TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 93. sērija

El Clon: 93. sērija

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

0

2

Nja..Hadei derētu nomierināties! Nu sorry - bet viņai vajadzēja uzreiz domāt par to, kas viņai svarīgāks - meita vai Lukass..Viņa izdrīja savu izvēli un tagad vēl atsakās no Lukasa? Ko viņa grib ar to panākt? toč palikt viena? Jā, viņa ir daudz upurējusi, laibūtu ar Lukasu, bet likt viņam pastrādāt šādu noziegumu tomēr ir diezgan egoistiski.
Ak, tā neciešamā Alīsija! Un visi vislaik uzķeras..bet gan jau kādu dienu arī Kristīna un Eskobars uzzinās viņas īsto seju un vismaz Eskobara gadijumā tas varētu būt par vēlu.

0

3

aNgeL написал(а):

Nja..Hadei derētu nomierināties! Nu sorry - bet viņai vajadzēja uzreiz domāt par to, kas viņai svarīgāks - meita vai Lukass..Viņa izdrīja savu izvēli un tagad vēl atsakās no Lukasa? Ko viņa grib ar to panākt? toč palikt viena? Jā, viņa ir daudz upurējusi, laibūtu ar Lukasu, bet likt viņam pastrādāt šādu noziegumu tomēr ir diezgan egoistiski.

Ahaaa - tiešām!! Viņa tak zināja, ar ko riskē, izvēloties Lukasu! Bet tiešām... likt viņam nolaupīt Hadilju... it kā tas būtu tik vienkārši! Kā lai viņš izved viņu no valsts? Un es vsp nesaprotu loģiku vest viņu uz Maroku! Tur tak daudz bīstamāk viņām! Pfff... pagaidītu, kamēr ir brīva un tad kopā ar Lukasu izdomātu, kā lai aizved Hadilju no Saīda un turpat ASV paliktu, kur viņai daudz vairāk izredžu..
Nez, man jau vairākas sērijas viņa šķiet kkāda patraka jau.. Pārāk ekstrēma. Pārāk ieciklējusies uz to vienu... un tagad to pašu palaiž vējā..

Nabaga Alehandro, viņš tik sašauts izskatījās :(

Un Albjeri izskatās, it kā viņam drīz varētu būt nervu sabrukums, mēģinot noslēpt savu klonu... :D

0

4

Paloma написал(а):

Un es vsp nesaprotu loģiku vest viņu uz Maroku! Tur tak daudz bīstamāk viņām!

Es ar par to pašu domāju! Kāpēc uz Maroku? Viņa tiešam traka!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 93. sērija