El Clon: 99. sērija
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться206.07.2010 21:18
Njaa..tk ilgi gatavoja to kluba atvēršanu bet nemaz nekas i nenotika tik īpašs. Bet forši, ka Leonardo un Kristīna satikās.. un viņš vairākas reizes atskatījās, kas kaut ko tomēr nozīmē
Uu..Daniels un Kristina.. Vot šito es nekad neesmu sapratusi - kas īsti bij starp Diego un Kristīnu..Kape viņa mīlot Leonardo tik viegli ļāvās viņam..lai gan skaistas šīs viņu ainas!
Hades man šajā sērijā nebija žēl ne mirkli..Pirmkārt, viņa pati izdarīja savu izvēli! Dažkārt ir jādomā pirms rīkoties. Turklāt pēc visa, kā viņa pret Saidu izturas, ko nodarījusi - kā viņa var kko gaidīt no viņa, ja viņš jau tāpat viņas dēļ ir izdarījis neiedomājami daudz priekš musulmaņa..
wow, bet mani pārsteidza Nazira - viņa apžēlojās par Hadi! Malacis! Man tas ļoti patika
Zeins uzradās... gaidu viņa tikšanos ar Hadi.
Поделиться412.07.2010 10:15
Njaa..tk ilgi gatavoja to kluba atvēršanu bet nemaz nekas i nenotika tik īpašs. Bet forši, ka Leonardo un Kristīna satikās.. un viņš vairākas reizes atskatījās, kas kaut ko tomēr nozīmē
hihi, jauki izlasīt, ka kkas tāds bija jo es jau tinu uz priekšu un īpaši neskatījos to visu pasākumu
Uu..Daniels un Kristina.. Vot šito es nekad neesmu sapratusi - kas īsti bij starp Diego un Kristīnu..Kape viņa mīlot Leonardo tik viegli ļāvās viņam..lai gan skaistas šīs viņu ainas!
ahaa, es ar bet šitā vēstures atkārtošanās... super vnk man tā patīk šī Daniela saistība ar Lukasa dzīvi... forši
Hades man šajā sērijā nebija žēl ne mirkli..Pirmkārt, viņa pati izdarīja savu izvēli! Dažkārt ir jādomā pirms rīkoties. Turklāt pēc visa, kā viņa pret Saidu izturas, ko nodarījusi - kā viņa var kko gaidīt no viņa, ja viņš jau tāpat viņas dēļ ir izdarījis neiedomājami daudz priekš musulmaņa..
njā, nu man citādāk atkal... Jā, viņa pati izdarīja izvēli, bet tas nenozīmē, ka Saīdam ir tiesības viņai neļaut satikt meitu!!! Tas ir vienkārši.. nezēļīgi! Es apraudājos, kad Hade beidzot tika pie meitas.. un Hadilja tā pēc viņas ilgojās vsp man ļoti patīk šī Hades mīlestība pret meitu, ka viņa riskēja a rvisu, lai tiktu pie meitas... nedomāja ne par ko... Tomēr dzīvot kopā ar Saīdu Hadiljas dēļ... Hade uz to vnk nav spējīga.
Un jā, nu to es jau sen esmu tiekusi, ka man Saīds ne pārāk vairs patīk, pārāk slimīgs kkāds
wow, bet mani pārsteidza Nazira - viņa apžēlojās par Hadi! Malacis! Man tas ļoti patika
ahaaa, es šokā biju - no Naziras to negaidīju!! Bet ļtoi forši!
Zeins uzradās... gaidu viņa tikšanos ar Hadi.
Godīgi sakot es noskatoties tagad šo avanci biju šokā par beigām - kāds tam vecim sakars ar Hadi būs?
Поделиться512.07.2010 10:21
hihi, jauki izlasīt, ka kkas tāds bija
Ak! Kā var palaist garām šos abus?
vnk man tā patīk šī Daniela saistība ar Lukasa dzīvi..
Gan ar Lukasa, gan ar Diego viņš tāds kā vidusceļš
Jā, viņa pati izdarīja izvēli, bet tas nenozīmē, ka Saīdam ir tiesības viņai neļaut satikt meitu!!!
Nu jāa..Bet Hade taču redzēja Saīda attieksmi un man liekas, ka viņa ir pietiekami gudra varone, lai apsvērtu, ka Saids varētu kaut ko tādu izdarīt.
