El Clon: 97. sērija
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться212.07.2010 10:03
Akk, tā Hades izdoma! Nu kur var būt tik daudz fantāzijas? bet tas Abduls arī tāds vientiesis... Zina tak, kāda ir Hade tip un baigi stingrais, bte Hade vislaik viņu aptin ar pirkstu - ar savu "slimību" un tagad ar šo atļauju...
Jā, un runājot par slimību, man dusmas uz viņu sanāca.. ka vsp par Soraidu nepadomāja... ko viņa tieks un ko darīs.. Un nabadzītei nācās visu nakti uz ielas pavadīt :s
Поделиться312.07.2010 10:11
bet tas Abduls arī tāds vientiesis... Zina tak, kāda ir Hade tip un baigi stingrais, bte Hade vislaik viņu aptin ar pirkstu - ar savu "slimību" un tagad ar šo atļauju...
Vo vo! Nebeidz runāt par Hadi kā par no elles iznākušu, bet vienalga vislaik iekrīt
Un nabadzītei nācās visu nakti uz ielas pavadīt
Nja..šī bij viena no tām ainām, kurās man bija visvairāk žēl Soraidas.. Kamēr Hade izklaidējās..ak!
Akk, tā Hades izdoma!
Bet no otras puses forši, ka tā - man liekas, ka tā ir viena no telenoveles rozīnītēm. Un vispār forši, ka Hade nav tā, kas vislaik tikai raud un gaudo, bet paralēli vēl kaut kā cīnās un vispār tāda dzīvīga varone
Поделиться412.07.2010 10:17
Bet no otras puses forši, ka tā - man liekas, ka tā ir viena no telenoveles rozīnītēm. Un vispār forši, ka Hade nav tā, kas vislaik tikai raud un gaudo, bet paralēli vēl kaut kā cīnās un vispār tāda dzīvīga varone
mhmm, tā gan! Meitene ar raksturiņu! Nedaudz egoistiska gan, bet citādi man ļoti patīk, ka viņa tāda... Tiešām rīkojas, lai kko panāktu.