TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Mauricio Ochmann un Adriana Campos piedzīvo smagu brīdi

Mauricio Ochmann un Adriana Campos piedzīvo smagu brīdi

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://s004.radikal.ru/i206/1005/52/00be941fc3ad.jpg

Mauricio Ochmann y su novia, la actriz Adriana Campos, perdieron al hijo que esperaban.

Por un motivo no detallado, el embarazo de la colombiana no pudo llegar a feliz término.

El actor que actualmente protagoniza la telenovela “El clon” ya es padre de Lorenza, una niña procreada con su ex esposa María José, de quien se divorció hace dos años.

Era el primer hijo para Adriana Campos.

Īsumā:  Maurisio un viņa līgava, aktrise Adriana Kampos zaudēja bērnu, kuru gaidīja. Detalizēta informācija par iemesliem netiek sniegta. Maurisio jau ir meita Lorena no bijušās sievas Marijas Hosē, ar kuru izšķīrās pirms 2 gadiem.
Adrianai tas bija pirmais bērns.

0

2

Tas ir šausmīgi :( Tik žēl abu.. Īstenībā vispār vai nu nezināju vai kā parasti biju aizmirsusi, ka abi kopā.

0

3

Zināju, ka abi kopā, bet par grūtniecību dzirdu pirmoreiz un smagi - jā. Man patīk viņi. Man patīk viņa. Viņa man mīļa vēl no Lunas laikiem. Viņa ir tāda vienkārša, nepārspīlēta un ideāli piemērota viņam. Viņa spēj savaldīt viņu un es uzskatu, ka viņa iemācīja viņam mīlēt un arī prata viņu mīlēt. Galu galā tieši pēc saiešanas kopā ar viņu Mauricio pilnībā tika vaļā no narkotikām un ieguva mieru. Reāli smagi. Novēlu, lai drīz atkal viss ir labi. Es neesmu to laikam teikusi, bet mana darbabiedrene Dace tikko kā zaudēja bērniņu. Bija aizdeomas par ārpusdzemdes grūtniecību, bet ārsti tā arī netika skaidrībā. Likai viņai zāles dzert, kas izsauc spontāno abortu, ko viņa arī darīja,. Beigās it kā nebijas ārpusdzemdes, bet tapat kaut kas nebij labi un bija tas spontānais aborts. Viņai ir gandrīz 3 gadus veca meitiņa Rūtiņa... Bet vienalga smagi mums tur visām bija.

0

4

albalonga написал(а):

Zināju, ka abi kopā, bet par grūtniecību dzirdu pirmoreiz un smagi - jā. Man patīk viņi. Man patīk viņa. Viņa man mīļa vēl no Lunas laikiem. Viņa ir tāda vienkārša, nepārspīlēta un ideāli piemērota viņam. Viņa spēj savaldīt viņu un es uzskatu, ka viņa iemācīja viņam mīlēt un arī prata viņu mīlēt. Galu galā tieši pēc saiešanas kopā ar viņu Mauricio pilnībā tika vaļā no narkotikām un ieguva mieru. Reāli smagi. Novēlu, lai drīz atkal viss ir labi. Es neesmu to laikam teikusi, bet mana darbabiedrene Dace tikko kā zaudēja bērniņu. Bija aizdeomas par ārpusdzemdes grūtniecību, bet ārsti tā arī netika skaidrībā. Likai viņai zāles dzert, kas izsauc spontāno abortu, ko viņa arī darīja,. Beigās it kā nebijas ārpusdzemdes, bet tapat kaut kas nebij labi un bija tas spontānais aborts. Viņai ir gandrīz 3 gadus veca meitiņa Rūtiņa... Bet vienalga smagi mums tur visām bija.

Jap, man ar Adriana patīk..Pirmoreiz Zorro redzēju, jau tad iepatikās.. tad biški Viktorijā, bet nu ļoti patika Lunā :) Arī loti ceru, ka viņiem viss kārtībā būs..protams, ka ir grūti tādu pārdzīvot :(

0

5

aNgeL написал(а):

Īstenībā vispār vai nu nezināju vai kā parasti biju aizmirsusi, ka abi kopā.

same here. :D

bet jā, baigi smagi, ka tā... :( žēl man viņu... Īpaši, ja viņai tas pirmais bērns, droši vien ļoti smagi, ka zaudēja.. :(

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Mauricio Ochmann un Adriana Campos piedzīvo smagu brīdi