TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Personal Preference (Korejas, 2010)

Personal Preference (Korejas, 2010)

Сообщений 41 страница 55 из 55

41

0

42

pēdējā bilde mani sakārdināja vēl vairāk http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

0

43

Marlena Favela написал(а):

pēdējā bilde mani sakārdināja vēl vairāk

ooo jā!
tas skulpsts bija vienkārši vienreizējs! :D
Tik mīļs! :D
kamēr es skatījos pēkšņi pēc dažāms sērijām sāka lekt ārā youube sānā video ar nosaukumiem the hotest kiss un t[ā tālāk un es vienkāŗši vairs nespēju sagaidīt kad vienreiz tikšu līdz tai vietai!
Bet bij to vērts gaidīt! :D

0

44

bumerbmw написал(а):

youube sānā video ar nosaukumiem the hotest kiss

es arī to video jau esmu redzējusi, pavisam nejaušu uzgāju un tā ātrāk tagad gribās redzēt kas tur un kā :D  :love:

0

45

Marlena Favela написал(а):

es arī to video jau esmu redzējusi, pavisam nejaušu uzgāju un tā ātrāk tagad gribās redzēt kas tur un kā :D  :love:

oo jā!
tas bija jauki! Patiešām un arī tas kas turpinājās pēc tam! :D

0

46

bumerbmw написал(а):

tas bija jauki! Patiešām un arī tas kas turpinājās pēc tam! :D

tas gan man vēl ir jāredz :D
Ko tagad vispār skaties no drāmām? :)

0

47

bumerbmw написал(а):

http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Visss/Personal%20Taste/29936_1384100837410_1078675425_3111.jpg

Подпись автора

http://i053.radikal.ru/0911/ad/7f3810500b16.gif

Kyaa, tā bilde! Es kad to sēriju skatījos, man šķiet, ka es kādas reizes 10 vai pat vairāk tinu pašas sērijas beigas atpakaļ, lai tikai to momentu redzētu! That was the best "Game over" EVER!

0

48

Amira написал(а):

That was the best "Game over" EVER!

oooh yes! Nu nevaru īstenībā man liekas ka tas b'viens  no mīļākajiem skūlpstiem no drāmām!

0

49

bumerbmw написал(а):

oooh yes! Nu nevaru īstenībā man liekas ka tas b'viens  no mīļākajiem skūlpstiem no drāmām!

Man pašai ar tā šķiet. Šitais nebija tīņu līmenī, bet gan tā riktīgi. ^^

0

50

Amira написал(а):

Šitais nebija tīņu līmenī, bet gan tā riktīgi. ^^

tas gan! Vismaz kut k'adu patiesuma saj'utu atst'aja!

0

51

Vuj, beidzot vakar noskatījos pirmo sēriju  :love:
pagaidām baigi patīk...  :love:  :O  :cool:  ^^

0

52

Kur šo drāmu vēl var noskatīties internetā,viki.com vairāk nevar redzēt un citur nevaru atrast. :dontcare:

0

53

a tu nemeklēji youtube?
tur biezi liek iekšā ar angļu sibtitriem!

0

54

bumerbmw написал(а):

a tu nemeklēji youtube?

tagad atradu labā kvalitātē un ar subt. ^^

0

55

Mmm, šī dikti laba bij, man vēl 3 sērijas palika, bet uztaisīju pauzi, jo galvenā tante man bišk kaitina :D Bet Min Ho vnk ideāls aktieris. Riktīgi grūtās lomas viņam, un spēcīgas. Mīlu viņu  :crazy: Un visi tie gejiskie jociņi hahahahahaha :D Vienīgi man direktora žēl, viņš patiešām bij iemīlējies Jin Ho :(

Отредактировано cravey (05.06.2011 19:15)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Personal Preference (Korejas, 2010)