TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Wake (2009)

Wake (2009)

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

He he, visiem, kas (vēl) neskatās The Vampire Diaries - Ians (TVD Deimons), jaunā filmā  :flirt:

http://i133.photobucket.com/albums/q45/edyzeid/General/wake-poster1.jpg

When things get tough for offbeat Carys Reitman, she does what any emotionally isolated, modern girl would do - she goes to strangers' funerals. At one fateful funeral, she unexpectedly meets Tyler, a man mourning his fiancée. Despite the warnings of her undertaker best friend Shane and her roommate Lila, she finds herself connecting to someone for the first time. Searching for answers, Carys goes to see her estranged mother to confront her past. And as she tries to open herself to the risks of love with Tyler, she realizes she may have more to fear than just a broken heart.

Treileris:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OqtsMcPjVgE[/youtube]

Ielādes linki atrodami šeit: http://www.vo2ov.com/Wake-2009-DVDRiP-X … 48218.html
Torrents: http://thepiratebay.org/torrent/5506223/Wake_(2009)_DvDRiP_XviD_UNDEAD

Отредактировано cravey (03.05.2010 14:20)

0

2

cravey написал(а):

He he, visiem, kas (vēl) neskatās The Vampire Diaries - Ians (TVD Deimons), jaunā filmā

Es kaut kur izlasīju filmas aprakstu un izdomāju, ka jānoskatās... i nemaz nezināju, ka tur Ians (jau gandrīz uzrakstīju Deimons) tēlo.. :)o

0

3

Siikaa написал(а):

i nemaz nezināju, ka tur Ians (jau gandrīz uzrakstīju Deimons) tēlo.. :)

Gadās :D Es tagad velku no torrentiem, vēlāk noskatīšos :crazyfun:

0

4

cravey написал(а):

visiem, kas (vēl) neskatās The Vampire Diaries

un es ceru ka arī tiem, kas nemaz neapsver iepēju skatīties
jo plakāts mani uzrunājā, traileris ne tik ļoti , bet plakāta dēļ noskatīšos
:glasses:

0

5

pievienoju kilometrīgajam "must see" sarakstam :D

0

6

Filmu novilkšu.

Palo, smuks paraksts.

0

7

albalonga написал(а):

Palo, smuks paraksts.

hihi, alby, paldies! :D

0

8

pinocchio написал(а):

un es ceru ka arī tiem, kas nemaz neapsver iepēju skatīties

:D Tas bij domāts iedrošināšanai  :playful:

0

9

cravey написал(а):

Tas bij domāts iedrošināšanai  :playful:

nu jā man ja tā liekās , bet uz mani laikam ši iedrošināšana neidarbosies , esmu vampīru neaizkarama

0

10

pinocchio написал(а):

nu jā man ja tā liekās , bet uz mani laikam ši iedrošināšana neidarbosies , esmu vampīru neaizkarama

Mana ome tevi par šo kārtīgi uzslavētu :D

0

11

cravey написал(а):

Mana ome tevi par šo kārtīgi uzslavētu :D

o cik jauki, pati pati jau esmu tāda omīte,  :D , bet nu es ļoti cītīgi cīnos ar to lai vampīri mani nespētu aizkart, man viņi ir galīgi vienaldzīgi un es neēdu ķiplokus

0

12

Visi tikai taisījās vilkt, bet nenoskatījās, vai arī vienkārši nav vēlmes komentēt? Pati noskatījos šo filmu vasaras sākumā Iana dēļ un jāsaka, ka sižets visnotaļ neparasts.... Brīžiem galvenās varones rīcība likās absurda, citreiz atkal saprotama... Bija vērts skatīties, taču šaubos vai kādreiz gribēšu noskatīties vēlreiz...

0

13

Lisa написал(а):

Visi tikai taisījās vilkt, bet nenoskatījās, vai arī vienkārši nav vēlmes komentēt? Pati noskatījos šo filmu vasaras sākumā Iana dēļ un jāsaka, ka sižets visnotaļ neparasts.... Brīžiem galvenās varones rīcība likās absurda, citreiz atkal saprotama... Bija vērts skatīties, taču šaubos vai kādreiz gribēšu noskatīties vēlreiz...

nu esmu noskatījusies , pietam vairākas reizes ,tāpēc nespēšu pievienoties un teikt , ka diezin vai vēlēšos skatīties vēlreiz , man ārkārtīgi patīk kāda ir izveidota galvenā varone , tāda galīgi dīvaina, ar savām muļkībām un stulbībam . ārkārtīgi vienkārša filma , tāda gluži mierīga, bet man ārkārtīgi patika gan kad pirmo reizi skatījos gan visas pārējās. jā galvenais varonis noteikti varētu būt iemesls lai noskatītos šo filmu,  :flirt: , lai gan es viņu skatījos tā miera dēļ un viņa pirmā skūpsta un tā, kas sekoja tūlīt pēc tam , man tas likās tik stulbi rēcīgi.
:glasses: .

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Wake (2009)