El Clon: 84. sērija
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться224.06.2010 20:25
Ak, nejauši izlasīju spoileri, jo sāku rakstīt par šo sēriju 85.tēmā - aizmirsu, ka te nobīde par vienu sanāk.
Fjū, nu vismaz tik daudz izspruka šie abi.. bet gan jau Saīds uzzinās un būs ļoti aizdomīgs... brr :s bet šitā riskēt, nu kur prāts?!?!?! Bet vienalga, tā deja bija skaista, protams un kā Hade smaida Lukasam dejojot.. mjā, jo vairāk skatos, jo vairāk sagribas pašai tā dejot mācēt.
Ak, nabaga Natija... pilnīgā histērijā. Un viegli sasniedzams mērķis Fernando netikumiem... :s bet jocīgi, it kā ir pret narkotikām, bet smagos brīžos apsver tās. Un jā , Marisa ir maita.
Vēl man ļoti patika kā Daniels runāja par Hadi Mani fascinē tās Lukasa atmiņu un piedzīvotā atskaņas viņā Vispār es sapratu, ka to klonēšanu neuztveru kā tādu, bet drīzāk visu šo stāstu kā tādu ar drusku fantasy klāt, mistiku. Nevis zinātni. Tāpēc laikam mani tā netraucē tā klonēšana te
Поделиться324.06.2010 20:51
Vēl man ļoti patika kā Daniels runāja par Hadi Mani fascinē tās Lukasa atmiņu un piedzīvotā atskaņas viņā
Jaa.. man ar vislaik ļoti patīk visa šī viņa saikne ar Hadi.. viņš zina ka kaut kur ir viņa - šī viņa mūža sieviete