TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 105. sērija

El Clon: 105. sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

0

2

Njaa..Lusijai pat nav ne jausmas, cik ļoti iegāza Hadi, Ranju un Soraidu..  bet Hadei ar tik smieklīgs attaisnojums "Man vajadzēja parunāt ar Lukasu" - nu tak tad runā pa fikso, nevis pēc pilna komplekta dodies :D
Neciešu Ranjas māsu..šitādu vispār precēt nedrikst. Hade , starp citu izglāba Ranju.. Lai gan..ok.. Hade viņu arī iegāza.. vismaz Ranjai žēl Hades.. un wow - Saids iesita viņai! Vispār..kāpēc Hade vislaik bikses nēsā? Varētu kleitas, svārkus.. Viņai tik smuki piestav!
ak, kāds Kristīnai būs šoks, kad uzzinās, ka Hade apprecēsies ar Zeinu!
aah.. Daniels atsauca atmiņā dejojošo Hadi  :love:  cik skaista viņa šajā pirmajā dejā  zilajās drēbēs!
Amalija Leonardo padara tik garlaicīgu.. Blakus Kristīnai viņā vismaz varēja just vīrieti :D
Starp Marisu un Saidu viennozīmīgi ķīmija..Ha, man liekas tas tagad Saids uzskata, ka palaistu Hadi pie jebkura tikai ne pie Lukasa..ja ir kā domāju, tad drīz varēs par to pārliecināties Zeina dēļ!

0

3

aNgeL написал(а):

Njaa..Lusijai pat nav ne jausmas, cik ļoti iegāza Hadi, Ranju un Soraidu..  bet Hadei ar tik smieklīgs attaisnojums "Man vajadzēja parunāt ar Lukasu" - nu tak tad runā pa fikso, nevis pēc pilna komplekta dodies :D

nu tas točna... Parunātu un miers, nē, jāvārtās pa gultu sazin cik ilgi, nedomājot ne par vienu... :angry:

aNgeL написал(а):

Vispār..kāpēc Hade vislaik bikses nēsā? Varētu kleitas, svārkus.. Viņai tik smuki piestav!

tiešām... Nu, un es nez, bet man šķiet, ka šitādas bikses nēsāt arī nav diez ko musulmaniski - tak tā izrāda kājas! :D Piemēram, skatoties uz Samiru - viņai visu laiku brīvas drēbes, svārki, kas apklāj un apslēpj augumu. Eh, kāds skaistums būtu, ja Hade svārkos staigātu :love:

aNgeL написал(а):

Starp Marisu un Saidu viennozīmīgi ķīmija..Ha, man liekas tas tagad Saids uzskata, ka palaistu Hadi pie jebkura tikai ne pie Lukasa..ja ir kā domāju, tad drīz varēs par to pārliecināties Zeina dēļ!

hihi, jā, droši vien šī saruna nebija tāpat vien...

0

4

Paloma написал(а):

Nu, un es nez, bet man šķiet, ka šitādas bikses nēsāt arī nav diez ko musulmaniski - tak tā izrāda kājas!

Vispār jau jā - arī taisnība! Lai gan pie viņiem laikam normāli.. Ranja jau arī biksēs mēdz staigāt..Un Latifa.. tikai šīs abas pārmaiņas pēc arī kaut ko citu nēsā, man liekas..

0

5

nu viņas nenēsā gluži tādas bikses, tik piegulošas kā Hade :D es par Hades ģērbšanās stilu jau sen brīnījos, bet nu lai nu būtu... :P

0

6

Paloma написал(а):

nu viņas nenēsā gluži tādas bikses, tik piegulošas kā Hade

nu nez...Man liekas, ka esmu Ranjai redzējusi.. Bet pārliecināta neesmu :D Caura atmiņa :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » El Clon (Telemundo, 2010) » El Clon: 105. sērija