[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7NKz_6D9nng[/youtube]
El Clon: 79. sērija
Сообщений 1 страница 18 из 18
Поделиться210.06.2010 22:11
Hmm.. interesanti. Atminos, ka kādreiz pa LTV rādīja seriālu "Klonētais". Reizēm paskatījos, un, ja pareizi atceros, tad patika, tikai nesanāca daudz skatīties skolas dēļ. "El Clon" ir tas pats vai remake, vai arī vispār kkas cits? Izskaidrojiet manai glupajai galvai
Поделиться310.06.2010 22:33
Tas ir "O Clone" rīmeiks. droši vien tas pats "Klonētais" arī ir. Būtībā šis jaunais ir ļoti precīzs rīmeiks, tikai jaunāks, citi aktieri, cita filmēšanas grupa un telekompānija.
Поделиться410.06.2010 23:04
Tas ir "O Clone" rīmeiks.
Nu jā. Tā varētu būt.
Neteikšu, ka pirmā versija bija slikta.. man ļoti, ļoti, ļoti patika. Un arī aktieri bija forši, cik ar bērna aci varēju saskatīt..
Labi, paldies!
Поделиться511.06.2010 10:13
Nu, tie, kam ļoti patika oriģināls, šis ne tik ļoti, cik zinu. Bet man šķiet tā parasti ar visiem rīmeikiem ir. Bet tā kā O clone neesmu redzējusi, tad man šis Clon ir daudz, daudz, daudz mīļāks! vienkārši paskatījos vienreiz drusku youtubē O clone video un man galīgi nepatika, salīdzinot ar šo jauno versiju sākot jau ar šo Hadi, kuru manās acīs ļoti grūti būtu pārspēt
Un jā, es vēl nebiju nokomentējusi šo sēriju. Kaut gribēju, bet kkā aizmirsu kā parasti.
Piedodiet, bet nevaru noklusēt savu kristīgo nepatiku pret šo to... Pirmkārt, tā Doras pseidoreliģiozitāte mani kaitināja jau seriāla sākumā. Tagad ar... Cik man zināms, katoļu baznīca galīgi neatbalsta šo... kā tas ir latviski? Mākslīgā apaugļošana? Un viņa, pirmkārt, pasaka, ka "un kad tu man beidzot dāvāji bērnu", un tad pārmet, ka atņēma... Nu un pēc tam vispār.. atraduši vietu, kur bļaustīties, un kārtot visi savas attiecības. Un Alvjeri n-tās reizes vnk staigāja šurpu turpu pāri galvenajai ejai. Ok, varat neņemt neko no šī vērā, it's just me.
Bet neņemot to vērā, tā viņu saruna - Daniela un Alvjeri - interesanta.. Nu, tieši tas, ka Daniels sanāk kkas pa vidu starp Diego un Lukasu!
Поделиться611.06.2010 12:34
sākot jau ar šo Hadi, kuru manās acīs ļoti grūti būtu pārspēt
Prieks, ka Tev Sandra tā patīk Mani ar jau Marinā viņa piesaistīja bet daudziem kāreiz viņa nepatīk, ka viņa Hadi aveido
Поделиться711.06.2010 12:46
Marinā? Es laikam tādu neskatījos katrā ziņā viņu neatceros.
Ai, es jau esmu sapratusi, ka visam atradīsies gan tie, kas mīl, gan pretēji. galvenais, ka man viņa ļoti patīk un varu par to priecāties
Поделиться811.06.2010 13:13
Marinā? Es laikam tādu neskatījos katrā ziņā viņu neatceros.
neskatījies gan Tur viņa ar pārī ar Ochmanu bij vienīgais vēlāk viņu nomainīja pret Manolo Kardonu. Marina ir Maria la del barrio rīmeiks.
Поделиться911.06.2010 13:14
uu, viņi jau ir bijuši kopā? kruti, ko tik nevar uzzināt...
Поделиться1011.06.2010 13:16
uu, viņi jau ir bijuši kopā? kruti, ko tik nevar uzzināt...
es tp gan jau biju teikusi..laikam neievēroji
Поделиться1111.06.2010 13:38
Romas katoļu baznīca neatbalsta klonēšanu,bet kas attiecās uz mākslīgo apaugļošanu,tad tā no baznīcas puses tiek atļauta tikai tiem laulātajiem pāriem,kas dabiskā veidā nevar ieņemt bērnu,un bērna bioloģiskajam tēvam(ja vien runa nav par vīrieša neauglību),ir jābūt sievietes vīram.
Поделиться1211.06.2010 18:20
Mmm, paldies par informāciju, Terēze! Es nebiju droša, kā ir.
Bet ja, kā šajā gadījumā, neauglīgs ir vīrietis un sieviete izmanto svešu donoru?
Nu, katrā ziņā, tas nemaina faktu, ka tas viss notika ārpus laulības un Dora mani vienalga tracina
Поделиться1311.06.2010 19:22
Nu neez.. nu ja piem. Dora grib sev savu bērnu, bet viņas mīļoatis ir neauglīgs.. Ko tad vēl viņai iesākt?
Поделиться1411.06.2010 19:39
Ah, nu ja viņa ar to savu "mīļoto" vispirms apprecētos, es neko neteiktu. Man vienkārši nepatīk, kad saka vienu, bet rīkojas pretēji. Ja tici Dievam, tad seko viņa baušļiem.
Bet šī nav reliģiskā diskusija, tā ka labāk metam pie malas šo tēmu
Поделиться1511.06.2010 20:13
Ah, nu ja viņa ar to savu "mīļoto" vispirms apprecētos, es neko neteiktu. Man vienkārši nepatīk, kad saka vienu, bet rīkojas pretēji. Ja tici Dievam, tad seko viņa baušļiem.
nu.. a kāda starpība? bērns jau vienalga nebūtu no viņa.
Поделиться1611.06.2010 20:48
arghhh... Nu skaties, sākumā arī bija aina, kad Dora gāja lūgt Dievmātei bērnu utt. Vnk man nepatīk, ka te izskatās, ka Dievs viņiem vajadzīgs tikai ārkārtas situācijās, lai palīdzētu kko. Jo tajā pašā laikā, kad viņa to lūdza, viņa dzīvoja nekristīgu dzīvi ar Osvaldo. par to es cepos.
par šo mākslīgo apaugļošanu neko daudz nesaku, jo nepārzinu, kā tas ir no katoliskās Baznīcas skatpunkta.
Поделиться1711.06.2010 21:21
Nu skaties, sākumā arī bija aina, kad Dora gāja lūgt Dievmātei bērnu utt. Vnk man nepatīk, ka te izskatās, ka Dievs viņiem vajadzīgs tikai ārkārtas situācijās, lai palīdzētu kko. Jo tajā pašā laikā, kad viņa to lūdza, viņa dzīvoja nekristīgu dzīvi ar Osvaldo. par to es cepos.
Nuuuu..Paloma, katrs 2. cilvēks dzīvo tādu dzīvi, man liekas
Поделиться1811.06.2010 21:43
Nuuuu..Paloma, katrs 2. cilvēks dzīvo tādu dzīvi, man liekas
tas nenozīmē, ka man tam ir jāpatīk un ka tas ir pareizi. es atļauju neņemt mani vērā, bet reizēm man vnk ir grūti paklusēt.