Kā jau paredzēju - akcents tiek likts uz plikumiem un erotiku - kauč kā jau tie reitingi jāpaceļ... Ja 17. djegito maisus krāva, lai mēs varam redzēt viņa kailās, sviedrainās krūtis, tad tagad viņš savā istabiņā snauž un Esme viņu apciemo... Un tad vēl ir pagaidām tikai Supliciosas nosapņotā MariPijas un Fernando erotika, Yumalai un Alehandro erotika (nabaga Almudena!!!) un gandrīz katrā sērijā sastopamā Montero un Marianhelas erotika.... Jā, un vēl ar ir tā laikam Katalina vārdā ar savu idiotisko vīriņu - to dāmīti mēs jau ar dikti bieži apakšveļā redzam... Jautājums ir - vai nav jau par daudz.... Un vēl tie trīs iepriekšminētie jaunie tēli telenovelē - ar visi dikti sexuāli... Man jau šķiet, ka Telemundo sāk pārcensties, ka kas tāds ir katrā sērijā - tas jau kļūst par ikdienu, bet ikdiena ir rutīna un rutīna nepatīk nevienam...
Bet vispār par sēriju runājot - protams bija labais, kā esme pie Djēgo ielauzās un kā Doloresa viņus pieķēra... Un pēc tam viņi tur tā sēdēja un dzēra tēju tā mierīgi un smaidīgi - it kā būtu precējušies un tā būtu ikdiena... Nu ļoti skaisti... Nataša Klausa Supliciosu atkal fantastiski notēloja.... gribās tikai ātrāk zināt un saprast, kāda īsti būs viņas loma šajā novelē. Ārzemju forumos paredz, ka viņa samīlēsies Fernando un bojās MariPijai dzīvi... Man gan kaut kā šķiet, ka viņā drīzāk samīlēsies MariPijā un glabs maripiju no Fernando... Bet ta jau manīs... Nu par trijstūri Almudena - Alehandro - Yumalai jau viss skaidrs... Tagad no tā promo izskatījās, ka Fernado ir sadūris Montero - bet es neticu, ka Montero mirs - gan jau atgriezīsies un visiem dzīvi bojās... A par Marianhelas ablomu milzīgi smiekli... Bet es jau atkal sāku ilgoties pēc Zorro...