TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 97. sērija

El Clon: 97. sērija

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

0

2

Akk, tā Hades izdoma! Nu kur var būt tik daudz fantāzijas? :D bet tas Abduls arī tāds vientiesis... Zina tak, kāda ir Hade tip un baigi stingrais, bte Hade vislaik viņu aptin ar pirkstu - ar savu "slimību" un tagad ar šo atļauju...
Jā, un runājot par slimību, man dusmas uz viņu sanāca.. ka vsp par Soraidu nepadomāja... ko viņa tieks un ko darīs.. Un nabadzītei nācās visu nakti uz ielas pavadīt :s

0

3

Paloma написал(а):

bet tas Abduls arī tāds vientiesis... Zina tak, kāda ir Hade tip un baigi stingrais, bte Hade vislaik viņu aptin ar pirkstu - ar savu "slimību" un tagad ar šo atļauju...

Vo vo! Nebeidz runāt par Hadi kā par no elles iznākušu, bet vienalga vislaik iekrīt :D :D

Paloma написал(а):

Un nabadzītei nācās visu nakti uz ielas pavadīt

Nja..šī bij viena no tām ainām, kurās man bija visvairāk žēl Soraidas.. Kamēr Hade izklaidējās..ak!

Paloma написал(а):

Akk, tā Hades izdoma!

:D Bet no otras puses forši, ka tā - man liekas, ka tā ir viena no telenoveles rozīnītēm. Un vispār forši, ka Hade nav tā, kas vislaik tikai raud un  gaudo, bet paralēli vēl kaut kā cīnās un vispār tāda dzīvīga varone :D

0

4

aNgeL написал(а):

Bet no otras puses forši, ka tā - man liekas, ka tā ir viena no telenoveles rozīnītēm. Un vispār forši, ka Hade nav tā, kas vislaik tikai raud un  gaudo, bet paralēli vēl kaut kā cīnās un vispār tāda dzīvīga varone

mhmm, tā gan! Meitene ar raksturiņu! Nedaudz egoistiska gan, bet citādi man ļoti patīk, ka viņa tāda... Tiešām rīkojas, lai kko panāktu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 97. sērija