aNgeL написал(а):lai gan īstenībā varbūt viņa wnk aizstāv māsu..
nu droši vien, ka tā... BEt tai pašā laikā jā... šitā daudzsievība gribi negribi rada konkurenci, jo katrai jau tomēr gribas būs tai pirmajai, svarīgākaji - man šķiet, ka tas ir vnk dabiski sievietei.
aNgeL написал(а):Tagad es sapratu, par ko Tu runāji!! un , protams, ka mani tas arī izbesīja!! āa..bet cik liktenīgi.. Lukass devās satikt Hadi pie Roberto, bet tikmēr viņa pie viņa uz mājām..
jāā.. tas visu laiku... kkādas sakritības, notikumi, ka tiešām šķiet, ka pats liktenis viņus šķir. Bet tajā pašā laikā atkal saved kopā visu laiku... spēlējas...
aNgeL написал(а):Aha.. drausmīgi! bet interesanti sanāk, jo mūsu pārējo pasaulē kāreiz sievietei vairāk izredžu uz aizbildniecību Nja, bet Hadei atkal nav izvēles..būs jāatgriežas pie Saīda.
Es par to jau ar kādu diskutēju... Kam pienākas bērns. Un es uzskatu, ka normālā gadījumā tiešām mātei - īpaši, ja tā ir meita. Protams, cits jautājums, ja māte nav laba bērna audzinātāja, kā arī gadās. Un vēl var diskutēt par bērna vecumu... Tādā kā Hadilja es tiešām domāju, ka ar māti, īpaši ar tādu jauku kā Hade. Pēc tam jau bērns var domāt.. Man tā šķiet