TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 100. sērija

El Clon: 100. sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

0

2

Nē, šis ir visbezcerīgākais pāris kādu esmu redzējusi! Šoreiz jau viss bija patiešām tik tuvu..Ali bija gatavs atdot Hadi Lukasam!! Lukass tā gatavojās.. tā istabu izrotāja.. Ak, Natālija nokaitināja - brīžiem liekas tik egoistiska..Lukass tāpat viņas dēļ upurēja 20 savus dzīves gadus, a viņa tik nepateicīga, negrib viņu uzklausīt un saprast - var padomāt ir vienīgā, kas iemilējusies. ak un Hade bija tik laimīga..un te ierodas Saids kurš redz pārdomāja! Nespēju iedomāties, ka var justies tik bezpalīdzīga kā Hade šajā situācijā..kad patiešām par viņas dzīvi lemj Saids..tas ir tik šausmīgi! Un Ranja paliek arvien drosmīgāka..sākumā tā baidījās ka tik kko ne to izdarīs, a tagad jau acīs Saidam visu saka..
Sodien tā iedomājos, ka Saids laikam ne tikai tik ļoti mīl Hadidžu , jo tā viņa meita, bet tādēļ ka tā ir viņa un Hades meita!
Bet Ali ar tāds interesants..Vai ta viņam nepietika 20 gadu ar Hades izdarībam un grib turpināt visu šo līdz mūža beigām? Atlaistu jau viņu un ļautu būt laimīgai! Vai ta viņš nenoticēja Lukasam?

Ah, Daniels atkal par Hadi runāja - ka viņa neieradās klubā! ah!

0

3

aNgeL написал(а):

Nē, šis ir visbezcerīgākais pāris kādu esmu redzējusi! Šoreiz jau viss bija patiešām tik tuvu..Ali bija gatavs atdot Hadi Lukasam!! Lukass tā gatavojās.. tā istabu izrotāja..

ahaa.... bija pārāk skaisti, lai būtu patiesība...

aNgeL написал(а):

Ak, Natālija nokaitināja - brīžiem liekas tik egoistiska..Lukass tāpat viņas dēļ upurēja 20 savus dzīves gadus, a viņa tik nepateicīga, negrib viņu uzklausīt un saprast - var padomāt ir vienīgā, kas iemilējusies

nu, nez, viņa vnk vēl jauna, un savas problēmas, un vispār tāda problemātiska meitene... :/

aNgeL написал(а):

ak un Hade bija tik laimīga..un te ierodas Saids kurš redz pārdomāja! Nespēju iedomāties, ka var justies tik bezpalīdzīga kā Hade šajā situācijā..kad patiešām par viņas dzīvi lemj Saids..tas ir tik šausmīgi!

ahaa... Girbu šķirties, škiramies, pārdomāju - nu tad nekur nespruksi. Tas ir tik drausmīgi, ka viss atkarīgs no vīrieša kaprīzēm un iegribām un pašai nav itin nekādas teikšanas... :S Es tik nikna biju, kad viņš šito pateica!!! :mad:  apriebies man kungs...

aNgeL написал(а):

Un Ranja paliek arvien drosmīgāka..sākumā tā baidījās ka tik kko ne to izdarīs, a tagad jau acīs Saidam visu saka..

viņai vnk nav ko vairāk zaudēt... Tāpat viņa ir nelaimīga ar Saīdu..

aNgeL написал(а):

Bet Ali ar tāds interesants..Vai ta viņam nepietika 20 gadu ar Hades izdarībam un grib turpināt visu šo līdz mūža beigām? Atlaistu jau viņu un ļautu būt laimīgai! Vai ta viņš nenoticēja Lukasam?

vnk... viņš tak ļoti ticīgs ir, un viņš jau pats pateica, ka nevarētu dzīvot sirdsapziņas pārmetumos par Hades likteni... It kā jau zina, ko Hade grib un ka diez vai viņa labi dzīvos ar Saīdu, bet laikam jau cerība mirst pēdējā...

aNgeL написал(а):

Ah, Daniels atkal par Hadi runāja - ka viņa neieradās klubā! ah!

euuu... nu super... to es palaidu garām :D kkā nešķita, ka Daniels kko svarīgu saka...

