TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 101.sērija

El Clon: 101.sērija

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

0

2

Wow, tā Marisas saruna ar Natiju... nu tieši tā daļa, ka puiša dēļ viņa ir baigi izmainījusies... kkur baigi dzirdēts liekas :D njāā, bet tiešām tās izmaiņas ne vienmēr nozīmē sliktu ietekmi... Drīzāk jau tā ir sevis atrašana un rīkošanās saskaņā ar to.. :) kkā tā

Ai, un varētu tā Ranja paziņot par Saīdu un Marisu un uztaisīt viņam problēmas! :D bet nedarīs jau noteikti tā...

0

3

Paloma написал(а):

Ai, un varētu tā Ranja paziņot par Saīdu un Marisu un uztaisīt viņam problēmas!

Nuu..Ranjai vajag 4 lieciniekus! (es gan labāk ieteiktu video kameru, fotokameru vai diktofonu.. bet nu lab, ja grib čakarēties ar saviem lieciniekiem, kurus tāpat nekad nedabūs tādā skaitā..tad droši :D )

Paloma написал(а):

Wow, tā Marisas saruna ar Natiju... nu tieši tā daļa, ka puiša dēļ viņa ir baigi izmainījusies... kkur baigi dzirdēts liekas  njāā, bet tiešām tās izmaiņas ne vienmēr nozīmē sliktu ietekmi... Drīzāk jau tā ir sevis atrašana un rīkošanās saskaņā ar to..  kkā tā

Njāa..lai gan tajā pat laikā pirms viņai sākās sarežgījumi ar Alehandro, viņai pat prātā nenāca ar narkotikām bēgt no problēmām..tā ka vienlaicīgi viņa tomēr arī vājāka palikusi , man liekas. Un Alehandro - varētu tomēr viņu stingrāk pieskatīt - vismaz man gribētos!

0

4

aNgeL написал(а):

Nuu..Ranjai vajag 4 lieciniekus! (es gan labāk ieteiktu video kameru, fotokameru vai diktofonu.. bet nu lab, ja grib čakarēties ar saviem lieciniekiem, kurus tāpat nekad nedabūs tādā skaitā..tad droši  )

hahahaha, tiešām :D

aNgeL написал(а):

Njāa..lai gan tajā pat laikā pirms viņai sākās sarežgījumi ar Alehandro, viņai pat prātā nenāca ar narkotikām bēgt no problēmām..tā ka vienlaicīgi viņa tomēr arī vājāka palikusi , man liekas. Un Alehandro - varētu tomēr viņu stingrāk pieskatīt - vismaz man gribētos!

eem, jā? Nu es nez, neatceros, kad tas bija, bet ma nšķita, ka viņa jau kkad pirms tam domāja pa rto... vnk netikia līdz darīšanai kā tagad ... Un jā, Alehandro rīcība man ar ne pārāk kkā... :/

0

5

Paloma написал(а):

Nu es nez, neatceros, kad tas bija, bet ma nšķita, ka viņa jau kkad pirms tam domāja pa rto... vnk netikia līdz darīšanai kā tagad

eem..nu es ar laikam neatceros.. bet es nez..man šķita, ka viņa bija pret smēķēšanu un narkotikām..

0

6

Arī oriģinālā Natija,jeb tur Mela kļuva par narkomāni,un pie tam ļoti nonāca ļoti smagā atkarībā,no kuras ilgi netika vaļā,Alehandro jeb Šandi bija vienīgais cilvēks,kurš par viņu cīnījās.

0

7

Terēze написал(а):

Arī oriģinālā Natija,jeb tur Mela kļuva par narkomāni,un pie tam ļoti nonāca ļoti smagā atkarībā,no kuras ilgi netika vaļā,Alehandro jeb Šandi bija vienīgais cilvēks,kurš par viņu cīnījās.

Esmu par to dzirdējusi, tāpēc sakumā, kad tikai parādījās Natālija man bija grūti noticēt, ka viņa kļūs par narkomāni.

0

8

Es nezināju, bet man nebūtu grūti iedomāties, ja arī zinātu, man šķiet.. ;) vnk tā viņas dzīve... cik viņa nelaimīga bija... Vai nu vnk šīs aktrises nopelns - viņai piestāv problemātiskas pusaudzes - kā Viktorijā, tā te.. :)

0

9

Paloma написал(а):

Es nezināju, bet man nebūtu grūti iedomāties, ja arī zinātu, man šķiet..  vnk tā viņas dzīve... cik viņa nelaimīga bija

Bet reāli viņa bija savādāka..viņa tik tiešām sākumā teica, ka nekad neielaistos narkotikās un reāli pret smēķēšanu bija un tāa.. un šis viņas kategoriskais "pret" bija tas, kurš neļāva iedomāties visu šo tagadējo.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 101.sērija