Gaby, Tev tomēr izdevās mani te ievilkt nu ok - sēriju ielādēju jau no rīta, vienkārši kārta pienāca ap pusnakti Bet noskatījos pirmo sēriju! Vispār, pirmkārt, jāsaka, ka vēl viens no iemesliem, kādēļ sagribēju skatīties, ir ka salīdzinošs foruma cilvēku skaits skatās un man tas liekas baigi forši tā kopā kko skatīties!
Bet pat nezinu, ko īsti lai nokomentē Sākums tāds straujš - īsti nepaspēj iebraukt, kad jau viss action noticis Bet tas nekas un tad tiešām tās mistiskās ziņas...kaut kādi noslēpumi un kāds, kurš vēro katru meiteņu soli. un vēl tā aklā meitene..protams, izriet vesele kaudze jautājumu! Patīk arī, ka visas tā kā pašķīrušās, bet tagad atkal saies kopā un Hollija Mērija Kombsa! bet īstenībā smagi skatīties uz šīm Amuleta aktrisēm ārpus Amuleta
Īsāk sakot - pirmā sērija patika, un patīk, kā tēlo visas 4, lai gan īsti kaut kā man nesagāja kopā, ka viņas visas 5 (ar Alisonu) esot bijušas tik nešķiramas..
āa..un vēl - tā kā neredzēju Alisonas līķi, tad apsveru iespēju, ka viņa ir dzīva
GaBy написал(а):Aww, un tā patīk Aria un Ezra kā pāris, so cute.
Jam..Man ar šie iepatikās, lai gan tajā pat laikā man viņu attiecības likās par strauju, lai tā uzreiz viņos saskatītu pāri.