0

4

Paloma написал(а):

nu, nez, viņa vnk vēl jauna, un savas problēmas, un vispār tāda problemātiska meitene... :/

Nē nu tas jāa..saprast var! bet no malas skatoties vienalga..kaitinoši :D

Paloma написал(а):

viņai vnk nav ko vairāk zaudēt...

hmm..ir gan! viņu var atdot atpakaļ :D

Paloma написал(а):

ahaa... Girbu šķirties, škiramies, pārdomāju - nu tad nekur nespruksi. Tas ir tik drausmīgi, ka viss atkarīgs no vīrieša kaprīzēm un iegribām un pašai nav itin nekādas teikšanas... :S Es tik nikna biju, kad viņš šito pateica!!!   apriebies man kungs...

Uh! tas jā! Feministes jau nolinčotu viņu :D

Paloma написал(а):

vnk... viņš tak ļoti ticīgs ir, un viņš jau pats pateica, ka nevarētu dzīvot sirdsapziņas pārmetumos par Hades likteni... It kā jau zina, ko Hade grib un ka diez vai viņa labi dzīvos ar Saīdu, bet laikam jau cerība mirst pēdējā...

bet tajā pat laikā tieši tādēļ, ka Hade paliek ar Saīdu, viņa ved grēkā ne vien sevi, bet pilnīgi visus apkārtejos!

Paloma написал(а):

euuu... nu super... to es palaidu garām  kkā nešķita, ka Daniels kko svarīgu saka...

:D :D Nu malacis :D taisni liekas, ka es sāku kārtīgi skatīties :D

0

5

aNgeL написал(а):

hmm..ir gan! viņu var atdot atpakaļ

nu tādā ziņā es arī domāju... nu.. un kas viņai no tā? Nē, nu ok, ir traki, bet man šķiet, ka trakāk viņai ir dzīvot ar tādu  Saīda attieksmi...
Patiesībā, šīs sieviešu tiesības prasīt no vīra mīlestību utt.man ar šķiet uzpūstas un ļoti rozā... :P kkā neticas, ka visiem musulmaņu vīriešiem jāmīl savas sievas utt. :D nu, nemāku paskaidro.t...

aNgeL написал(а):

bet tajā pat laikā tieši tādēļ, ka Hade paliek ar Saīdu, viņa ved grēkā ne vien sevi, bet pilnīgi visus apkārtejos

tas arī fakts... īpaši jau nabaga Soraidu...

Un jā, to es jau kaut kurā no iepriekšējās sērijām piefiksēju, kad tu komentēji kko par varoņiem, kurus toč tinu prom nedomājot :D nu ok, kko pamanu (piem.ka tas, kurš aizlaidās ar to... bļin, vārdu aizmirsu... nu, karoče, ka tā riebīgā ir tip stāvoklī), bet vsp... maz sekoju viņiem un mani patiesībā galīgi neinteresē :D

0

6

Paloma написал(а):

nu tādā ziņā es arī domāju... nu.. un kas viņai no tā? Nē, nu ok, ir traki, bet man šķiet, ka trakāk viņai ir dzīvot ar tādu  Saīda attieksmi...

Musulmaņu sievietei būt atdotai atpakaļ tak ir šausmīgs kauns, ne? Man liekas, ka tad viņu neviens vairs neprecētu. un viņu džīves mērķis tacu ir būt sievai un mātei.

Paloma написал(а):

Patiesībā, šīs sieviešu tiesības prasīt no vīra mīlestību utt.man ar šķiet uzpūstas un ļoti rozā...  kkā neticas, ka visiem musulmaņu vīriešiem jāmīl savas sievas utt.

Nu varbūt.. Gan jau! bet redz, viņš mīl Hadi, attiecīgi pēc tiem likumiem viņam tikpat ļoti jāmīl Ranja (var padomāt tik viegli piespiest :D)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 100. sērija