TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Numb3rs/Skaitļi

Numb3rs/Skaitļi

Сообщений 1 страница 20 из 21

1

[реклама вместо картинки]

In the Los Angeles office of the Federal Bureau of Investigation, Special Agent Don Eppes and his team investigate critical and baffling crimes with a special edge. That advantage is Don's brother, Charlies Eppes, a brilliant universalist mathematician who uses the science of mathematics with its complex equations to ferret out the most tricky criminals. With this team, the forces of evil learn their number is up.

0

2

Noskatījos 1. sēriju un man dikti patīk  :D Žēl, ka skolas laikā neskatījos, moš būtu radusies cieņa pret matemātiku :D

0

3

hihihi, jej, tu tēmu uztaisīji un noskatījies pirmo sēriju. super. un jā - man ar matemātika pēdejās dienās galvā dzīvo. Sapratu, ka manas kartes pin kods ir skaitļi ģeometrikā prograsijā. hahaha. Nekad nebūtu līdz tam dadomājusies, ja nedzīvotu pēdejo nedēļu pilnīgi un galīgi nojūgusies ar Numb3rs. Žēl, ka reitingi saruka un sesto sezonu saīsināja un seriālu slēdza. Būtu jauki, ja vel filmētu un būtu ko gaidīt.

0

4

albalonga написал(а):

Žēl, ka reitingi saruka un sesto sezonu saīsināja un seriālu slēdza. Būtu jauki, ja vel filmētu un būtu ko gaidīt.

:( Es par šito nebiju izlasījusi, man likās, ka viņš vēl turpinās. Bet nu, no otras puses, noskatīsimies un viss, nebūs jāmokās ar gaidīšanu līdz nākamajai sezonai. Iekačāju šon flešā dažas sērijas, redzēs, moš darbā varēšu paskatīties  :playful:

0

5

Ar šo seriālu man stāsts tāds - atbraucu uz Jūralu, paņemu, šķirstīt Rīgas viļņus un tur liela reklāma par šo seriālu - es kā ieraugu izmeklēšana un matemātika, tā man sirds sāk straujāk sisties!!! :D Sagaidīju 2dienu, noskatījos sēriju pa tv un... .sapratu, ka mani nepievelk. Nu galīgi kaut kā. Nu lab, vismaz mierīgāka dzīve bez papildus seriāla. :D

0

6

Nu es šonedēļ noskatījos vienu sēriju pa tv un sapratu, ka manas aizdomas ir pareizas
Man patīk šis seriāls! :D
Un secinājumi ir tādi ka drīz būtu jāsāk kačāt sērijas un jāskatās!

0

7

Paloma, moš ka Tu uztrāpīji uz nepareizo sēriju? Kaut kā pārāk daudziem te pretējs viedoklis :D Taisni pašai interesanti būtu paskatīties, bet tak jau man viss aizbāzts :D

0

8

Hm, nu vot man tā sāk izskatīties. Lai gan nezinu pat. Bet jā, man arī laika nav  galīgi. :D

0

9

Paloma написал(а):

Hm, nu vot man tā sāk izskatīties. Lai gan nezinu pat. Bet jā, man arī laika nav  galīgi.

Divas matemātikas nodevējas :D :D :D

0

10

aNgeL написал(а):

Divas matemātikas nodevējas :D :D :D

euuuu, nepagriez to tā!! :s :D

0

11

Šonedēļ noskatījos pirmo reiz! Mani aizrāva!  Laikam jau tādēļ. ka man patīk gan izmeklēšana, gan matemātika!
Būs jānovelk pirmās sērijas!

Bet man jau ir rinda, jāpabeidz QAF skatīties, tad tikai Skaitļi!

0

12

Matemātika??? Tev patīk matemātika??? Ak, varētu paņemt un nospiest tevi! :D man jau šķita, ka mēs ar aNgeL te (ja ne visā pasaulē) esam tādas vienīgās dīvainītes, kam šis priekšmets nav kā ļauns murgs. :D

Un jā, tieši tādēļ baigi sacerējos uz šo seriālu, bet vimazt ā sērija, ko redzēju, galīgi neaizrāva.. :) varbūt tāpēc, ka gaidīju reālākus matemātiskus risinājumus, nevis abstraktus algoritmus, ar kuriem izskaitļot bandītu turpmāko rīcību.... :?

