Par 12.-15.sēriju:
Pirmkārt jau šis seriāls kaut kā ir mani pamatīgi aizķēris varētu to skatīties, skatīties un skatīties!
Īpaši jau Renatas un Heronimo ainas, es pilnīgi beigta tajās esmu!!! Tas mirklis restorānā, kad skrēja pakaļ, kā viņi domā viens par otru, sapņo, kā Heronimo skrēja uz "Mentirosu"... Man vispār tā patīk, ka Renata visu laiku cenšas nedomāt par viņu, bet neizdodas, un mēģināja būt ar Matiasu, bet saprot, ka neko nejūt.. Nu, nav tā, ka viss, viņš ir mana mūža mīla! Karoče, viss kā man patīk un tāpēc mīlu pagaidām šo seriālu
Un man ļoti, ļoti patika tas, ko Renata teica par laulībām, par mīlestību... Tas bija tik skaisti. Un jā, manā gaumē. Un tas, ka mīlestība ir lēmums utt., ak, jaukā
Man agrāk šķita, ka es īsti nepievienojos aNgeL viņas mīlestībā pret vīriešiem, kas gatavo, bet redzot Heronimo gatavojam manī kkas sakustējās un es sāku kust bet izskatās tas tik... skaisti
Bet nabaga Heronimo... nespēj tā izlikties Robertas priekšā kā gribējis bija.. Kā viņam vajadzēja vīnu, lai spētu viņu skūpstīt un domājams likties gultā... Un pārdomāja savu atriebību..
Ak, bet tātad tajā vakarā kaut kam ir jānotiek, kas pagriezīs Heronimo domas un novērsīs vainu uz Renatu, jo nedomāju, ka viņš savus plānus īstenos attiecībā uz Robertu!