TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 104. sērija

El Clon: 104. sērija

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

0

2

Tā Alīsija ir īsta indīgā čūska! un vēl tā tēlo nevainigo! ak, neciešu viņu tāpat kā Marisu! kaut gan Marisai vismaz elegace kaut kāda piemīt. Man tik žēl Kristīnas - viņa ir tik naiva un atvērta.
Un Andreas situācija ari pavisam neapskaužama.. Bet bija skaidrs, ka agri vai vēlu pieķers Fernando vai uztaisīs viņu kā līdzdalībnieci. (Bet patīk skatīties uz viņas tēvu - tāds uzreiz pavisam savādāks, nopietnāks paliek, nekā kad baseinā ar sievietēm. Vispār ļoti man patīk šis aktieris jau kopš Lunas.)
Patika arī Natijas un Alehandro aina..lai gan viņiem kaut kā mīksti viss... gribētos vēl stingrāku kaut ko, kāpinātāku. Bet cik mīļi viņš viņu apskāva , kad viņa teica, ka viņai sāp :)

Ak, Hade! Hade ir Hade! tagad vēl Ranju ievilka savos grēkos! Tā tik ir varone! Laikam pirmo reizi redzu varoni, kura visus varoņus - labos un ļaunos pati ievelk savās mahinācijās :D bet toties panāca ko gribēja - satika Lukasu. Man gan likās, ka Saids varēja nākt līdzi , nevis sēdēt mājās :D
Ah, Daniels..kā man patīk kad viņš runā par sievieti, kuru slēpj plīvurs, un kura viņu gaida  :love:
Šodien es kaut kā kārtīgāk aizdomājos par to, ka Lukass tomēr ir ļoti garlaicīgs varonis..īpaši ja galvenais varonis, tad noteikti.. Viņš tāds.. pavājš..nav kaut kāda sarežģīta rakstura un tāa... Varbūt arī Maurisio vaina ir tajā..  Vismaz Daniels solās būt interesantāks. Par to runājot - kā patik, kā atkal Ali mēģināja iestāstīt , ka laiku nevar pagriezt atpakaļ un dabūt 20 gadīgo Lukasu :D :D

nabaga arī Latifa - pārdzīvoja tādu trieku ar tām rotaslietām :D un nabaga Muhameds - nav vainīgs, bet nevar ieskaidrot.. Bet vismaz arī Latifai šad tad ir tiesības uzbraukt viņam virsū, nevis , ka tikai viņš ir noteicējs! Vismaz Amins atzinās visā.

Zeins, protams, grib rīkot ballīti.. un tad tie visi teksti - ka viņš negribēja precēties, ka, protams, viņa laulība ar Hadi nebūs īsta līdz galam..un viss  tik skaisti un labi - īpaši Saidam,..kā tad! jau redzams, ka veido kontrastus - negribēja precēties, ieraugot Hadi 95% iemīlēsies viņā un negribēs šķirties.

0

3

aNgeL написал(а):

Patika arī Natijas un Alehandro aina..lai gan viņiem kaut kā mīksti viss... gribētos vēl stingrāku kaut ko, kāpinātāku. Bet cik mīļi viņš viņu apskāva , kad viņa teica, ka viņai sāp :)

nez... Man gan ļooti patika un visa pietika. Man gandrīz raudiens uznāca... Kā viņš teica, lai zvana viņam, ka var sarunātes kaut visu nakti utt., vnk tās viņa rūpes par Natiju... akkk...

aNgeL написал(а):

Ak, Hade! Hade ir Hade! tagad vēl Ranju ievilka savos grēkos! Tā tik ir varone! Laikam pirmo reizi redzu varoni, kura visus varoņus - labos un ļaunos pati ievelk savās mahinācijās :D bet toties panāca ko gribēja - satika Lukasu. Man gan likās, ka Saids varēja nākt līdzi , nevis sēdēt mājās :D

ahaaa, nu tā ir Hade.. šis man viņā drusku nepatīk - tas egoisms un nedomāšana par citiem..

aNgeL написал(а):

Ah, Daniels..kā man patīk kad viņš runā par sievieti, kuru slēpj plīvurs, un kura viņu gaida  :love:

ahaa :love: vispār Daniela teksti mēdz būt tiiik forši :love:

aNgeL написал(а):

Šodien es kaut kā kārtīgāk aizdomājos par to, ka Lukass tomēr ir ļoti garlaicīgs varonis..īpaši ja galvenais varonis, tad noteikti.. Viņš tāds.. pavājš..nav kaut kāda sarežģīta rakstura un tāa... Varbūt arī Maurisio vaina ir tajā..  Vismaz Daniels solās būt interesantāks.

mjā, nu es jau līdzīgi no paša sākuma teicu.. Nedomāju, ka tā Maurisio vaina, lai gan.. nu nez.. Vnk tēls tāds kaut kāds sanācis ir pavājš. Tagad it kā gatavs cīnīties, bet vienalga tāds maigs. Bet nu jā, tas ir Lukass, nevar jau būt ideāls. Lai gan seriālā varēja kko interesantāku ielikt :P

aNgeL написал(а):

Par to runājot - kā patik, kā atkal Ali mēģināja iestāstīt , ka laiku nevar pagriezt atpakaļ un dabūt 20 gadīgo Lukasu

aha :D ak, nezina, ko viņa draugs ir sastrādājis un ka to var dabūt gatavu.. Bet nevis gluži Lukasu, bet Lukasa un Diego krustojumu, kas varētu būt daudzsološi ^^ Lukasam trūkst druska Diego raksturiņa.

aNgeL написал(а):

Zeins, protams, grib rīkot ballīti.. un tad tie visi teksti - ka viņš negribēja precēties, ka, protams, viņa laulība ar Hadi nebūs īsta līdz galam..un viss  tik skaisti un labi - īpaši Saidam,..kā tad! jau redzams, ka veido kontrastus - negribēja precēties, ieraugot Hadi 95% iemīlēsies viņā un negribēs šķirties.

nabaga Hade, ja tā! Vispirms piesieta vienam, kuru nemīl, pēc tam otram!

0

4

Paloma написал(а):

ahaaa, nu tā ir Hade.. šis man viņā drusku nepatīk - tas egoisms un nedomāšana par citiem..

Nu..pārmaiņas pēc nevis visi varoņi izmanto galveno varoni, bet šeit visbeidzot otrādi :D :D

Paloma написал(а):

ahaa  vispār Daniela teksti mēdz būt tiiik forši

Paloma написал(а):

Nedomāju, ka tā Maurisio vaina, lai gan.. nu nez

nu nez.. Galu galā interesants aktieris arī neinteresantu varoni spētu padarīt kaut cik interesantu..bet Maurisio žestos..skatienā ir kaut kas tāds...nu ka viņam piestav uzreiz izteikti tādi kā Diego vai Daniels.

Paloma написал(а):

nabaga Hade, ja tā! Vispirms piesieta vienam, kuru nemīl, pēc tam otram!

nu Tu jau vēl nezini, kādas būs viņas jūtas pret Zeinu :D moš būs pozitīvi noskaņota :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 104. sērija