Avance
El Clon: 103. sērija
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться210.07.2010 12:25
wow! Tie tik ir likumi! Izdomāt, lai Hade vismaz uz vienu dienu apprecas ar kādu vīrieti, lai vēlāk atkal kļūtu par Saida sievu! nu šitā ir reāla spēlēšanās ar sievieti! Nabaga Hade!! Cik vispār izturīgai ir jābūt, lai paciestu šitādu likteni!
Bet Saids Ranjai tik mistiski stāstīja par to vīrieti, ka varēja padomāt, ka runa par Lukasu (īstenībā tas būtu visnotaļ interesanti un mokoši Lukasam un Hadei, ja abi būtu precēti tikai vienu dienu ) bet vispār - vai tad ja nolemj šķirties nav jāgaida tie 3 mēneši? tad jau 1 diena nekādi nesanāk, vai arī neko nesaprotu? Lai nu kā - bet uzreiz padomāju, ka šeit iesaistīs Zeinu. Un nez kāpēc man liekas, ka viņš varētu pietiekami iemīlēties Hadē, lai nevēlētos dod šķiršanos..
Поделиться312.07.2010 13:44
Mjā, nu šis likums.... Es nez, man tikai bojā priekšstatu par musulmaņiem. Tā tak ir... drausmīgi nenopietna attieksme pret laulību... apprecēties ar kādu tikai, lai pēc tam uzreiz izšķirtos un varētu ar bijušo apprecēties... Nu un vēl man interesanti.. ja viņi tagad izšķiras... Vai tad var Hadei piespiest, lai viņa piekrīt precēties ar to otru? Un ja apprecas un izšķiras, vai var piespiest pēc tam ar Saīdu apprecēties? Pirmajā reizē jau tikai Lukasa iedomātās nodevības dēļ piekrita, bet tagad??
Vispār man sagribējās pasēr'čot netā par musulmaņu šķiršanām kādā brīvā brīdī jāatceras...
nu katrā ziņā interesanti, kas tur tālāk notiks ar to Zeinu...
Un Natālija... ak,drausmas, nu dumjā meitene... :/ tas Alehandro vienreiz varētu saņemties un vairāk kkā iesaistīties visā.. lai Natija nejūtas tā, ka jālieto narkotikas..
Поделиться412.07.2010 13:46
ā nu jā, un vēl par to šķiršanos.. Viņiem tak tip šķiršanās arī skaitās tāds kā negods un vsp nav baigi forši, kad ņem un šķiras... a te kā spēlīte.. Nu tas jau pie tā, ko es teicu, bet vienalga... arghh, nesmuki kkā
Поделиться512.07.2010 13:48
Es nez, man tikai bojā priekšstatu par musulmaņiem. Tā tak ir... drausmīgi nenopietna attieksme pret laulību
Nespēju nepiekrist! tas tiešām tāds - ej nu vispar saproti , kā galvā kaut kas tāds var ienākt!
ja viņi tagad izšķiras... Vai tad var Hadei piespiest, lai viņa piekrīt precēties ar to otru? Un ja apprecas un izšķiras, vai var piespiest pēc tam ar Saīdu apprecēties? Pirmajā reizē jau tikai Lukasa iedomātās nodevības dēļ piekrita, bet tagad??
Labi jautājumi! Kamēr viņa ir Saīda sieva viņš var viņu piespiest jebko izdarīt, bet izšķiroties tak nē it kā.. ai..samudžinats viss tā ka nesaprast, bet tajā pat laikā tik dramatiski
Поделиться612.07.2010 13:51
Zinu,ka Islāma pasaulē laulība tiek šķirta,tad kad vīrs liecinieku klātbūtnē trīs reizes sievai paziņo,ka no viņas šķirās.
Поделиться712.07.2010 13:53
Zinu,ka Islāma pasaulē laulība tiek šķirta,tad kad vīrs liecinieku klātbūtnē trīs reizes sievai paziņo,ka no viņas šķirās.
Jā, arī šeit Saids to izdarīja, bet tagad ir nožēlojis un iesaistās visā šajā plānā apprecināt Hadi ar Zeinu, lai vēlāk atkal pats atgūtu viņu.
Поделиться812.07.2010 13:54
nu jāā.. bet pēc tam viņš, redziet, var pārdomāt, vismaz kā te ir parādīts. T.i.līdz 3.šķiršanās reizei, tā ir tikpat kā neatceļama. Izņemot ja vot izpilda šito idiotisko padarīāsnu - apprecēt citu, izšķirties, apprecēties no jauna.
Поделиться912.07.2010 13:59
Bet atzīsti, ka sižetiski tas ir intrigējoši
Поделиться1012.07.2010 14:01
nē, nu sižetiski jāāā... man jau sāk fantāzija rosīties - bet tas, ko tā izdod neder Clon
Поделиться1112.07.2010 14:04
nē, nu sižetiski jāāā... man jau sāk fantāzija rosīties - bet tas, ko tā izdod neder Clon
Mana fantāzija vislaik rosās ap Hadi un Zeinu.. Man interesanti, cik tālu viņi aizies šajās kāzu attiecībās Nu tīri tādā ziņā, ka viņa arī šoreiz nevar tāpat kā parasti varones pateikt - es neesmu gatava, man vajag laiku un tāa.. un gaidu abu pirmo tikšanos! un vispār abu sižeta līniju Man vispār patīk visas Hades un viņas vīriešu sižeta līnijas, kas ieskaitot Danielu sanāk 4 tā laikam man ir pirmā reize, kad tā