TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 77.sērija

El Clon: 77.sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sEI0pdY6Yy8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fM0WAvH789o&feature=channel[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gThWwXgt8Qo&feature=channel[/youtube]

pēdējā daļa diemžēl nav. :/

0

2

ai, man tādas dusmas, ka Rosa aizsūtīja Hadi projām! Viss varēj būt labi... bet atkal jau, kārtējo reizi, liktenis ar viņiem spēlējas... Saved kopā un šķir, saved kopā un šķir... :(

Ak, kas Marisai prātā ar to pazudušo kaklarotu?? Viņas mājiens uz svešām personām mani biedē :S

Un kādi Muhamedam sapņi! Nabaga Latifa! ā, un par viņu runājot - tai sarunā ar Hadi viņa bija tik forši maz uzkrāsota, atgādināja jaunības Latifu... :)

Hm, tagad jautājums, vai Ranja būs vairāk motivēta palīdzēt Hadei vai arī nostāsies pret viņu. Izdevīgāk jau nu viņai būtu sadarboties un palīdzēt :)

0

3

Paloma написал(а):

, man tādas dusmas, ka Rosa aizsūtīja Hadi projām! Viss varēj būt labi... bet atkal jau, kārtējo reizi, liktenis ar viņiem spēlējas... Saved kopā un šķir, saved kopā un šķir...

ahaa... bet es pabrīnījos, ka Rosa wsp pateica Lukasam, ka Hade bij atbraukusi!

Paloma написал(а):

Ak, kas Marisai prātā ar to pazudušo kaklarotu?? Viņas mājiens uz svešām personām mani biedē :S

Es domāju, ka ir loti pat skaidrs, kas viņai prātā.. Izmanto te visādus lētus trikus.

Paloma написал(а):

Un kādi Muhamedam sapņi! Nabaga Latifa! ā, un par viņu runājot - tai sarunā ar Hadi viņa bija tik forši maz uzkrāsota, atgādināja jaunības Latifu...

Ahaa... nepatīk man tas viss.. Jūtu, ka Muhamedam tomēr būs otra sieva..nu nevar būt tā, ka Latifu scenāristi pasaudzēs :D Latifai ar tik smuki ar izlaistiem matiem  :love:

Paloma написал(а):

Hm, tagad jautājums, vai Ranja būs vairāk motivēta palīdzēt Hadei vai arī nostāsies pret viņu. Izdevīgāk jau nu viņai būtu sadarboties un palīdzēt

nu izdevīgāk jau ir..bet diez vai viņa zina, kas ir izdevīgāk..

0

4

aNgeL написал(а):

Ahaa... nepatīk man tas viss.. Jūtu, ka Muhamedam tomēr būs otra sieva..nu nevar būt tā, ka Latifu scenāristi pasaudzēs :D Latifai ar tik smuki ar izlaistiem matiem  :love:

njāāā... man ar šķiet, ka beigās viņš tiešām sagribēs, kaut Latifa taisīs nenormālas scēnas. Bet nu redzēs,kā tas izvērtīsies. Tā meitene, kā viņa bija vārds? :O nu meita viņu.. tā ar noteikti Latifas pusē būs ar saviem "oksidental" uzskatiem.

aNgeL написал(а):

nu izdevīgāk jau ir..bet diez vai viņa zina, kas ir izdevīgāk..

nu to mēs vēl redzēsim...

0

5

Starp citu, es tā pirmo reizi sapratu, ka man vienlaicīgi patīk galvenais pāris ļoti, bet tikpat ļoti patīk Hade ar Saidu :D parasti es blakus kādam no galvenajam, ja abi patīk, nespēj blakus redzēt kādu citu, bet šeit tāds izņēmuma gadjums, ka atkal gribējās, lai Hade iemīl Saīdu! Viņš šajā sērijā atkal sabruka..nabadziņš :(

0

6

Njā.. nu nez, man pēdējā laikā vairs negribas, lai Hade viņu iemīlētu.. Un kkā vairs nav tādas būšanas arī viņa pusē. Nez... Pēctā laik pārleciena man viņš vairs nepatīk :D Katrā ziņā ne tuvu, lai patiktu kā Hade ar Lukasu :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 77.sērija