TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Secret Garden (Korejas) 2010

Secret Garden (Korejas) 2010

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

http://img2.s-mysoju.com/images/upload/250px-SecretGarden.jpg

The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.

Kad redzēju šo video nolēmu,ka sākšu skatīties drāmu,kad beigšu personal preference :D

Отредактировано PhantomGirl (09.12.2010 19:50)

0

2

Esmu jau piefiksējusi šo drāmu, bet kaut kā nevaru šaņemties sākt to skatīties, jo šeit man neviens aktieris nav pazīstams... :)

0

3

Amira patiešām neviens???
pat ne Hyun Bins? es nez man viņš vienmēr ir šausmīgi paticis un kad ieraudzīju, ka šis te ir uzreiz sālu domāt, ka būs vien jāsāk skatīties! :D

0

4

ahh man patiešām iepatikās! tagad esu pie 3 sērijas un sāku fnot ! :D
ceru ka tālāk ar būs interesanti!

0

5

Nu, es Korejiešu drāmas sāku skatīties salīdzinoši nesen un kontā ir ļoti maz redzētu lietu. Esmu labi ja kādas 7-8 drāmas līdz šim redzējusi. Agrāk nefanoju tik ļoti par Korejiešiem, tādēļ šajā drāmā neviens nav zināms.

Pēdējā laikā gan esmu sākusi skatīties drāmas arī ar nezināmiem aktieriem, došu šai iespēju, visdrīzāk. Bet tikai pēc "My girlfriend is a Gumiho" pabeigšanas. ^_^

0

6

Amira написал(а):

"My girlfriend is a Gumiho" pabeigšanas. ^_^

es tā skatos kā šī kaut kā populāra ir vispār, hmm laikam jāiečeko kas tur īsti ir! :D

0

7

Beidzot sāku skatīties. Jāsaka, ka tik dīvainus galvenos varoņus neesmu vēl nevienā drāmā redzējusi. Dīvainus ļoti labā nozīmē. Viņi ir ārkārtīgi spilgti un netipiski. Nav klasiskais mīlasstāsts. Man tā patīk, ka puisis nesajēdz, ka ir iemīlējies (vai arī negrib sev to atzīt!). :)

Bija vērts uzsākt skatīties. ^_^

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Secret Garden (Korejas) 2010