ENDA četrdesmit otrā sērijā.
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться206.07.2010 17:28
Diži daudz nav ko komentēt.
Beidzot, kāds ieraudzīja Kristobalu Rufija - laikam tā.(aj jau aizmirsu, kā viņu sauc, ) un cik forši, bija, ka viņa runāja - nē, tas nav viņš, nē nu tas ir viņš
Aww, Palo un Kristobala saruna. un apskāviens!
Diana izbesīja - nav brīnums, kpc viņa tik ļoti labi saprotās ar Rominu - abas vienādas!
Поделиться306.07.2010 18:03
Aww, Palo un Kristobala saruna. un apskāviens!
Jā..tik mīļi un skaisti!
Diana izbesīja - nav brīnums, kpc viņa tik ļoti labi saprotās ar Rominu - abas vienādas!
Taisnība! Diāna vispār tāda dīvaina un viņas grimases
Žēl kļūst man Hermana, viņš visu laiku pazemojas Rominas priekšā, jo kā gan citādi nosaukt viņa uzvedību.
Romina, tiešām kā Lilliana saka, mīl tikai pati sevi.
žēl šajā serijā bija arī Orlando, viņš atklāja savas jūtas Kamillai, domāja, ka abi ir pāris, bet viņa pasaka, ka viņš ir pārpratis. Tik skumji
Поделиться406.07.2010 19:24
Žēl kļūst man Hermana, viņš visu laiku pazemojas Rominas priekšā, jo kā gan citādi nosaukt viņa uzvedību.
Ja, taisnība. Nu gan jau drīz viņam apniks - skraidīt šai pakaļ!
žēl šajā serijā bija arī Orlando, viņš atklāja savas jūtas Kamillai, domāja, ka abi ir pāris, bet viņa pasaka, ka viņš ir pārpratis. Tik skumji
Vot, jā - Orlando man patīk, patīkams vīrietis izskatās...
Žēl, protams, bet nu viņi tak arī tik uz dažiem randiņiem pastaigāja, tas jau uzreiz nenozīmē, ka pāris.
Поделиться506.07.2010 19:59
Taisnība! Diāna vispār tāda dīvaina un viņas grimases
Ak jā... šī aktrise man jau sen nesimpatizē. Atceros, ka visos seriālos, kuros esmu viņu manījis, šai aktrisei ir iedalīta gandrīz vai identiska loma. Un viņai tas ļoti piestāv. [piemēram, seriālā Destilando Amor]
Njā.. man Hermans sāk patikt. Gan jau džekam atvērsies acis kādreiz... es ceru..
Vot, jā - Orlando man patīk, patīkams vīrietis izskatās...
Žēl, protams, bet nu viņi tak arī tik uz dažiem randiņiem pastaigāja, tas jau uzreiz nenozīmē, ka pāris.
Atļaušos būt melnā avs un teikt, ka man viņš nepatīk. Kaut kas man viņā nedaudz krīt uz nerva... iespējams, ka izskats vai uzvedība. Nezinu. Arī citos seriālos aktieris nav man simpatizējis.
Gaidu, kad Kamilla sāks satikties ar Rafaelu.
Поделиться606.07.2010 20:04
Kaut kas man viņā nedaudz krīt uz nerva... iespējams, ka izskats vai uzvedība.
Nu izskata ziņā, man viņš ar nesimpatizē. Bet tā kā tēls normāls!
Gaidu, kad Kamilla sāks satikties ar Rafaelu.
Oj, es ar gaidu!
Поделиться706.07.2010 20:17
Ak jā... šī aktrise man jau sen nesimpatizē. Atceros, ka visos seriālos, kuros esmu viņu manījis, šai aktrisei ir iedalīta gandrīz vai identiska loma. Un viņai tas ļoti piestāv. [piemēram, seriālā Destilando Amor]
Jā, Destilando amor bija ļoti līdzīga loma! Bet, aceros arī Rūbiju, kur viņai bija pretēja loma.
Njā.. man Hermans sāk patikt. Gan jau džekam atvērsies acis kādreiz... es ceru..
Man gan liekas, ka tas būs ilgi jāgaida! Tomēr vai vērts zaudēt draugu ( Emiliano) tikai kaut kādas Rominas dēļ, kura Hermanu izmanto.... kad gribas, tad pasauc...bet citādi ignorē viņu.