Apsveicu Jūs ar 8-to martu!!! Iespējams, ka jūs, ka jaunās paaudzes cilvēki tādu dienu vispār nesvinat... bet man darbā svin, pati puķes dāvināju un ar no citiem saņēmu... Mūsu vīrieši mums šampanieti un torti bija sagādājuši - bija jauki... Es gan esmu dikti pārgurusi un nomocījusies ar to visu un tagad dodos mājup, bet ceru, ka Jums - manas dāmas un favorītes - šī diena bija jauka un arī vakars būs jauks.... Izbaudiet un dieva dēļ neslimojiet, kā es...
Apsveicu visas dāmas ar 8-to martu!!
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться208.03.2007 17:03
es domāju šie svētki paliek aizvien populārāki Latvijā... un man prieks, ka jums darbā tā viens otru apsveicat... nu es saņēmu pagaidām tikai mutiskos apsveikumus un rakstiskos (sms)
svētki ir ļoti mīļi un šodien laiks arī bija tāds superīgs... šodien atbrauc mans brālītis un mēs ar ģimeni iesim ciemos, dāvināsim ziedus, ceru arī man tiks
Es arī gribu visus apsveikt ar šo brīnešķīgo dienu... saņemiet daudz buču no mīļām draudzenēm un, protams, draugiem un puišiem... :blush2: Lai jūsu sirdīs iemājo liela skaista mīlestība - ļubite i budte ļubimomi!!! :rose: Apsveicu visus šī foruma dalībniekus, bet visvairāk visus , kuri ir aktīvi - manus mīļumus, favorītus un karalieni...
Поделиться308.03.2007 17:06
šīs tulpes - JUMS VISĀM...!!!
ES JŪS VISUS MĪLU..!!!! :kiss:
Поделиться408.03.2007 17:09
Ai, Julia un albalonga, paldies! Novēlu jums visiem priecīgus svētkus!
Julia, tev puķe :rose:
Отредактировано Ragana (08.03.2007 17:11)
Поделиться508.03.2007 17:36
Apsveicu visas meitenes ar mūsu dienu un pirmiem pavasara svētkiem.
Поделиться608.03.2007 18:19
Jā laiks tiešām šodien bija super! Tieši tādu es iedomājos šo 8. martu! Siltu & sulainu, kā šodien! :dance:
PALDIES JUMS VISĀM par skaistajiem ziediem un sveicieniem! Es pat nepamanījusi šo sadaļu sveicu Jūs jau miljona spēlē , bet nu dubults neplīst!
Saulaini sveicieni Jums visām!
Jūs patiešām esat L I E L I S K A S! :kiss:
Поделиться708.03.2007 18:24
Vissirsnīgākie un sievišķīgākie sveicieni sieviešu dienā!!!
Sūtu jums milzum daudz buču :kiss: un sirsnīgu smaidu , mīļas domas. :laimigs:
Sviniet un atzīmējiet - ir taču sieviešu diena!!!!
Поделиться808.03.2007 19:30
Es juuus arii visas, visas apsveicu shajos sveeetkos Juus visas esat labaakaaas :clapping: :rose: :rose: :rose:
Manas klases puishi shodien miilji bij Sagaidiija pie garderobes, pashi panjeema veejjakas un aiznesa uz garderobi veelaaak apstaajaas visi klases priekshaa, noskaitiija dzejoliiiti un uzdaavinaaja ziedu, kartinju un shokolaadi un torti, kuru kopaa apeedaam briivajaa stundaa tas bij miilji
Поделиться908.03.2007 23:29
Mīļu un jauku jums daiļaa dzimuma dienu(Gudraa)!!!!!
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Поделиться1009.03.2007 07:48
Mazliet novēloti, bet tomēr - es arī jūs visas sveicu šajā dienā!!!!!!!! :rose: :rose: :rose:
Un vēl pa rozītei albalongai, Julia. Deyalit un aNgeL :rose: :rose: :rose: :rose:
Eh, vot man nav tāda klase, no kuras puišiem ko tamlīdzīgu varētu sagaidīt. Tas būtu 8.pasaules brīnums!! Bet mammai vakar darbā arī bija torte, šampanietis.. jauki tak!!! Ja vēl valdība saprastu..
bet ceru, ka Jums - manas dāmas un favorītes - šī diena bija jauka un arī vakars būs jauks....
Un tas tā tiešāāām bija! Ceru, ka jums arī!!
Отредактировано Paloma (09.03.2007 07:50)
Поделиться1116.04.2007 15:04
s prazdnikom vseh!