El Clon: 105. sērija
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться214.07.2010 13:01
Njaa..Lusijai pat nav ne jausmas, cik ļoti iegāza Hadi, Ranju un Soraidu.. bet Hadei ar tik smieklīgs attaisnojums "Man vajadzēja parunāt ar Lukasu" - nu tak tad runā pa fikso, nevis pēc pilna komplekta dodies
Neciešu Ranjas māsu..šitādu vispār precēt nedrikst. Hade , starp citu izglāba Ranju.. Lai gan..ok.. Hade viņu arī iegāza.. vismaz Ranjai žēl Hades.. un wow - Saids iesita viņai! Vispār..kāpēc Hade vislaik bikses nēsā? Varētu kleitas, svārkus.. Viņai tik smuki piestav!
ak, kāds Kristīnai būs šoks, kad uzzinās, ka Hade apprecēsies ar Zeinu!
aah.. Daniels atsauca atmiņā dejojošo Hadi cik skaista viņa šajā pirmajā dejā zilajās drēbēs!
Amalija Leonardo padara tik garlaicīgu.. Blakus Kristīnai viņā vismaz varēja just vīrieti
Starp Marisu un Saidu viennozīmīgi ķīmija..Ha, man liekas tas tagad Saids uzskata, ka palaistu Hadi pie jebkura tikai ne pie Lukasa..ja ir kā domāju, tad drīz varēs par to pārliecināties Zeina dēļ!
Поделиться319.07.2010 21:08
Njaa..Lusijai pat nav ne jausmas, cik ļoti iegāza Hadi, Ranju un Soraidu.. bet Hadei ar tik smieklīgs attaisnojums "Man vajadzēja parunāt ar Lukasu" - nu tak tad runā pa fikso, nevis pēc pilna komplekta dodies
nu tas točna... Parunātu un miers, nē, jāvārtās pa gultu sazin cik ilgi, nedomājot ne par vienu...
Vispār..kāpēc Hade vislaik bikses nēsā? Varētu kleitas, svārkus.. Viņai tik smuki piestav!
tiešām... Nu, un es nez, bet man šķiet, ka šitādas bikses nēsāt arī nav diez ko musulmaniski - tak tā izrāda kājas! Piemēram, skatoties uz Samiru - viņai visu laiku brīvas drēbes, svārki, kas apklāj un apslēpj augumu. Eh, kāds skaistums būtu, ja Hade svārkos staigātu
Starp Marisu un Saidu viennozīmīgi ķīmija..Ha, man liekas tas tagad Saids uzskata, ka palaistu Hadi pie jebkura tikai ne pie Lukasa..ja ir kā domāju, tad drīz varēs par to pārliecināties Zeina dēļ!
hihi, jā, droši vien šī saruna nebija tāpat vien...
Поделиться420.07.2010 08:17
Nu, un es nez, bet man šķiet, ka šitādas bikses nēsāt arī nav diez ko musulmaniski - tak tā izrāda kājas!
Vispār jau jā - arī taisnība! Lai gan pie viņiem laikam normāli.. Ranja jau arī biksēs mēdz staigāt..Un Latifa.. tikai šīs abas pārmaiņas pēc arī kaut ko citu nēsā, man liekas..
Поделиться520.07.2010 10:06
nu viņas nenēsā gluži tādas bikses, tik piegulošas kā Hade es par Hades ģērbšanās stilu jau sen brīnījos, bet nu lai nu būtu...
Поделиться620.07.2010 10:14
nu viņas nenēsā gluži tādas bikses, tik piegulošas kā Hade
nu nez...Man liekas, ka esmu Ranjai redzējusi.. Bet pārliecināta neesmu Caura atmiņa