cravey написал(а):Es tagad lasu komentus - Čaks ir Dievs?! Pēc visa izrietošā tā sanāk. Bij jau tas dīvaini, kā viņš beigās izgaisa, bet... nezinu, var jau būt.
Nu man radās tādas aizdomas tai brīdi, kad Čaks sēžot krēslā vienkārši izgaisa.. ne tā kā enģeļi vai dēmoni...
Bet vispār apraudājos, kā mazs bērns..
Emocionāli ļoti spēcīga sērija, pat vēl spēcīgāka, kā tā kurā Dīns nomira un nokļuva ellē..
Bet es īstenībā gaidu 6 sezonu, jo nedomāju (vai vismaz ceru, ka ne), ka viņi ļaus Semam palikt ellē..
Lisa написал(а):Njā, spēcīga sērija. Gribētos tikai vēl piebilst, ka izbrīnīja tas, ka Cas tik viegli piedeva Dievam.
Bet cik nojautu no eņģeļiem vienīgi Lucifers nebija spējīgs piedod Dievam.. visi pārējie to vienmēr izdarīja... Un tā vien šķiet, ka tika pierādīts, ka cilvēki ir garā spēcīgāki un vērtīgāki par eņģeļiem un dēmoniem, jo Dīns nepameta Semu un Sems nepadevās, viņi viens otra dēļ bija gatavi ziedot dzīvības, taču Maikls bija gatavs nogalināt Luciferu (un otrādi), neskatoties uz to, ka viņi ir brāļi.. Viņi nebija spējīgi izdarīt brīvu izvēli (viss, ko viņi darīja bija iepriekš noteikts), taču Sems un Dīns izvēlējās savas darbības paši un turējās pretī iepriekš noteiktajiem likumiem...