TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 98. sērija

El Clon: 98. sērija

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

0

2

Patika sērija kopumā!
Biju tik pārsteigta redzot Hadi šādā izskatā - ar parūku un mini svārciņos! wow! Un kā viņa apmānīja Abdulu! Hade kā parasti ar savām idejām! un tikai atkal atstāja Soraidu likteņa varā.. Drausmas!
Natija un Alehandro ātri salaba :) Pat pārāk ātri :D no otras puses tas , ka nespēj viens bez otra arī ir pozitīvi :)
šajā sērijā palika ļoti žēl Roberto sievu..Viņa tomēr uzticīga tikai viņam , a šis tikai māna viņu! ak, bet viņa tagad noteikti sāks telefonu pārbaudīt :D Vismaz tā meita gandrīz pieķēra Roberto ar Karlu :D
Patika Natijas un Marisas saruna - precīzāk, viss, ko Natija viņai pateica!
Uf..Alīsija un Eskobars!! Šis gan tik pamatīgi nožēlos, ka visu pārrakstauz viņas vārdu! tak pilnīgi noteikti viņa dabūs visu mantu un pametīs viņu pliku un nabagu..
Wow.. Samira iepazinās ar Karlosu :D Man vispār interesanti vērot Samiru - to, kā viņai jāavieno reliģija ar Maiami dzīvesveidu!
Hmm...un visi vācas uz ballīti pie Zeina.. ne velti! noteikti būs kaut kas!!!! Satiksies visii kas var satikties! nu piem. Leonsito un Kristina?  :love:  :love:

0

3

aNgeL написал(а):

Biju tik pārsteigta redzot Hadi šādā izskatā - ar parūku un mini svārciņos! wow!

ahaaa, tas bija tik... interesants skats :D parasta musulmaņu sieviete nebūtu spējīga iedomāties, kā var tā saģērbties, bet Hadei jau tādu aizspriedumu nav.. :)

aNgeL написал(а):

un tikai atkal atstāja Soraidu likteņa varā.. Drausmas!

mjāaa... vot Soraidas man visvairāk žēl.. Viņa ļoti cieš no Hades izdarībām.. :/

aNgeL написал(а):

Natija un Alehandro ātri salaba  Pat pārāk ātri  no otras puses tas , ka nespēj viens bez otra arī ir pozitīvi

mjā, tā kaut kā.. es pat nepamanīju pa kuru laiku paspēja salabt :D bet nu, tāpat jau nav viss ideāli..

aNgeL написал(а):

Wow.. Samira iepazinās ar Karlosu  Man vispār interesanti vērot Samiru - to, kā viņai jāavieno reliģija ar Maiami dzīvesveidu!

mhmm.. savā ziņā arī var iedomāties, kā Hadei bija... :)

0

4

Paloma написал(а):

mhmm.. savā ziņā arī var iedomāties, kā Hadei bija...

Aha... Aptuveni tā it kā tagad varētu Hadi pavērot vēl no agrāka vecuma. Lai gan Samirai jau smagāk - viņai te ir teorētiski stingrs tēvs musulmanis, bet Hadei bija tikai māte un tā arī noteikti bijusi salīdzinoši mīkstāka - līdzīgi Latifai, kura pakļaujas meitas vēlmēm. Īstenībā, manuprāt, pat pārāk, ņemot vērā, ka Latifa augusi visu dzīvi musulmaņu zemē un mīlējusi visus likumus.

0

5

Jā, patiesībā es arī par to esmu brīnījusies - cik piekāpīga Latifa ir... Kaut kā ļoti saprot, ka dzīvo citā zemē un te citas paražas...
Man gan šķiet, ka Hadei māte nebija tik mīksta.. nu, cik atceros, tad nelaida uz ballītēm un tā, a te Latifa.. kkā maigāka pat man šķiet.
Bet jā, Samirai smagi.. Nu, vienkārši uzaugt valstī, kuras ieražas tik ļoti atšķiras no savas dzimtās zemes reliģijas. Turklāt bērni jo īpaši mēdz būt neiecietīgi pret citiem, un nav brīnums, ka Samira baidās no apsmiešanas utt.,ja valkātu galvas apsegu, jau tā viņa nevar ģērbties "normāli".

0

6

Paloma написал(а):

Man gan šķiet, ka Hadei māte nebija tik mīksta.. nu, cik atceros, tad nelaida uz ballītēm un tā, a te Latifa.. kkā maigāka pat man šķiet.

nu es tieši vairāk salīdzināju Hades māti ar Muhamedu. bet arī  pagājuši tie 20 gadi un vairākkārt minēts, ka musulmaņu likumi kļūst vaļīgāki un domāju, ka gadi arī Latifu ietekmējuši..galu galā pirms tiem 20, cik atceros viņa pati daudz stingrāk  pret tiem attiecās.

Paloma написал(а):

Turklāt bērni jo īpaši mēdz būt neiecietīgi pret citiem, un nav brīnums, ka Samira baidās no apsmiešanas utt.,ja valkātu galvas apsegu, jau tā viņa nevar ģērbties "normāli".

Nja..Tur tā problēma, ka Samiru var saprast. Es tā arī nesapratu, kāpēc viņi pārcēlās uz dzīvi uz Miami..vai ta domāja, ka spēs uzaudzināt musulmaniskus bērnus?

0

7

aNgeL написал(а):

nu es tieši vairāk salīdzināju Hades māti ar Muhamedu. bet arī  pagājuši tie 20 gadi un vairākkārt minēts, ka musulmaņu likumi kļūst vaļīgāki un domāju, ka gadi arī Latifu ietekmējuši..galu galā pirms tiem 20, cik atceros viņa pati daudz stingrāk  pret tiem attiecās.

nu jāā... Marokā jo īpaši - citās valstīs jau tā nē, bet nesen lasīju, ka Marokā uzlabojas situācija.. :) vienalga man šķiet, ka Clonā para'da to visu ļoti maigās krāsās :D nu jā, bet nevar jau sanīsties ar musulmaņiem...

aNgeL написал(а):

Nja..Tur tā problēma, ka Samiru var saprast. Es tā arī nesapratu, kāpēc viņi pārcēlās uz dzīvi uz Miami..vai ta domāja, ka spēs uzaudzināt musulmaniskus bērnus?

nu vot.. nez.. Laikam iedomājās, ka jā. :/ Muhameds joprojām tā domā :D un nekas cits viņu neinteresē.

0

8

Paloma написал(а):

Muhameds joprojām tā domā

Te Tu trapīji! :D

Paloma написал(а):

vienalga man šķiet, ka Clonā para'da to visu ļoti maigās krāsās

Mhm! Tā noteikti arī ir! īpaši pret Hadi!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 98. sērija