilgāk filmē un veiddo nekā seriālus!

0

34

bumerbmw написал(а):

ooo jā!
var arī kādu filmu, bet tās ilgāk filmē un veiddo nekā seriālus!

jā tas gan un arī tad tikai viena sērija būtu, pārāk ātri prieki beigtos :D
labāk drāmu gribās :D :D

0

35

jā tas gan un arī tad tikai viena sērija būtu, pārāk ātri prieki beigtos :D
labāk drāmu gribās :D :D

tas gan!
bet da jeb kas b'utu labi! :D

0

36

bumerbmw написал(а):

tas gan!
bet da jeb kas b'utu labi! :D

jap, galvenais, ka ar viņu  :love:

0

37

http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Personal%20Taste/2010033114432186127_1.jpg
Pop singer Younha's album cover of "Part B. Growing Season" [Lion Media]

Korean pop singer Younha has recorded a song for the soundtrack of MBC's new TV series "Personal Taste", according to her agency Lion Media on Wednesday.

Lion said Younha will sing the theme song titled "You Don't Say" for actress Son Ye-jin's character in the Wednesday/Thursday drama. This will be the first time she has contributed to a soundtrack since her debut.

"You Don't Say," directed by the producer of "I Broke Up Today" from her third full-length album "Part. B Growing Season," will also be released on several online music sites tomorrow in time with the premiere of the drama.

Younha, 22, made her singing debut in Japan in 2005, appearing on the Korean music scene two years later. She has many hits under her name including "Password 486," "Comet" and "Telepathy."

The piano playing artist has sold over 30,000 copies of her third full-length record "Part. B Growing Season," which went on sale December 11 last year.

Reporter : Lucia Hong luciahong@asiae.co.kr
Editor : Jessica Kim jesskim@asiae.co.kr
<ⓒ10Asia All rights reserved>

0

38

http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Personal%20Taste/2_867410161l.jpghttp://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Personal%20Taste/19_49582.jpg

0

39

New MBC TV series "Personal Taste" is already stirring Korea and Asia since its premiered last night, according to Korea's major broadcaster MBC on Thursday.

MBC said in a press release that the show is already receiving inquiries about overseas broadcasting copyrights and has been sold at "unprecedented prices" to several countries in Asia including Hong Kong and Thailand.

"Sales inquiries are pouring in from Japan and China, the biggest markets for the Hallyu," explained an official at Victory Production Company, who produces the drama. "It is expected to be sold at the highest price in the history of Korean dramas."

Meanwhile, many fans from Japan, China and other Asian countries are reportedly visiting the set to watch and support the show's lead actor Lee Min-ho. Some 50 Japanese fans showed up at the press conference for "Taste", held March 25 in Seoul.

Local fans are showing a lot of support for the show as well -- fan clubs of Lee and actress Son Ye-jin visited the set with food and clothes for the cast and crew.

"Taste", based on a novel of the same title by Korean writer Lee Se-in, is about a man pretending to be a homosexual in order to become roommates with a woman who wants to live with a gay male friend.

According to daily statistics released by research firm AGB Nielsen Media, the Wednesday/Thursday drama made a solid debut on the small screen last night with a viewership rating of 13.8 percent.

The second episode airs tonight on SBS.

Reporter : Lynn Kim lynn2878@asiae.co.kr
Editor : Jessica Kim jesskim@asiae.co.kr
<ⓒ10Asia All rights reserved>

0

40

I waited for this long enough and in episode 11 there it was
http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Personal%20Taste/29936_1384100837410_1078675425_3111.jpg

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Personal Preference (Korejas, 2010)