Un jā, nu to es jau sen esmu tiekusi, ka man Saīds ne pārāk vairs patīk, pārāk slimīgs kkāds
Nuu..Virietis, kas arī audzis pēc musulmaņu likumiem. Apprecējis sievieti, kuru vēl tik ļoti iemīlējis un iekārojis, bet kura nekad nebija atbildējusi ar to pašu. Viņi taču uzskata sievieti par savu īpašumu, viņi vienīgie spēj lemt viņas dzīvi un likteni, un diez vai jebkad savā dzīvē viņš bija iedomājies, ka viņa sieviete visu darīs pēc sava prāta. Nez..man liekas, ka viņš rīkojas logiski ņemot vērā gan jūtas, gan audzināšanu.
Godīgi sakot es noskatoties tagad šo avanci biju šokā par beigām - kāds tam vecim sakars ar Hadi būs?
Uu..un vēl kāāds būs!
Поделиться612.07.2010 10:26
Ak! Kā var palaist garām šos abus?
nu es vnk tinu to baļļuku, un šos kkā nepamanīju tīšanas procesā
Gan ar Lukasa, gan ar Diego viņš tāds kā vidusceļš
nu jāā, tas ir, ko es gribēju teikt ņemot vērā, ka šis ar Kristīnu bija Diego piedzīvojums.
Nu jāa..Bet Hade taču redzēja Saīda attieksmi un man liekas, ka viņa ir pietiekami gudra varone, lai apsvērtu, ka Saids varētu kaut ko tādu izdarīt.
nu jā, tas jā... Bet tā jau ir Hade, kas cīnīsies, lai dabūtu visu, k ogrib - laimi ar Lukasu un meitu
Nuu..Virietis, kas arī audzis pēc musulmaņu likumiem. Apprecējis sievieti, kuru vēl tik ļoti iemīlējis un iekārojis, bet kura nekad nebija atbildējusi ar to pašu. Viņi taču uzskata sievieti par savu īpašumu, viņi vienīgie spēj lemt viņas dzīvi un likteni, un diez vai jebkad savā dzīvē viņš bija iedomājies, ka viņa sieviete visu darīs pēc sava prāta. Nez..man liekas, ka viņš rīkojas logiski ņemot vērā gan jūtas, gan audzināšanu.
nē, nu taisnība tev arī ir, bet... Es vnk atceros , kā toreiz bija viena saruna, ka tip visus tos gadus Saīds nevarēja pats aizmirst Lukasu, tā ka, manuprāt, viņš arī ir vainīgs pie visa notiekošā... Hade nemaz negribēja atkal satikt Lukasu, bet Saīds piespieda savā slimīgajā greizsirdībā un nez...vēlmē, lai Hade pierāda, ka Lukass ir pagātne? Muļķis...
Uu..un vēl kāāds būs!
hmm, cik... intriģējoši
Поделиться712.07.2010 10:31
Es vnk atceros , kā toreiz bija viena saruna, ka tip visus tos gadus Saīds nevarēja pats aizmirst Lukasu, tā ka, manuprāt, viņš arī ir vainīgs pie visa notiekošā...
Nu jāa.. vispār Saidam nepaveicās.. Man liekas, ka musulmaņu sieviete, kas satiekas ar citu vīrieti, ir milzīgs retums! Nu vismaz tā lai to vīrs uzzinātu.. Lai gan - ja Saids nemīlētu Hadi, tad jau pirmajā kāzu vakarā viņa būtu beigta..
Hade nemaz negribēja atkal satikt Lukasu, bet Saīds piespieda savā slimīgajā greizsirdībā un nez...vēlmē, lai Hade pierāda, ka Lukass ir pagātne? Muļķis...
Tas gan! šiten ir taisniba! nu ko var darīt, ja greizsirdība ir slimība?! lai gan no otras puses - tieši otrādi tās ietekmē būtu jātur pa gabalu savu mīļoto no viņas bijušā..
strīdīga tēma! Visi šie likumi un tāa.. mēs jau arī nekad nespēsim izprast tā īsti tos
Поделиться812.07.2010 10:48
strīdīga tēma! Visi šie likumi un tāa.. mēs jau arī nekad nespēsim izprast tā īsti tos
nē, nu tas jau skaidrs... Vienkārši kaut kā, nez, mani ļoti aizskar šī tēma par mātes un bērna šķiršanu... Pat nebiju domājusi, ka tas mani varētu tā paķert un ka varēut par to tā pārdzīvot
Поделиться912.07.2010 10:57
Vienkārši kaut kā, nez, mani ļoti aizskar šī tēma par mātes un bērna šķiršanu... Pat nebiju domājusi, ka tas mani varētu tā paķert un ka varēut par to tā pārdzīvot
Nē, nu jāa.. Mani jau arī! Īpaši telenovelēs, kur no dzimšanas abus izšķir. Protams, ka Hades situācija ir wsp briesmīga! cik gan noteikti viņa būtu laimīga, ja mīlētu Saidu!