0

13

Paloma написал(а):

man jau šķita, ka mēs ar aNgeL te (ja ne visā pasaulē) esam tādas vienīgās dīvainītes, kam šis priekšmets nav kā ļauns murgs

Nu beidz :D Ir vesela kaudze cilvēku kuri dievina matemātiku :D

0

14

Palo - tā ir augstākā matemātika un tur ir daudz abstraktu algoritmu. Loģiski tak. Bet fantastiski. Man patīk, ka bieži Čārlijs paskaidro savu izmantoto paņēmienu ar vienkāršiem dzīves piemēriem ta, ka pat man skaidrs paliek. Ja redzeji pagājušonedēļ pa tv, tā bija pirmās sezonas otrā sērija par banku aplaupīšanu. Tā tiešām nebija diez ko interesanta. Ir tādas globalās sērijas, kur ir var teikt lielas katastrofas un ir sērijas, kur ir nelaime vienas ģimenes ietvaros. Man laikam vairak patīk tās vienas ģimenes nelaimes, jo tur ir cilvēciskais faktors, nereti arī bērni. Jau teicu, ka fanoju par brāļu attiecībam seriālā un attiecībam ar viņu tēti, kurš ar ir superīgs. Un Cārlijam ar būs mīlasstāsts ar Amitu - to viņa studenti, kura sākumā viņam palīdz. Otrajā sezonā tās pirmās sezonas aģenti nomaina cita - Megana, kura arī ir ļoti interesanta un populāra varone - viņa ir psiholoģe, bet arī piedalās aizturēšanās utt. Viņai sāksies romantiskas attiecības ar Leriju - Čārlija draugu un agrāko profesoru Pītere Maknila atveidotais Larijs ir fantastisks. Karoč tikko noskatījos 3.10 sēriju Brutus un tagad vēl sērijas fleškā atnācu ielādēt. Tiešam dievinu šito seriālu. Patiešam parāda, ka matemātika ir visur. Bet - ir ta, ka vispirms rakstīja scanāriju, tad pieaicinātie matemātiķi domaju, kur ka smuki varētu pielietot matemātikas paņēmienus, tā ka savā ziņā Palo taisnība. Bet tiesam, kur kur lieto to matemātiku - tur tiesam ir reāli visi tie paņemieni un vienādojumi.

0

15

Es esmu noskatījusies gandrīz visu pirmo sezonu. Es nevaru teikt, ka esmu BAIGĀ sajūsmā, bet man patīk. Interesants :) Man Čārlijs ļoti patīk - it kā gudrs profesors, bet savā ziņā mazliet mazu bērnu atgādina, kuru ik pa brīdim gribas samīļot un pateikt, ka viss būs kārtībā. Jo īpaši pirmajās sērijās tas izpaužas :)

0

16

nu jā, es redzēju to par bankas aplaupīšanu... :)
Nez, varbūt pamēģināšu kādreiz paskatities citas sērijas.. :) ja nu tiešām iepatīkas labāk

0

17

cravey, man ir tā, ka laikam negribēsies otreiz sērijas skatīties, bet pirmoreiz skatīties ir ļoti interesanti. Bet - Lerijs aizlidoja kosmosā un.... Nu jā - man viņa neželīgi pietrūkst. Komsimam un kā Čārlija katalizatoram tagad ir jauna varone Millija, bet mani viņa kaitina. Ar leriju ir salīdzināt nevar. Žēl.

0

18

3.sezonas 17. un 18.sērijas baigi labas - tādas emocionālas un personiuskas. Baigi patika.

0

19

Es esmu pirmo sezonu noskatījusies un 2. sez. 1. sēriju :) Visu laiku gaidu, kad Čārlijs un Amita beidzot saies kopā :D

0

20

hahaha, nu jā - tie abi ilgi nespeja atjēgties, bet būs okey.

Megana ar ir prom no seriala. Jau trešas sezonas sākumā varēja manīt, ka viņu sap rādīt lielās drēbēs un tikai tā, lai redz stipri virs jostasvietas. Aktrise Diana Farr bija stāvoklī. Tā īsti nepaskaidroja, bet uztaisīja, ka viņu it kā pārved citur strādāt un viņa nevar atteikt. Tagad visas sērijas pēc viņas aiziešanas noskatījos, bet nekas īsti netika paskaidrots. Bet nu okay. Mazuļi pirmajā vietā.

man palika četras 3.sezonas sērijas, bet laikam tagad neskatīsos. Paskatīsos Leverage pedejo sēriju, ko nenoskatījos, lai arī tā parādījās jau pirmdien. Tad White Collar 2.01 jānoskatās un vel Eureka ir jau divas 4.sezonas sērijas. Eureka jau otro gadu ir mans vasaras seriāls, tapat kā Leverage.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Numb3rs/Skaitļi